Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Το φαρμακείο πρώτων βοηθειών του καλοκαιριού!

Η αλήθεια είναι ότι όταν ετοιμαζόμαστε για διακοπές ρίχνουμε βαρύτητα στο μέρος που θα διαλέξουμε, στο μέσο μετακίνησης, τα ρούχα και άλλα καλοκαιρινά αξεσουάρ γεμίζοντας ασφυκτικά βαλίτσες και σακ βουαγιάζ. Ξεχνάμε, όμως, κάτι πολύ σημαντικό και πολλές φορές ‘’σωτήριο’’ για τις διακοπές μας, ειδικά όταν έχουμε μαζί μας μικρά παιδιά. Και αυτό είναι το φαρμακείο των διακοπών.

  • Διακοπές χωρίς… διακοπές

Μπορεί ένα μικρό απρόοπτο πρόβλημα που θα παρουσιαστεί να μας χαλάσει τις διακοπές ή να μας αναγκάσει να επιστρέψουμε νωρίτερα. Και αυτό είναι κάτι που δε θέλουμε να συμβεί σε καμία περίπτωση. Τις περιμένουμε ένα χρόνο και δε θα αφήσουμε τίποτα να μας τις χαλάσει. Η καλή οργάνωση σώζει! Έτσι δε θα χρειαστεί να ψάχνουμε τα ξημερώματα ανοιχτά φαρμακεία ή να υποφέρουμε. Μη φανταστείτε ότι πρέπει να πάρετε μαζί σας το φαρμακείο της γειτονιάς σας, αλλά βασικά φάρμακα και συμπληρώματα διατροφής που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.

Το καλοκαιρινό φαρμακείο μπορεί να περιλαμβάνει:

  • Φάρμακα που λαμβάνετε

Σε περίπτωση που ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή, προμηθευτείτε όλα όσα χρειάζεστε σε επαρκή ποσότητα. Μην επαναπαύεστε στο ότι θα βρείτε στο δρόμο σας φαρμακείο. Ειδικά αν συνταγογραφούνται, καλό είναι να πάρετε εγκαίρως τα φάρμακά σας από το δικό σας φαρμακοποιό, γιατί δεν ξέρετε κατά πόσο θα είναι διαθέσιμα.

  • Υλικά για μικροτραυματισμούς

Μία βόλτα στην εξοχή, μία απότομη κίνηση πάνω στο παιχνίδι, μπορεί να εξελιχθεί σε επώδυνη εμπειρία. Για την αντιμετώπιση των μικροτραυματισμών, μπορείτε να έχετε μαζί σας ένα αντισηπτικό, οινόπνευμα, γάζες, επιδεσμικά σε διάφορα μεγέθη, ελαστικούς επιδέσμους και γάντια μιας χρήσεως.

  • Μικροπροβλήματα υγείας

Μη θεωρείτε καθόλου απίθανο το ενδεχόμενο να κρυολογήσετε στις διακοπές. Καλό είναι, λοιπόν, να έχετε ένα θερμόμετρο για να μη χρειαστεί να μαντεύετε τη θερμοκρασία σας, και φυσικά, αντιπυρετικά για κάθε ενδεχόμενο. Επίσης, ένα ήπιο κολλύριο για τα μάτια θα σας φανεί χρήσιμο για να αντιμετωπίσετε τυχόν ερεθισμούς από τη θάλασσα, το νερό της πισίνας, τον ήλιο ή τα δέντρα. Ένα ψαλίδι ή ένα τσιμπιδάκι είναι απαραίτητα για να βγάλετε από το δέρμα τυχόν αγκάθια από λουλούδια ή αχινό ή ακόμα και το κεντρί από σφήκα ή μέλισσα.

  • Ταξίδια χωρίς ναυτία

Και εκεί που ταξιδεύετε και το απολαμβάνετε, ξαφνικά νιώθετε πως η γη γυρίζει, περισσότερο από το κανονικό, και νιώθετε το στομάχι σας να ανακατεύεται. Πράγματι, η ναυτία αποτελεί το πιο δυσάρεστο ταξιδιωτικό σύμπτωμα.

