Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Τα δώρα στον εαυτό μας, προάγουν την υγεία μας!

Αναμφίβολα η καθημερινότητά μας είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Αποτελείται από άγχος, έντονους ρυθμούς και αμέτρητες υποχρεώσεις! Έτσι, με το που τελειώνει η μέρα νιώθεις ότι είσαι σε έναν συνεχή αγώνα δρόμου όπου η επιβίωση είναι δύσκολη και χρειάζεται υπέρμετρη προσπάθεια για να ανταπεξέλθεις.

Μήπως μέσα σε όλη αυτή τη ρουτίνα έχεις ξεχάσει πως είναι να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου; Ας πάρουμε λοιπόν μία ανάσα η οποία θα μας δώσει δύναμη και κυρίως θα διατηρήσει την υγεία μας στο ακέραιο!

  • Δώρα στον εαυτό σου – ανεκτίμητης αξίας:
  1. Γέλα με όλη σου τη δύναμη! Το γέλιο έχει αγχολυτική δράση και βελτιώνει τη διάθεσή μας. Ταυτόχρονα έχει μυοχαλαρωτική δράση και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Επίσης, συμβάλλει στην έκκριση νευροδιαβιβαστών που μειώνουν το αίσθημα της κακουχίας και αυξάνουν αυτό της ευεξίας. Μεταξύ των άλλων το γέλιο ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και ως εκ τούτου προάγει την υγεία μας.
  2. Άκου τα αγαπημένα σου τραγούδια! Στο άκουσμα της μουσικής που αγαπάς εκκρίνεται ντοπαμίνη η οποία σε «ενεργοποιεί» και σου φτιάχνει τη διάθεση.
  3. Φρόντισε την εικόνα σου! Αφιέρωσε λίγο από το χρόνο σου είτε για μανικιούρ είτε για μία βόλτα στο κομμωτήριο. Δε χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά προκειμένου να ανανεώσεις την εικόνα σου. Θα κερδίσεις όμως πολλά περισσότερα καθώς θα πλημμυρίσεις από όμορφα συναισθήματα!
  4. Έλα σε επαφή με τη φύση! Μόνη σου ή με παρέα, μία βόλτα στη φύση (δάσος, βουνό κ.α.) θα σε αναζωογονήσει. Άσε που θα γεμίσεις με οξυγόνο!
  5. Πρόσεξε τη διατροφή σου! Όλοι γνωρίζουμε τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής. Πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε στα «καλά» λιπαρά, τα ω3 – ω6 τα οποία έχουν αντιφλεγμονώδη δράση. Επίσης ενισχύουν τη λειτουργία του εγκεφάλου και της καρδιάς μας. Εκτός αυτών, τα καλά λιπαρά «ανεβάζουν» τη διάθεσή μας!
  6. It’s tea time! Δε λέω, ωραίος ο καφές, αλλά μήπως να δοκιμάσεις από αύριο να πίνεις καθημερινά τουλάχιστον 2 φλυτζάνια τσάι (μαύρο ή πράσινο). Αναρωτιέσαι γιατί; Πέρα από την ευχάριστη γεύση, το τσάι είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες (αντιοξειδωτικά) που δρουν έναντι των ελευθέρων ριζών και προάγουν την υγεία σου προστατεύοντας τα κύτταρά σου από πλήθος βλαβών.
  7. Τι γνώμη έχεις για τη μαύρη σοκολάτα; Ελπίζω την καλύτερη! Αν πάλι όχι, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις! Γνωρίζεις ότι ένα κομματάκι μαύρης σοκολάτας συμβάλλει στην παραγωγή σεροτονίνης; Ναι ναι τη γνωστή ορμόνη της ευφορίας. Ταυτόχρονα έχει αγχολυτική δράση, ρυθμίζει την πίεση και προάγει την υγεία της επιδερμίδας σου!
  8. Αρωματίσου; Φυσικά δεν εννοούμε μόνο το δικό σου άρωμα! Αναφερόμαστε στην αρωματοθεραπεία με τη χρήση αιθέριων ελαίων. Ειδικά αυτό της λεβάντας θα διαπιστώσεις ότι έχει ισχυρή αγχολυτική δράση.
  9. Αγκαλίτσες και φιλάκια! Ξέρεις πόση δύναμη κρύβει ένα φιλί ή μία αγκαλιά; Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, τονώνουν την αυτοπεποίθηση και καταπολεμούν το άγχος. Επίσης, εκκρίνονται ορμόνες άκρως συνδεδεμένες με τη βελτίωση της διάθεσης και της ευφορίας.

Δες τι πραγματικά σου αρέσει και τι σου προσφέρει έστω και λίγες στιγμές χαλάρωσης. Διώξει το άγχος, άσε τις τύψεις – ενοχές στην άκρη και φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου!

«Μία ευτυχισμένη ζωή έχει να κάνει με τη γαλήνη του νου». Κικέρων

Από συντακτική ομάδα