Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Καλοκαίρι στην πόλη: 8 προτάσεις για να περάσεις έναν αξέχαστο Αύγουστο στην Αθήνα!

Διανύουμε τα μισά του καλοκαιριού και οι περισσότεροι έχουν ήδη οργανώσει τις διακοπές τους είτε στα εξοχικά τους είτε σε νησιά. Είμαστε κι εμείς όμως που λίγο τα οικονομικά μας λίγο η αναβλητικότητά μας, μας οδήγησαν να ξεμείνουμε τον Αύγουστο στην Αθήνα.

Μήπως ανήκεις κι εσύ στο club μας; Αν ναι, δεν πιστεύω να κατσουφιάζεις αλλά ούτε και να μιζεριάζεις! Πίστεψέ με, η Αθήνα είναι πανέμορφη τον Αύγουστο και αν νομίζεις ότι θα σε «φάει» το διαμέρισμα επέτρεψέ μου να σου πω πως κάνεις λάθος! Βάλε εσύ τη διάθεση, να βάλω εγώ τις προτάσεις και... φύγαμε!

  1. Περίπατος στην Αθήνα: Ο λιγότερος κόσμος, σου δίνει την ευκαιρία να περπατήσεις σε μονοπάτια της Αθήνας χωρίς να στριμώχνεσαι! Δεν έχεις ιδέα πόσα καινούργια αξιοθέατα θα δεις στην πόλη σου! Επίσης θα εντυπωσιαστείς όταν κατά το πέρασμά σου από δρομάκια - σοκάκια στο κέντρο της πόλης (που δε σου γέμιζαν το μάτι) σε κάνουν να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε νησί! Ξεκίνα από το Μοναστηράκι, συνέχισε προς την Πλάκα, ακολούθησε την Διονυσίου Αρεοπαγίτου και περιπλανήσου στα Αναφιώτικα. Ή τι θα έλεγες για μία βόλτα στον Λυκαβηττό; Είναι και ρομαντικά μην το ξεχνάς, ενώ ταυτόχρονα αναπνέεις καθαρό αέρα!
  2. Θάλασσα πλατιά: Νομίζεις πως επειδή ξέμεινες στην Αθήνα, θα κοιτάς την παραλία με τα κυάλια; Κακώς! Καλοκαίρι σημαίνει ήλος, θάλασσα,μπάνια και για κάποιους ταυτίζεται με ατελείωτες ώρες τέννις στην άμμο. Σε περίπτωση που δε θες να πας να κολυμπήσεις σε μία κοντινή παραλία, μην σκας! Είναι Αύγουστος και η κίνηση στους δρόμους είναι απλά μία άγνωστη λέξη. Μπες λοιπόν στο ίντερνετ, βρες την παραλία που σου κλείνει το μάτι, βάλε το μαγιό σου, προμηθεύσου τα απαραίτητα σνακ και ξεκίνα!
  3. Θα πάρω τα... βουνά! Ωραία η θάλασσα, αλλά μήπως είσαι τύπος του βουνού; Λίγο ο καθαρός αέρας, λίγο η δροσιά και παρασύρεσαι. Μία καλή επιλογή είναι μία βόλτα στην Πάρνηθα. Εναλλακτικά, εξίσου μαγευτική είναι και η βόλτα στον Υμηττό!
  4. Θαλάσσια σπορ: Ανυπομονούσες να πας σε ένα νησί και να το ρίξεις στις καταδύσεις; Μην απογοητεύεσαι! Εάν σου αρέσουν τα θαλάσσια σπορ, ρίξε μία ματιά στον οδηγό της πόλης και θα βρεις αρκετές προτάσεις για τοποθεσίες και εγκαταστάσεις που θα σε φέρουν κοντά στα χόμπυ σου.
  5. Let’s go to the pool: Σιχαίνεσαι την άμμο που κολλάει στα πόδια! Όμως σε ενοχλούν και τα βότσαλα στην παραλία! Μήπως τελικά είσαι τύπος της πισίνας; Και μήπως θες να νιώσεις την περιποίηση σε ένα ξενοδοχείο; Επιλογές υπάρχουν ακόμη και στην Αθήνα, που θα σε ταξιδέψουν σε μέρη μακρινά! Για ξεκίνα να ψάχνεις...
  6. Ώρα για ταινία: Φυσικά εννοούμε το θερινό σινεμά! Αλήθεια, πότε είδες τελευταία φορά μία ταινία υπό το φως των αστεριών;
  7. Νύχτα στην Αθήνα: Θες κέντρο; Θες παραλιακή; Ό,τι και να επιλέξεις ένα είναι σίγουρο, θα περάσεις super! Επίσης, μην ξεχνάς πως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού δεν παύουν να διοργανώνονται συναυλίες στην πόλη. Εσύ θα τις χάσεις;
  8. Εκπαιδευτική βόλτα: Έχεις αναρωτηθεί πόσα μουσεία έχει η Αθήνα; Μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσεις τις επισκέψεις; Η βόλτα στο μουσείο ενδείκνυται για την εξέλιξη της μόρφωσής σου και επιπλέον θα αλλάξεις λίγο παραστάσεις. Μάλιστα, την περίοδο του καλοκαιριού πολλά από τα μουσεία έχουν ελεύθερη είσοδο ενώ παράλληλα διοργανώνονται εκθέσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να γνωρίσεις την Αθήνα και να τη δεις από άλλη οπτική... αυτή του καλοκαιριού!

Από συντακτική ομάδα