Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Παντρεύεσαι; Πώς να οργανώσεις τον γάμο σου χωρίς άγχος και 12 συμβουλές για να είσαι η πιο όμορφη νύφη!

Μήπως από μικρή ονειρευόσουν την ημέρα που ο πρίγκιπάς σου θα σου κάνει πρόταση γάμου; Και να που τα χρόνια πέρασαν και ο αγαπημένος σου μετά από μία ερωτική εξομολόγηση σου έκανε την πρόταση συνοδεία του δαχτυλιδιού που πρόσμενες. Φυσικά εσύ απάντησες το πολυπόθητο «Yes, I do» και το κόσμημα της καρδιάς σου βρίσκεται στο χέρι σου!

Κάπως έτσι ξεκινάει η διαδικασία προετοιμασίας για εκείνη την ξεχωριστή ημέρα προκειμένου να γίνουν όλα όπως τα έχεις ονειρευτεί. Φυσικά αναφερόμαστε σε όλα τα στάδια προετοιμασίας του γάμου και συγκεκριμένα: η Εκκλησία, τα προσκλητήρια, οι μπομπονιέρες, ο στολισμός, ο χώρος δεξίωσης, οι κουμπάροι και όσα περιλαμβάνει το γαμπριάτικο κοστούμι και φυσικά το νυφικό! Όπως καταλαβαίνεις, η προετοιμασία του γάμου είναι μία ιδιαίτερα απαιτητική και αγχωτική διαδικασία. Πως όμως θα καταφέρεις εσύ και ο καλός σου να απολαύσετε την ημέρα αν έχει προηγηθεί αγώνας δρόμου για μήνες; Διάβασε προσεκτικά:

