Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Διόρθωση ρυτίδων με τη νέα Nuxe Merveillance Lift! Για δέρμα δυνατό όσο εσύ!

Ανακάλυψε τη νέα ρουτίνα σφριγηλότητας προσώπου και επανόρθωσης ρυτίδων!
Η αγαπημένη σειρά αντιγήρανσης Merveillance επαναλανσάρεται με νέα σύνθεση, νέα δραστικά συστατικά, καινοτόμες υφές (serum έλαιο, κρέμα με υφή πούδρας & κρέμα με βελούδινη υφή) και νέο λουλουδένιο εκλεπτυσμένο άρωμα (white musk, μανόλια & φρέζια)!
H νέα Merveillance Lift μας ξανασυστήνεται με ιδιαίτερα οικολογική προσέγγιση, με υψηλή φυσικότητα 98% στα συστατικά της, οικολογική συσκευασία και σύνθεση VEGAN.
Οι βασικές δράσεις της νέας σειράς αντιγήρανσης Merveillance LIFT:
  • Γεμίζει τις ρυτίδες
  • Συσφίγγει
  • Χαρίζει εφέ lifting

Είναι κατάλληλη για ηλικίες 35+ ή με βάση τις ανάγκες της επιδερμίδας!

Η νέα σειρά αποτελείται από 5 προϊόντα:
Έλαιο Serum για λεία και τονωμένη επιδερμίδα στη στιγμή!
Nuxe Merveillance Lift Firming Activating

Αυτό το αντιγηραντικό serum είναι ένα δυνατό συμπύκνωμα με 100% ενεργή υφή. Μόνο 3 σταγόνες είναι αρκετές για απαλό, ελαστικό και τονωμένο δέρμα! Μετά από 1 μήνα  το δέρμα γίνεται +32%(τεστ χρήσης σε 18 εθελοντές – % ικανοποίησης μετά από 28 ημέρες)  πιο σφριγηλό, δυνατό, ανθεκτικό και φανερά νεότερο!

Κρέμες ημέρας για κανονική/μεικτή επιδερμίδα με καινοτόμα υφή πούδρας και άμεσο αποτέλεσμα Filler και για κανονική/ξηρή επιδερμίδα με βελούδινη υφή και αποτέλεσμα σύσφιγξης!
Nuxe Merveillance Lift Cream

Κρέμα σύσφιγξης με υφή πούδρας: Χάρη της καινοτόμας πλούσιας υφής της, αυτή η κρέμα συσφίγγει το δέρμα και επανορθώνει τις ρυτίδες. Είναι ιδανική για κανονικό & μεικτό δέρμα. Αποτέλεσμα φυσικής προέλευσης για ένα αψεγάδιαστο τελείωμα! 71% των γυναικών νιώθουν το δέρμα τους πιο ανορθωμένο από την πρώτη εφαρμογή (Τεστ χρήσης σε 21 εθελοντές. % ικανοποίησης αμέσως μετά την εφαρμογή).

Κρέμα σύσφιγξης με βελούδινη υφή: Αυτή η πλούσια κρέμα συσφίγγει το δέρμα και επανορθώνει τις ρυτίδες. Είναι ιδανική για κανονικό και ξηρό δέρμα. Η προστατευτική της υφή παρέχει άμεση ελαστικότητα και τόνωση. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου δείχνουν πιο τονωμένα στο 64% των γυναικών μετά από δύο μήνες (Τεστ χρήσης σε 22 εθελοντές – % ικανοποίησης μετά από 28 ημέρες).  100% των γυναικών είδαν το πρόσωπο τους όμορφο και ελαστικό.(Τεστ χρήσης σε 21 εθελοντές – % ικανοποίησης μετά από 56 ημέρες).

Κρέμα νύχτας για ξεκούραστη και ανανεωμένη επιδερμίδα.
Nuxe Merveillance Expert Lift & Night Lift Cream

Ένα πραγματικά αντιγηραντικό συμπύκνωμα! Αυτή η κρέμα νύχτας προσφέρει πιο απαλό και ξεκούραστο δέρμα όπως εάν είχατε κοιμηθεί 2 επιπλέον ώρες.(Τεστ χρήσης σε 22 εθελοντές – % ικανοποίησης μετά από 28 ημέρες και μετά από 56 ημέρες). Το πρωί το δέρμα ξαναγεμίζει ενέργεια! Για το 100% των γυναικων το δέρμα φαίνεται πιο απαλό και επανορθωμένο και οι ρυτίδες διορθωμένες (τεστ χρήσης σε 22 εθελοντές – % ικανοποίησης μετά από 56 ημέρες).

Κρέμα ματιών για γέμισμα ρυτίδων, μείωση πρηξίματος και ενίσχυση βλεφάρων.
Nuxe Merveillance Expert Eye Contour Lift

Χάρη στην υφή της με το καλυπτικο αποτέλεσμα φυσικής προέλευσης, αυτή η κρέμα εξαφανίζει στη στιγμή τις ρυτίδες, το πρήξιμο και τα σημάδια κούρασης! Για πιο νεανικά μάτια από την 1η εφαρμογή(Τεστ χρήσης σε 32 εθελοντές – % ικανοποίησης αμέσως μετά την εφαρμογή). Η περιοχή γύρω από τα μάτια φαίνεται πιο σφριγηλή και τα βλέφαρα ανορθωμένα. Μετά από 21 μήνα 94% των γυναικών βλέπουν τις ρυτίδες τους πιο απαλές(Τεστ χρήσης σε 32 εθελοντές – % ικανοποίησης μετά από 28 ημέρες).