Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Μία νέα σελίδα για τη NEOSTRATA! Γνώρισε και εσύ τα προϊόντα ομορφιάς!

Σε μία λαμπερή εκδήλωση παρουσιάστηκε για το 2024 το brand δερμοκαλλυντικής περιποίησης NEOSTRATA υπό την αιγίδα της εταιρείας KENVUE, η νέα εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων της Johnson & Johnson!

Οικοδέσποινα της βραδιάς η Μπέτυ Μαγγίρα συνομίλησε με ονόματα από το χώρο των περιοδικών (Γαλάτεια Λασκαράκη), της μόδας (Ελένα Γαλύφα), του θεάτρου και της τηλεόρασης (Μαρίνα Ασλάνογλου), της φωτογραφίας -διαφήμισης (Νίκος Ζήκας) αλλά και στελέχη της εταιρείας για τον προσωπικό τρόπο περιποίησης της επιδερμίδας, το #nomakeup look που έχει γίνει τάση ήδη από το εξωτερικό και προστάζει μία όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα φέρνοντας μας ακόμη πιο κοντά στα προϊοντα ομορφιάς Neostrata!

Ένα δερματολογικό brand με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, προάγοντας την επιστήμη της ανανέωσης του δέρματος. Αυτό βρίσκεται άλλωστε στο επίκεντρο της NEOSTRATA από το 1974, όταν οι ιδρυτές ανακάλυψαν για πρώτη φορά τις πολλαπλές επιδράσεις των άλφα υδροξυοξέων (AHAs) σε ασθενείς με Ιχθύωση (ξηρό, παχύ, φολιδωτό δέρμα).

Η εταιρεία ανήκει στους πρωτοπόρους των πλεονεκτημάτων των οξέων ανανέωσης του δέρματος (Alpha Hydroxy και Polyhydroxy Acids) που έχουν αδειοδοτηθεί και πωληθεί παγκοσμίως, φέρνοντας επανάσταση στη βιομηχανία περιποίησης δέρματος. Αγαπά τους διαφορετικούς τόνους δέρματος και αντιλαμβάνεται τις ανάγκες του καθενός.

Αναγνωρίζουν τις μοναδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές προσπαθώντας να επιτύχουν δέρμα με υγιή όψη, λαμπερό, ομοιόμορφο τόνο και έχουν δημιουργήσει προηγμένες συνθέσεις με κλινικά αποδεδειγμένα συστατικά σχεδιασμένα να προσφέρουν πραγματικά αποτελέσματα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΦΡΕΣΚΕΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ  ΣΑΣ ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ!

Διαμορφώνουν με ακρίβεια προϊόντα για τη διόρθωση πολλαπλών τύπων ορατών αποχρωματισμών μέσω της ανανέωσης του δέρματος με 3 τρόπους:

  • Τα προϊόντα απολεπίζουν τα επιφανειακά στρώματα του δέρματός, αποκαλύπτοντας λείες, νέες στιβάδες.
  • Αναπτύσσουν τα προϊόντα τους στο βέλτιστο επίπεδο pH για ενίσχυση της αποτελεσματικότητας.
  • Στοχεύουν στα δομικά στοιχεία του δέρματος για να δώσουν όγκο στην εμφάνιση για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, με συνεχή χρήση.
Γνώρισε και εσύ τα προϊόντα NEOSTRATA και την αποτελεσματικότητα τους!
Aνακάλυψε μερικά από τα BEST SELLERS!
Neostrata Enlighten Illuminating Serum

Ορός ελαφριάς υφής και πολλαπλής δράσης ειδικά σχεδιασμένος για δέρμα με ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο , δυσχρωμίες και σκούρες κηλίδες  που οφείλονται στη γήρανση και στην έκθεση στις ακτίνες UV.

Neostrata Enlighten Brightening Eye Cream

Ισχυρή κρέμα ματιών για μαύρους κύκλους και δυσχρωμίες. Αποτελείται από ένα σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών συστατικών,  πεπτιδίων και εκχύλισμα φυκιών  που ενδυναμώνουν την ευάλωτη περιοχή των ματιών ώστε οι μαύροι κύκλοι να είναι λιγότερο ορατοί.

Neostrata Skin Active Repair Exfoliating Wash

 

Αφαιρεί αποτελεσματικά τα περιττά έλαια και το makeup, χωρίς να ξηραίνει υπερβολικά το δέρμα. Ειδικά σχεδιασμένο να εξισορροπεί το pH της επιδερμίδας.​ Καθαριστικό σε μορφή αφρού χωρίς σαπούνι, με Polyhydroxy Acids (PHA), και ειδικά Maltobionic Acid, γνωστό για την ιδιότητά του να απολεπίζει και να αφαιρεί τους ρύπους από τους πόρους, προσφέροντας λεία υφή και φωτεινή όψη.

Neostrata Skin Active Triple Firming Neck Cream

Aντιγηραντική κρέμα λαιμού και ντεκολτέ ειδικά σχεδιασμένη για να λειτουργεί συνεργιστικά βοηθώντας στην ανατροπή των ορατών σημείων γήρανσης για δέρμα πιο σφιχτό, πιο ανορθωμένο και ορατά πιο νεανικό στις δύσκολες περιοχές του λαιμού και του ντεκολτέ.