  1. Είναι βασικό εσείς το ζευγάρι να καθορίσετε το χρηματικό ποσό που μπορείτε να διαθέσετε και να κινηθείτε βάσει αυτού.
  2. Αφού αποφασίσετε ποια είναι η επιθυμητή ημερομηνία για τον γάμο σας, βρείτε την Εκκλησία που θέλετε και ενημερωθείτε για τις απαραίτητες διαδικασίες (δικαιολογητικά).
  3. Φυσικά πρέπει να βρείτε και τον χώρο όπου θα γιορτάσετε αυτή τη μέρα. Το καλό είναι ότι υπάρχει πλήθος χώρων για να κάνετε το πάρτυ σας. Το κακό είναι ότι με τόση ποικιλία στο τέλος θα πελαγώσετε. Γι’ αυτό προτού βγείτε στους δρόμους, κάντε μία έρευνα από τον υπολογιστή σας έτσι ώστε να καταλήξετε στα 2-3 που σας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Προσοχή, μην ξεχνάτε ότι κινείστε βάσει του budget σας και του κόσμου που θα έχετε καλέσει. Έχει μεγάλη σημασία να ξέρετε τι θέλετε, γι’ αυτό γράψτε τα αναλυτικά σε μία ατζέντα (π.χ διακόσμηση, μενού, ποτά, μουσικά κτλ).
  4. Περίπου 2 μήνες πριν το γάμο θα πρέπει να κλείσετε τα προσκλητήρια. Συμβουλή: Τυπώστε 5-10 περισσότερα προσκλητήρια για παν ενδεχόμενο. Αντίστοιχα θα κάνετε και με τις μπομπονιέρες.
  5. Όσον αφορά τη διακόσμηση, κινηθείτε βάσει των αγαπημένων σας λουλουδιών και φροντίστε να είναι εποχής. Οι υπεύθυνοι του ανθοπωλείου θα αναλάβουν και τη νυφική ανθοδέσμη καθώς και τον στολισμό του αυτοκινήτου.
  6. Οι βέρες αποτελούν μία από τις ευκολότερες διαδικασίες καθώς υπάρχει τεράστια ποικιλία που καλύπτει όλα τα γούστα. Ζητήστε να σας χαράξουν στο εσωτερικό του την ημερομηνία γάμου, τα αρχικά σας ή ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε.
  7. Μπορεί τα στέφανα να είναι έξοδα των κουμπάρων, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να στοιχίζουν μία περιουσία. Οπότε συντονιστείτε!
  8. Όσο για τον φωτογράφο; Φροντίστε εάν δεν τον ξέρετε ή δε σας τον έχουν συστήσει, να ζητήσετε να δείτε αντίστοιχες δουλειές του.
  9. Το γαμπριάτικο κοστούμι είναι καθαρά επιλογή του γαμπρού όπως και για εσάς το νυφικό. Σε περίπτωση που ο γαμπρός είναι σε διαδικασία απώλειας βάρους ας το αφήσει για τον τελευταίο μήνα. Αυτό φυσικά δεν ισχύει για εσένα νύφη!
  10. Μέσα σε όλο αυτό το χάος μην ξεχάσετε τα δώρα των κουμπάρων! Καλό είναι να κινηθείτε βάσει της επιθυμίας τους.
  • Ας περάσουμε λοιπόν στο κεφάλαιο νύφη. Έχεις βρει το νυφικό των ονείρων σου, το χτένισμα – μακιγιάζ, τα παπούτσια και είσαι ολόχαρη. Πώς όμως θα νιώσεις η ομορφότερη νύφη στον κόσμο;
  1. Εάν επιθυμείς να χάσεις βάρος συμβουλεύσου τον ειδικό προκειμένου να ακολουθήσεις ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής. Φυσικά δε θα το αφήσεις για την τελευταία στιγμή. Ξεκίνα 6 μήνες πριν!
  2. Γυμνάσου! Θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις ή να χάσεις βάρος και ταυτόχρονα θα σου προσφέρει ισχυρές αγχολυτικές ιδιότητες.
  3. Φρόντισε να ενυδατώνεσαι επαρκώς τόσο πίνοντας άφθονο νερό όσο και με τη χρήση εξειδικευμένων προϊόντων υπέρ της ενυδάτωσης προσώπου και σώματος.
  4. Μην αμελείς τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου σου. Μην περιμένεις θαύματα από το make up αν η επιδερμίδα σου είναι ταλαιπωρημένη.
  5. Ξεφορτώσου μαύρα στίγματα και πόρους κάνοντας 1 φορά την εβδομάδα απολέπιση.
  6. Έχεις μαύρους κύκλους ή σακούλες; Συμβουλεύσου τους ειδικούς και εξοπλίσου με τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης.
  7. Εννοείται ότι εσύ και το αντηλιακό σου πάτε μαζί παντού. Φαντάζομαι ότι δε θες πανάδες, ξηρή – αφυδατωμένη επιδερμίδα και κοκκινίλες. Πόσο μάλλον την ημέρα του γάμου σου!
  8. Μην αμελήσεις την επαρκή θρέψη και ενυδάτωση των χειλιών σου.
  9. Μην κάνεις καμία αλλαγή στα μαλλιά σου τελευταία στιγμή. Είτε κούρεμα είτε βάψιμο. Δεν είμαστε για απρόοπτα τώρα!
  10. Φρόντισε τη στοματική σου υγιεινή κάνοντας έναν καθαρισμό και περιποιήσου τα δόντια σου σε καθημερινή βάση. Απαραίτητα αξεσουάρ τα μεσοδόντια βουρτσάκια.
  11. Τελευταίο βράδυ ελευθερίας; Μπορείς να κάνεις ένα χαλαρωτικό μπάνιο με άλατα ή και ένα μασάζ. Προ του ύπνου εφάρμοσε μία μάσκα λάμψης για να δώσεις την απαραίτητη ώθηση στο δέρμα σου.
  12. Κοιμήσου τουλάχιστον 8 ώρες και… Έφτασε η μέρα! Αφέσου πια στα χέρια των ειδικών και απόλαυσε την ευτυχία σου! Φυσικά μην αμελήσεις να φορέσεις και το αγαπημένο σου άρωμα!

Η ώρα η καλή!

Από συντακτική ομάδα