Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Τι πρέπει να προσέχουμε στο πλύσιμο των βρεφικών ρούχων;

Η επιδερμίδα του μωρού είναι άκρως ευαίσθητη και επιρρεπής στην εκδήλωση ερεθισμών (π.χ ατοπική δερματίτιδα, εκζέματα) ή αλλεργιών. Αυτό σημαίνει ότι το δερματάκι του χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή τόσο στην επιλογή των προϊόντων που αφορούν την περιποίηση του σώματός του (π.χ αφρόλουτρο, κρέμα σώματος) όσο και στην επιλογή του απορρυπαντικού για το πλύσιμο των ρούχων του.

  • Σωστό πλύσιμο...
  1. Δεν αμελούμε ποτέ το πλύσιμο των καινούργιων ρούχων. Το γεγονός ότι φαίνονται καθαρά δε σημαίνει ότι ισχύει κιόλας.
  2. Πλένουμε τα βρεφικά ρούχα χωριστά από τα δικά μας. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, εναλλακτικά μπορούμε να προμηθευτούμε ειδικές θήκες στις οποίες τοποθετούμε τα βρεφικά ρούχα όπου προστατεύονται κατά τη διάρκεια της πλύσης.
  3. Χρησιμοποιούμε υποαλλεργικό απορρυπαντικό το οποίο αντιστοιχεί στην ηλικία του μωρού. Είναι χρήσιμο να διαβάζουμε την ετικέτα στην εκάστοτε συσκευασία προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι το προϊόν που χρησιμοποιούμε είναι απολύτως ελεγμένο.
  4. Δεν υπερβάλλουμε με την ποσότητα του απορρυπαντικού που χρησιμοποιούμε! Συμβουλευόμαστε τον πίνακα δοσολογίας που αναγράφεται στη συσκευασία και σε καμία περίπτωση δε βάζουμε μεγαλύτερη ποσότητα από την ενδεδειγμένη καθώς δεν εξασφαλίζουμε καλύτερο πλύσιμο των ρούχων αλλά ταυτόχρονα υπάρχει ο κίνδυνος να μείνουν υπολείμματα απορρυπαντικού σε αυτά.
  5. Η χρήση μαλακτικού είναι προαιρετική. Σε περίπτωση που επιθυμούμε να το χρησιμοποιήσουμε φροντίζουμε να ενδείκνυται για την ηλικία του μωρού και να είναι υποαλλεργικό.
  6. Σιδερώνουμε όλα τα ρούχα και προτού τα τοποθετήσουμε στην ντουλάπα περιμένουμε να κρυώσουν για να αποφύγουμε την υγρασία.
  • Μα ποιος δε θέλει το καλύτερο απορρυπαντικό για τα ρούχα του μωρού του; Τι πρέπει να προσέχουμε;

Αρκεί μία βόλτα στην αγορά προκειμένου να βρούμε το κατάλληλο προϊόν που θα παρέχει τη φροντίδα και την προστασία στο μωρό μας. Τι καλύτερο λοιπόν από την επιλογή ενός οικολογικού απορρυπαντικού που δεν περιέχει χημικές ουσίες. Ή ακόμη καλύτερα αν διαθέτει και την πιστοποίηση του βιολογικού προϊόντος. Τέλος, είναι σημαντικό το απορρυπαντικό να μην περιέχει λευκαντικά και η βάση του να είναι το φυσικό σαπούνι (ή σαπωνίνη).

Από συντακτική ομάδα