Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Πανελλήνιες εξετάσεις: Συμβουλές που θα χαρίσουν ενέργεια και αντοχή στους μαθητές!

Μία ανάσα από την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων και χιλιάδες μαθητές με στόχο να μπουν στον επαγγελματικό στίβο, σε λίγες μέρες θα βρεθούν στην τελική ευθεία του δικού τους στίβου. Άγχος, αγωνία, προσπάθεια φτάνουν στο κόκκινο με μαθητές και γονείς να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να καλύψουν τα τελευταία μέτρα που μένουν μέχρι τον τερματισμό αυτή της δοκιμασίας. Οργανισμός, ψυχολογία και αντοχές ταλαντεύονται.

♦ Και εδώ έρχονται να φέρουν την ισορροπία συμβουλές, που αφορούν τη διατροφή και μπορούν να κατευνάσουν τόσο στο άγχος, όσο και να ανεβάσουν την ενέργεια, αλλά και την απόδοση. ♦

Ενέργεια και αντοχές, με σύμμαχο τη σωστή διατροφή!

Είναι… μαθηματικά εξακριβωμένο ότι η σωστή και ισορροπημένη διατροφή βοηθάει στις επιδόσεις, στη συγκέντρωση, ακόμα και στην καλή ψυχολογία. Αρκεί να γίνεται η σωστή επιλογή και ποσότητα. Γιατί στην  αφομοίωση της ύλης βοηθάει και η αφομοίωση των σωστών θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό.

Πάμε να δούμε τις τροφές των… πανελληνίων εξετάσεων.

Πλούσιες πηγές σιδήρου, το κόκκινο κρέας, το συκώτι και τα αυγά.

⇒ Είναι απαραίτητα για πολλές λειτουργίες του οργανισμού, καθώς συμβάλλουν στη σωστή οξυγόνωσήτου.

⇒ Επίσης, ο σίδηρος είναι ένα πολύτιμο μέταλλο που συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και της κούρασης.

Η καλή μνήμη είναι πάντα απαραίτητη, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των εξετάσεων!

⇒  Τροφές όπως το ελαιόλαδο, οι ανάλατοι, κατά προτίμηση, ξηροί καρποί όπως αμύγδαλα, καρύδια, φουντούκια, τα δημητριακά εφοδιάζουν τον οργανισμό με την πολύτιμη βιταμίνη Ε, που συμβάλλει στη βελτίωση της μνήμης και της συγκέντρωσης.

Εφοδιαστείτε με φρούτα και λαχανικά!

⇒ Πλούσια σε βιταμίνη C, η οποία είναι γνωστή για την ισχυρή αντιοξειδωτική της δράση και την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού. Γιατί όταν πέφτουν οι άμυνες του οργανισμού, πέφτουν και οι αντοχές.

⇒ Επίσης η βιταμίνη C ενισχύει την απορρόφηση του σιδήρου, χαρίζει ενέργεια, ενώ βοηθάει και στη λειτουργία του νευρικού συστήματος και της ψυχολογίας. Πλούσιες τροφές σε αυτήν την πολυδύναμη βιταμίνη είναι οι  κόκκινες πιπεριές, τα ακτινίδια, οι φράουλες,  τα πορτοκάλια, το μπρόκολο, οι ντομάτες, το καλαμπόκι, το φρούτο γκουάβα.

Για την ενίσχυση της μαθησιακής και νοητικής ικανότητας, αλλά και της μνήμης και της συγκέντρωσης!

⇒ Τροφές όπως το ψωμί ολικής αλέσεως, πλούσιο σε βιταμίνη Ε και σε ανόργανα στοιχεία όπως μαγνήσιο και ψευδάργυρο, καλό είναι να συμπεριλαμβάνεται στο καθημερινό μενού.

Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει τη… σοκολατένια ενέργεια σε σώμα και πνεύμα!

⇒ Όταν εκδηλώνεται διάθεση για γλυκό, η σοκολάτα είναι η πρώτη στη λίστα επιλογής. Προτιμήστε τη μαύρη που είναι πλούσια σε κακάο και τονώνει τον οργανισμό, αλλά και τη διάθεση.

