Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Όλοι στις θέσεις μας!

Τα μέτρα ασφαλείας από τη στιγμή που μπαίνουμε στο αμάξι είναι απαραίτητα προκειμένου να εξασφαλίσουν μία ευχάριστη διαδρομή (μικρή ή μεγάλη) τόσο στους ενήλικες όσο και στα παιδιά. Έτσι, η χρήση της ζώνης και το παιδικό καθισματάκι παίζουν καθοριστικό ρόλο για την ασφάλειά μας!

Γνωρίζετε ότι σε περίπτωση που ένα αμάξι συγκρουστεί με ταχύτητα 50χλμ/ώρα, το παιδί που δεν είναι τοποθετημένο και σωστά δεμένο στη θέση του μπορεί να εκτιναχθεί δεχόμενο δυνάμεις 30-60 φορές το βάρος του; Επομένως πρέπει να δώσουμε σημασία όχι μόνο στη χρήση της ειδικής θέσης αλλά και στην ορθή πρόσδεση του παιδιού σε αυτή!

Το 25% της μάζας του σώματος στη νηπιακή ηλικία συγκεντρώνεται στο κεφάλι και ως εκ τούτου ο αυχένας του παιδιού αδυνατεί να ανταπεξέλθει στους κραδασμούς σε περίπτωση ατυχήματος. Επιπλέον η σπονδυλική τους στήλη είναι εξαιρετικά εύθραυστη (ιδιαίτερα των βρεφών- νηπίων) που σημαίνει ότι είναι απαραίτητη η σωστή στήριξη σε όλο το μήκος της. Έτσι λοιπόν το καθισματάκι απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της δύναμη της σύγκρουσης και προστατεύει το παιδί.

Δώστε προσοχή...

Επιλογή σωστού καθίσματος: Η χρήση παιδικού καθίσματος είναι απαραίτητη από τη στιγμή που φεύγουμε απο το μαιευτήριο με το νεογέννητο. Συνήθως τα πρώτα παιδικά καθισματάκια έχουν προδιαγραφές μέχρι 13kg βάρος και 85cm ύψος. Επιλέγουμε το καθισματάκι που ταιριάζει στο αμάξι μας και το τοποθετούμε πάντα αντίθετα από τη φορά που κινείται το αμάξι. Η ανάπτυξη του παιδιού είναι αυτή που καθορίζει την αλλαγή του καθίσματος.

Σωστή τοποθέτηση: Διαβάζουμε πάντα τις οδηγίες που περιέχονται στη συσκευασία του προϊόντος που αγοράζουμε προκειμένου να προχωρήσουμε στη σωστή τοποθέτηση του. Σε περίπτωση που δεν κατανοούμε τις οδηγίες ζητάμε βοήθεια από το προσωπικό του καταστήματος. Ιδανικά η σωστή θέση είναι η πίσω μεσαία καθώς έχει ίδια απόσταση και από τις δύο πλευρές. Εναλλακτικά, ασφαλέστερη είναι η θέση πίσω από το κάθισμα του συνοδηγού. Σε περίπτωση που είναι αναγκαία η τοποθέτηση του καθίσματος στη θέση του συνοδηγού επιβάλλεται να απενεργοποιήσουμε τον αερόσακο.

Ζώνες ασφαλείας: Οι ζώνες θα πρέπει να είναι στο ύψος των ώμων του παιδιού συνεπώς πρέπει να τις τοποθετήσουμε στις ψηλότερες σχισμές. Επιπλέον η ζώνη της κοιλιάς θα πρέπει να καλύπτει το πάνω μέρος των μηρών του παιδιού και όχι την κοιλιά του.Φροντίζουμε ώστε οι ζώνες ασφαλείας να είναι πάντα τεντωμένες και τις δένουμε αρκετά σφιχτά προκειμένου να μη μπορεί το παιδί να περάσει από μέσα τα χεράκια του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει να τηρείται πάντοτε άσχετα απο το αν το παιδάκι μας διαμαρτύρεται. Προσοχή! Δεν υπερβάλλουμε με το σφίξιμο της ζώνης προς αποφυγή υπερβολικής πίεσης στον θώρακα του παιδιού.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει το καθισματάκι υπό σωστή γωνία προκειμένου να μην πέφτει προς τα μπροστα το κεφαλάκι του παιδιού.

Προτού τοποθετήσετε το παιδί στο καθισματάκι του, αφαιρείτε τα χοντρά πανωφόρια (π.χ μπουφάν) ώστε να κάνει σωστή επαφή η ζώνη ασφαλείας με το σώμα του παιδιού.

Σε περίπτωση που η διαδρομή σας είναι μεγαλύτερη των 2 ωρών οι στάσεις είναι επιβεβλημένες.

Από συντακτική ομάδα