Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Επιχείρηση αλλαγή πάνας!

Το ταξίδι της εγκυμοσύνης πλησιάζει στο τέλος και σύντομα θα κρατάς στο χέρια σου το πολυτιμότερο δώρο της ζωής σου, το μωρό σου! Και όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ ανυπομονείς και ταυτόχρονα αγχώνεσαι καθώς βομβαρδίζεσαι από σκέψεις και ερωτήσεις. Μήπως δεν έχεις αφήσει γωνιά του ίντερνετ στην προσπάθειά σου να μάθεις τεχνικές περιποίησης του μωρού; Μην αγχώνεσαι!

Όσο δύσκολη και αν φαντάζει η διαδικασία «αλλαγής πάνας», μέσα σε 1-2 ημέρες να ξέρεις ότι θα σου φαίνεται παιχνιδάκι. Αρκεί βέβαια και εσύ να ακολουθήσεις τα βήματα που θα σε οδηγήσουν τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση τυχόν ερεθισμών.

Κατ’ αρχάς μετά το μπάνιο του μωρού σου, σου προτείνουμε να του κάνεις ένα ελαφρύ μασάζ χρησιμοποιώντας λαδάκι το οποίο θα ενυδατώσει και θα θρέψει σε βάθος το δερματάκι του. Τι καλύτερο από το Pharmasept Baby Natural Oil; Πρόκειται για ένα 100% φυσικό λάδι, ιδανικό τόσο για το σώμα όσο και για το πρόσωπο του μωρού. Χάρη στη βιταμίνη Ε και τα έλαια χαμομηλιού και καλέντουλας, το Baby Natural Oil ενισχύει την ελαστικότητα της βρεφικής επιδερμίδας και ταυτόχρονα καταπραΰνει τυχόν ερεθισμούς. Τέλος είναι υποαλλεργικό και δεν περιέχει παραφινέλαιο.

Και φυσικά δε θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η επιχείρηση αλλαγής πάνας χωρίς την κατάλληλη κρέμα. Φυσικά η χρήση της κρέμας για την αλλαγή πάνας συνιστάται για την απορρόφηση της υγρασίας και την προστασία της βρεφικής επιδερμίδας από ερεθισμούς. Σου έχουμε μία πρόταση που θα κάνει το μωράκι σου και σένα χαρούμενους! Η Pharmasept Baby Extra Calm Cream έχει υποαλλεργική σύθεση και μάλιστα ενδείκνυται ακόμα και για την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα, καθώς περιέχει οξείδιο του ψευδαργύρου (5%), βρώμη και χαμομήλι.

Κρατάς μυστικό; Αν θες έξτρα περιποίηση κάθε φορά που αλλάζεις την πάνα του μωρού σου, δοκίμασε να απλώσεις λίγη ποσότητα από το Baby Natural Oil κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ.

Κωνσταντίνα Γαζουλέα

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

-------------------------------------------------------------------------

!!! Αποτελέσματα Κλήρωσης PHARMASEPT Baby Care !!!

Από 3 ΔΩΡΑ Pharmasept Baby Care: Απαλό Αφρόλουτρο + ️Κρέμα Αλλαγής Πάνας + Βρεφικό Λάδι κερδίζουν οι:

1. Maria Papavasileiou

2. Alexandra Evangelou

3. Xrisa Bou

4. Zoe Aleksoglou

5. Γιωργος Αρετη

Συγχαρητήρια στους τυχερούς και ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!