Travel Joy για ξέγνοιαστα ταξίδια. Ταξιδέψτε άφοβα με αεροπλάνο, πλοίο, τρένο ή αυτοκίνητο, χωρίς να ζαλιστείτε. Το Travel Joy αποτελεί την πρόταση της Power Health για ξέγνοιαστες διαδρομές. Συμπλήρωμα διατροφής με σκόνη από ρίζα τζίντζερ, η οποία έχει μελετηθεί κλινικά για την πρόληψη από τη ναυτία του ταξιδιού, χωρίς να προκαλεί υπνηλία. Επιπλέον, η παρουσία της Βιταμίνης Β6 συμβάλλει στο να έχετε ενέργεια σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και βελτιώνει τη διάθεσή σας. Αντιμετωπίστε φυσικά τα δυσάρεστα συμπτώματα της ναυτίας και απολαύστε τα ταξίδια και τις όμορφες στιγμές που σας προσφέρουν.

  • Όταν το έντερο… υπερλειτουργεί

Ένα από τα πιο συνηθισμένα καλοκαιρινά συμπτώματα είναι η διάρροια. Η αλλαγή περιβάλλοντος και κλίματος, η συχνή κατανάλωση φαγητού σε εστιατόρια μαζικής εστίασης, η κατανάλωση τροφίμων, φρούτων και λαχανικών χωρίς καλή συντήρηση ή καλό πλύσιμο, αποτελούν παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν διάρροια.

Bio-Colon για τη διάρροια: Το καλοκαίρι θέλουμε να είμαστε συνέχεια έξω να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Τι γίνεται όμως αν ο οργανισμός μας έχει αντίθετη άποψη και μας δημιουργεί το πιο… απρόβλεπτο πρόβλημα; Η φυσική λύση στη διάρροια είναι Bio-Colon, το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής από την Power Health. Αποτελεί έναν ειδικό συνδυασμό δύο ειδών προβιοτικών, εμπλουτισμένο με τις βιταμίνες Β1, Β2 και Β6 που συμβάλλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση της οξείας διάρροιας και στην ενίσχυση της εντερικής χλωρίδας.

  • Διακοπές χωρίς τσιμπήματα

Κάθε φαρμακείο διακοπών που σέβεται την ύπαρξή του πρέπει να περιέχει ένα αντικουνουπικό πριν, και ένα μετά. Τα τσιμπήματα από κουνούπια, σφήκες, μέλισσες τσούχτρες μπορούν να φέρουν κυριολεκτικά πανωλεθρία στις διακοπές μας. Εφοδιαστείτε με αντικουνουπικά που θα σας προστατεύσουν και after bite που θα σας ανακουφίσουν.

Fleriana αντικουνουπικό: Αντικουνουπικό από ειδικά εκχυλίσματα λουλουδιών και ευκάλυπτο της λεμονιάς. Δεν προκαλεί ερεθισμούς, δεν επιβαρύνει το περιβάλλον, είναι βιοδιασπώμενο και μεταβολιζόμενο από τον ίδιο τον οργανισμό. Έχει υπέροχο άρωμα, είναι απόλυτα φιλικό στο δέρμα και ιδανικό για μικρά παιδιά, άνω των 3 ετών. Σε spray και roll-on σας προστατεύει για 5 ώρες, ενώ αποτελεί το μοναδικό φυσικό εγκεκριμένο από το Υπουργείο Γεωργίας αντικουνουπικό.

Fleriana After Bite, μετά το τσίμπημα Για άμεση και δραστική αντιμετώπιση στα τσιμπήματα από κουνούπια, σκνήπες, τσούχτρες, μέλισσες και άλλους καλοκαιρινούς εισβολείς. Η φυσική σύνθεσή του μειώνει το οίδημα και τον κνησμό στην περιοχή. Προσφέρει ήπια αντισταμινική δράση, έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Χάρη στη στυπτική του δράση, βοηθά στη γρήγορη επούλωση σχηματίζοντας μία μεμβράνη, ώστε να παραμένει στο σημείο χωρίς να τρέχει και έχει υπέροχο άρωμα.

