Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Άλατα αλουμινίου στα αποσμητικά roll on! | 2happy

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει τόσο περισσότερο υποφέρουμε από τον αιώνιο μπελά που λέγεται ιδρώτας. Μήπως αναρωτιέσαι γιατί ιδρώνεις; Μάθε λοιπόν πως στο σώμα μας υπάρχουν περίπου 3-4 εκατομμύρια ιδρωτοποιοί αδένες και έχουν 3πλό ρόλο:

  1. Ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματός μας.
  2. Εξισορρόπηση ηλεκτρολυτών.
  3. Αποβολή τοξινών και οργανικών ουσιών.
  • Γνωρίζεις ότι ο ιδρώτας μας είναι άοσμος; Συγκεκριμένα αποτελείται από νερό, μεταλλικά άλατα, ουρία κ.α. Τότε γιατί όταν ιδρώνουμε, μυρίζουμε;

Σκέψου πως όταν ο ιδρώτας παραμείνει για ώρες σε ένα σημείο του σώματος που δεν αερίζεται επαρκώς π.χ μασχάλες και πόδια, τότε αναπτύσσονται βακτηρίδια που προκαλούν αυτή τη χαρακτηριστική δυσάρεστη μυρωδιά. Άλλες αιτίες είναι η διατροφή, η έλλειψη υγιεινής, η λήψη ορισμένων φαρμάκων, παθολογικές καταστάσεις κ.α.

Έτσι λοιπόν η χρήση αποσμητικών είναι μονόδρομος και πολλές φορές μάλιστα ξεκινάνε να γίνονται απαραίτητα από την προεφηβεία!

  • Τα 2 είδη αποσμητικών είναι:
  1. Deodorant: Βασίζονται στο οινόπνευμα (alcohol) και καταπολεμούν την κακοσμία.
  2. Antiperspirant: Πρόκειται για αποσμητικά που εμποδίζουν τη διαδικασία της εφίδρωσης ενώ ταυτόχρονα έχουν στυπτικές ιδιότητες.
  • Τα κύρια συστατικά που περιέχουν είναι τα άλατα αλουμινίου, τα parabens και άλλες ουσίες που ευθύνονται για την εκδήλωση αλλεργιών και ερεθισμών.

Οι ειδικοί όμως κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τη χρήση των αντιιδρωτικών αποσμητικών καθώς νεότερες μελέτες αναφέρουν πως τα άλατα αλουμινίου που είναι από τα βασικά συστατικά, ενοχοποιούνται για διάφορες ασθένειες όπως ο καρκίνος του μαστού και η νόσος Alzheimer. Συγκεκριμένα, η απορρόφηση των αλάτων αλουμινίου αυξάνεται δια μέσω του ξυρίσματος και τη δημιουργία αμυχών. Επιπλέον, τα άλατα αλουμινίου κατηγορούνται για αλλοιώσεις στο DNA και στον εγκέφαλο.

Γι’ αυτό εμείς σας προτείνουμε 2 top αποσμητικά χωρίς άλατα αλουμινίου που φροντίζουν για την προστασία σας από μυρωδιές και όχι μόνο!

  1. Vichy Deodorant Mineral Αποσμητικό Roll-On:

Πρόκειται για ένα αποσμητικό το οποίο ενδείκνυται για ευαίσθητη και αποτριχωμένη επιδερμίδα προσφέροντας 48ωρη προστασία. Έχει αποσμητική δράση και χαρίζει το αίσθημα της φρεσκάδας. Επιπλέον περιέχει βιταμίνη Β5, γλυκονικό ψευδάργυρο και ιαματικό μεταλλικό νερό Vichy με 15 μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία. Δεν περιέχει αιθυλική αλκοόλη και parabens.

     2. La Roche-Posay Deo Physio Bille Αποσμητικό Roll-On:

Δρα κατά της εφίδρωσης και της κακοσμίας προσφέροντας 24ωρη προστασία με αίσθημα φρεσκάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω αποσμητικό περιέχει έναν εξαιρετικά απορροφητικό περλίτη που δρα κατά της υγρασίας. Ταυτόχρονα, περιέχει γλυκονικό ψευδάργυρο ο οποίος εξουδετερώνει τις οσμές και αλλαντοΐνη η οποία έχει καταπραϋντική δράση. Απορροφάται άμεσα και δεν περιέχει οινόπνευμα, parabens και χρωστικές.

από Συντακτική ομάδα