Τα ω-3 και τα ω-6 λιπαρά είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του εγκεφάλου!

⇒ Σύμφωνα με έρευνες δείχνουν να έχουν μία ήπια δράση στην καλή ψυχολογία. Τροφές που τα περιέχουν είναι τα λιπαρά ψάρια όπως ο σολομός, ο τόνος, το σκουμπρί και η σαρδέλα, τα καρύδια, ο ηλιόσπορος και ο λιναρόσπορος, το σουσάμι.

Μία πολύ καλή ιδέα για θρεπτικό και γεμάτο ενέργεια σνακ είναι τα αποξηραμένα φρούτα!

⇒ Σύκα, σταφίδες, δαμάσκηνα, χουρμάδες, τα οποία είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές βιταμίνες Ε και C, αλλά και σε σελήνιο, κάλιο και φυτικές ίνες.

Τροφές που είναι πλούσιες σε βιταμίνη Β1!

⇒ Είναι απαραίτητες γιατί προσφέρουν ενέργεια, βελτιώνουν τη διάθεση και τη μαθησιακή ικανότητα, βοηθούν στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, καθώς και του εγκεφάλου. Θα την εντοπίσετε σε τροφές όπως το χοιρινό κρέας, τους ξηρούς καρπούς, τα φασόλια, τα πράσινα μπιζέλια, το καστανό ρύζι, τα θαλασσινά.

Η ενέργεια και οι αντοχές είναι σημαντικοί παράγοντες για να βγει το εξοντωτικό πρόγραμμα των εξετάσεων!

⇒ Αναζητήστε την στη βιταμίνη Β6 η οποία εφοδιάζει τον οργανισμό με ενέργεια, αλλά και με καλήδιάθεση, ενώ βοηθάει και το νευρικό σύστημα να αντέχει στις συγκεκριμένες απαιτήσεις. Τροφές που την περιέχουν είναι το κοτόπουλο, τα ψάρια, το χοιρινό και το βοδινό κρέας, οι μπανάνες, τα φιστίκια, οι γλυκοπατάτες.

Μία ακόμα βιταμίνη… ενέργειας!

⇒ Καταπολεμά την έντονη κούραση και την κόπωση που προκαλείται από τα ξενύχτια και την έντονη προσπάθεια και εφοδιάζει τον οργανισμό με ενέργεια, είναι η βιταμίνη Β2, η οποία βρίσκεται στο χοιρινό κρέας, στο σολομό, στους ξηρούς καρπούς, στα φασόλια, στα πράσινα μπιζέλια, στο καστανό ρύζι.

 Το Epresat από την Power Health

αποτελεί μία πολύ καλή πρόταση για την ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο των εξετάσεων. 

Αν θέλετε να έχετε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και τις ευεργετικές ιδιότητές όλων των παραπάνω συμπυκνωμένα και συγκεντρωμένα σε ένα συμπλήρωμα διατροφής!

Είναι ένα μοναδικό πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής το οποίο περιέχει:

♦ συμπυκνωμένους χυμούς φρούτων

♦ ειδικά μελετημένα εκχυλίσματα βοτάνων  όπως σπόροι κόλας, ρίζα καρότου, καρπό ιπποφαούς, φύλλα σπανακιού, φύτρο σιταριού, γκουάβα, μαρακούγια

♦ και τις απαραίτητες βιταμίνες Α, D, E, C, Β complex.

 Η ειδικά μελετημένη σύνθεση του Epresat συμβάλλει:

→  στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος

→ στην καλή ψυχολογία,

→ στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Επίσης, βοηθάει στην ομαλή λειτουργία τού μεταβολισμού για την παραγωγή ενέργειας και στην προστασία των κυττάρων έναντι του οξειδωτικού στρες.

◊ Δεν περιέχει αλκοόλη, συντηρητικά, χρωστικές, χημικά πρόσθετα,  λακτόζη.◊

Εφοδιάζει τον οργανισμό με όλα όσα χρειάζεται, ώστε να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες την περίοδο των εξετάσεων που απαιτούν καλή μνήμη, συγκέντρωση και αντοχές.