  • Στις διακοπές… τρώμε πολύ

Το φαγητό το καλοκαίρι είναι μία απόλαυση που δεν μπορούμε να αντισταθούμε. Οι πειρασμοί εμφανίζονται μπροστά μας και μας καλούν σαν σειρήνες να τους δοκιμάσουμε. Άλλωστε, πότε θα ξαναπάμε σε εκείνο το μέρος να απολαύσουμε τις μοναδικές αυτές γεύσεις. Ένα στομάχι έχουμε, πόσα να αντέξει;

Μαστίχα Χίου, βάλτε Χ στις στομαχικές Διαταραχές με τα αναβράζοντα δισκία ‘’Μαστίχα Χίου’’ από την Power Health. Απολαύστε γνήσιο άρωμα και γεύση μαστίχας σε ένα υπέροχο ρόφημα, το μοναδικό, σε αναβράζουσα μορφή, που συμβάλλει στην καλή λειτουργία τού πεπτικού συστήματος, ανακουφίζει από τις στομαχικές διαταραχές και προσφέρει ευεξία και καλή υγεία στον οργανισμό.

Μαστίχα Χίου extra για έντονες στομαχικές διαταραχές. Φυσικό συμπλήρωμα διατροφής με ενισχυμένη ποσότητα Μαστίχας Χίου για ακόμα μεγαλύτερη φροντίδα και προστασία του γαστρεντερικού. Κάθε φακελάκι περιέχει 1.100mg Μαστίχα Χίου και αποτελεί την ιδανική λύση για την ανακούφιση και την αντιμετώπιση έντονων στομαχικών διαταραχών όπως μόνιμη δυσπεψία, έντονες καούρες, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, κ.ά. Η μόνη που διαλύεται σε νερό απελευθερώνοντας όλα τα οφέλη της σε ένα μοναδικό ρόφημα με υπέροχη, πλούσια γεύση Μαστίχας.

  • Όταν ο ιδρώτας κυλάει ποτάμι

Το καλοκαίρι ιδρώνουμε περισσότερο, ειδικά όταν επιδιδόμαστε σε κάποιο σπορ. Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, η ανάγκη να ενυδατώσουμε τον οργανισμό μας μεγαλώνει. Επίσης, η αλλαγή κλίματος, περιβάλλοντος και διατροφής μπορεί να προκαλέσουν διάρροια. Και στις δύο περιπτώσεις ο οργανισμός αφυδατώνεται και χρειάζεται επειγόντως ηλεκτρολύτες.

Hydrolytes, όταν το σώμα διψάει. Η ισορροπία των μετάλλων είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική λειτουργία των κυττάρων, των μυών και των νεύρων μας. Τo Hydrolytes της Power Health αποτελεί έναν ενισχυμένο συνδυασμό ηλεκτρολυτών που σας ενυδατώνει άμεσα αναπληρώνοντας τους ηλεκτρολύτες που χάνονται από την έντονη εφίδρωση κατά την άσκηση ή την αφυδάτωση που προκαλεί η διάρροια. Συμπτώματα που εκδηλώνονται πιο έντονα το καλοκαίρι. Τo Hydrolytes εξισορροπεί με φυσικό τρόπο τα υγρά του σώματος, χαρίζει ευεξία και ενέργεια στον οργανισμό σας.

  • Χαλαρές διακοπές με μαγνήσιο

Είναι οι μέρες που ξεφεύγουμε στο φαγητό, το αλκοόλ, στο ξενύχτι με αποτέλεσμα τα αποθέματα μαγνησίου στον οργανισμό μας να μειώνονται. Και αν μας πιάσει και η εξερευνητική μας διάθεση και θέλουμε να ανέβουμε βουνά, να περπατήσουμε στη φύση, πρέπει να είμαστε σε καλή κατάσταση για να μη μας πιάσουν κράμπες και μας αφήσουν πίσω σε όσα θέλουμε να κάνουμε.

Μαγνήσιο το χαλαρωτικό. Νιώθετε τη διάθεσή σας ανεβοκατεβαίνει χωρίς λόγο; Αγχώνεστε χωρίς αιτία; Παθαίνετε κράμπες; Το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχετε έλλειψη μαγνησίου. Τα αναβράζοντα δισκία Magnesium της Power Health σας προσφέρουν τα οφέλη του πολύτιμου αυτού μετάλλου σε ένα συμπλήρωμα διατροφής με υπέροχη γεύση λεμόνι. Το μαγνήσιο έχει αντιστρές ιδιότητες και συμβάλλει αποτελεσματικά στη βελτίωση της διάθεσης, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και στην προστασία από τις μυϊκές κράμπες, ενισχύοντας παράλληλα όλο τον οργανισμό σας.