Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Πως να επιλέξουμε το κατάλληλο δώρο;

Η ανταλλαγή δώρων είναι ένα μέσο έκφρασης των συναισθημάτων και των σκέψεών μας και είναι άκρως συνδεδεμένη με την περίοδο των εορτών, ειδικά των Χριστουγέννων.

Ακριβά ή οικονομικά τα δώρα που προέρχονται από καρδιάς, προσφέρουν πλήθος συναισθημάτων τόσο στον δωρητή όσο και στον παραλήπτη. Παρ’όλα αυτά, το κατάλληλο δώρο έχει τη δύναμη να ισχυροποιήσει ή όταν η επιλογή του βασίζεται σε λανθασμένα κριτήρια, να αποδυναμώσει μία σχέση.

  • Κριτήρια επιλογής:
  1. Το δώρο θα πρέπει να εκφράζει τα συναισθήματά μας προς τον παραλήπτη.
  2. Η οικονομική αξία του δώρου θα πρέπει να είναι τέτοια που να μη φέρει τον παραλήπτη σε δύσκολη θέση (π.χ ένα πανάκριβο δώρο σε έναν άνθρωπο που οικονομικά δε μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάτι αντίστοιχο είναι πιθανό να τον κάνει να νιώσει άβολα).
  3. Το δώρο θα πρέπει να εκφράζει την οικειότητα που νιώθουμε με τον παραλήπτη καθώς και την ανάγκη μας για προσφορά.
  4. Επιλέγουμε ένα δώρο με βάση τις προτιμήσεις και το γούστο του παραλήπτη. Στην ουσία μέσω του δώρου φαίνεται η προσπάθειά μας να ικανοποιήσουμε και να ευχαριστήσουμε τον παραλήπτη.
  5. Εξίσου σημαντικό για ένα ολοκληρωμένο δώρο είναι το περιτύλιγμα. Φανερώνει το ενδιαφέρον μας για την παραμικρή λεπτομέρεια και τονίζει ιδιαιτέρως την πράξη παρά το δώρο σαν υλικό αγαθό.
  6. Βασιζόμαστε στην χρησιμότητα ενός δώρου και όχι τόσο στο να εντυπωσιάσουμε τον παραλήπτη. Βέβαια εάν καταφέρουμε να τα συνδυάσουμε τότε θα έχουμε κάνει την καλύτερη επιλογή!
  7. Δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψουμε πολλά χρήματα για να προσφέρουμε το κατάλληλο δώρο. Η προσπάθεια, η σκέψη και η διάθεσή μας είναι ανεκτίμητης αξίας. Η προσφορά ενός δώρου βασίζεται στην αγάπη που νιώθουμε για τον παραλήπτη ενώ ταυτοχρονα εκδηλώνει την εκτίμηση και τον σεβασμό μας.

Φροντίστε τα δώρα που θα προσφέρετε είτε σε φίλους έιτε στην οικογένειά σας να είναι από καρδιάς και μη διστάσετε να τα «πασπαλίσετε» με φαντασία!

Καλά Χριστούγεννα!

Από συντακτική ομάδα