Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Φροντίζουμε τα μάτια και τα χείλη από το στάδιο του καθαρισμού με το νέο Bioderma Sensibio H2O Eyes!

Ως ισχυρό μέσο προσωπικής έκφρασης, τα μάτια μας, σε συνδυασμό με το μακιγιάζ μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση και εξωτερικεύουν όλα όσα αισθανόμαστε!  Το ίδιο ισχύει και για τα όμορφα βαμμένα χείλη! Το χαμόγελό μας λοιπόν καθρεφτίζει τη διάθεσή μας και το μακιγιάζ μας επιτρέπει να δείχνουμε τον εαυτό μας με αυτοπεποίθηση!

Τα υπολείμματα μακιγιάζ που παραμένουν στο δέρμα μας, μπορούν να το βλάψουν. Αφήνουν χρωστικές και λιπαρές ουσίες, που σε συνδυασμό με τους καθημερινούς ρύπους μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό. Ωστόσο, το να μη ξεβαφόμαστε με τον σωστό τρόπο εξίσου να βλάψει το δέρμα μας. Για παράδειγμα, αν τρίβουμε έντονα την εύθραυστη περιοχή των ματιών και των χειλιών. Σε αυτήν την περίπτωση, επαναλαμβανόμενο τρίψιμο και άλλες σκληρές κινήσεις ενδέχεται να προκαλέσουν ερυθρότητα, σημάδια ή και απώλεια βλεφαρίδων που αποδυναμώνουν ακόμη περισσότερο το ευαίσθητο δέρμα της περιοχής των ματιών και των χειλιών.

Ένας φαύλος κύκλος ξεκινά. Στην πραγματικότητα, η μη αφαίρεση ή η λανθασμένη αφαίρεση του μακιγιάζ, επιδεινώνει τα συμπτώματα του ευαίσθητου δέρματος. Παράγονται περισσότερες ελεύθερες ρίζες, ενώ διαταράσσεται ο δερματικός φραγμός, οδηγώντας σε φλεγμονές και ερεθισμούς.

Είναι γεγονός ότι το δέρμα γύρω από τα μάτια και τα χείλη είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο. Είναι τέσσερις φορές πιο λεπτό από το δέρμα στα μάγουλά μας, ενώ ανοιγοκλείνουμε περίπου 10,000 φορές τα μάτια μας μέσα σε μία μέρα, κάτι το οποίο το επηρεάζει. Επίσης, είναι λιγότερο προστατευμένο, μιας και το υδρολιπιδικό του φιλμ έχει χαμηλά επίπεδα σμήγματος. Όταν δέχεται επιθέσεις, το δέρμα ξεραίνεται περισσότερο, ενώ η πιθανότητα εμφάνισης ερεθισμού εκτοξεύεται.

Αυτό αφορά και την περιοχή των χειλιών. Το κεράτινο στρώμα, ο δερματικός φραγμός της περιοχής είναι ιδιαίτερα αποδυναμωμένος και επιδεινώνεται από το σάλιο, τα δαγκώματα και φυσικά από όλες τις εκφράσεις του προσώπου.

→ Προκειμένου να τερματίσουμε αυτόν τον φαύλο κύκλο, υπάρχει μόνο μία λύση: πρέπει να επιλέξουμε ένα κατάλληλο προϊόν, που θα απομακρύνει αποτελεσματικά τις χρωστικές και λιπαρές ουσίες, σε ένα βήμα, χωρίς τρίψιμο.

Γι᾽αυτό η Bioderma δημιούργησε το Sensibio H2O Eye!

ένα διφασικό με μικύλλια νερό που απομακρύνει ακόμη και το πιο επίμονο αδιάβροχο μακιγιάζ. Πρόκειται για ένα αυθεντικό προϊόν περιποίησης, που καταπραΰνει και ενδυναμώνει το ευαίσθητο δέρμα των εύθραυστων περιοχών!

Το νέο Sensibio H2O Eye είναι εμπλουτισμένο με συστατικά που αφήνουν το δέρμα απαλό, το ενυδατώνουν, ενώ ενδυναμώνουν και τις βλεφαρίδες. Περιέχει όλα τα απαραίτητα, ώστε μετά το ντεμακιγιάζ το δέρμα να παραμένει όμορφο!

Η σύνθεσή του ξεχωρίζει από τις δύο φάσεις του, που βρίσκονται σε ισορροπία. Σε αντίθεση με τα συμβατικά προϊόντα ντεμακιγιάζ για τις πιο ευαίσθητες περιοχές, όπου η αναλογία ελαιώδους φάσης και μικυλλιακό νέρου είναι 50%- 50%, στο Sensibio H2O Eye η ελαιώδης φάση αντιστοιχεί στο 30% της σύνθεσής του. Έτσι δημιουργείται η τέλεια αναλογία για αποτελεσματική απομάκρυνση του μακιγιάζ, ενώ το δέρμα παραμένει άνετο, χωρίς ρίσκο ερεθισμού ή πρηξίματος. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η ελαιώδης φάση διαλύει τυχόν ρύπους ή ίχνη αδιάβροχου μακιγιάζ, ενώ τα μικύλλια τα παγιδεύουν και τα απομακρύνουν.

Επιλεγμένοι για τη συνάφειά τους με το δέρμα, οι ενυδατικοί παράγοντες της ελαιώδους φάσης, συμπεριλαμβανομένων των τριγλυκεριδίων, απομακρύνουν τις ακαθαρσίες χωρίς να ερεθίζουν το δέρμα και αφήνουν αυτές τις ευαίσθητες περιοχές ακόμη πιο άνετες. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, έχουν εντελώς φυσική εμφάνιση, χωρίς τεχνητά χρώματα. Όσο για την υδάτινη φάση, περιλαμβάνει χαρακτηριστικά της τεχνολογίας micellaire, που έχει καταστήσει τόσο επιτυχημένο και το Sensibio H2O, καθώς και γλυκονικό ψευδάργυρο, που προσδίδει αυτό το φυσικό μπλε χρώμα και βοηθά στη διατήρηση της σύνθεσης, χωρίς μεγάλη περιεκτικότητα σε συντηρητικά.

Απαντήσεις ειδικών: Michèle Sayag  Allergist and Director of Scientific  Research for BIODERMA

Γιατί η περιοχή των ματιών είναι τόσο εύθραυστη;

Αρχικά, το δέρμα σε αυτήν την περιοχή είναι εξαιρετικά λεπτό και δεν περιέχει σμηγματογόνους αδένες. Οι δύο αυτοί παράγοντες συνδυαστικά καθιστούν πιο αδύναμο και λιγότερο λειτουργικό τον δερματικό φραγμό. Κατόπιν, η περιοχή αυτή είναι υποκείμενη σε διάφορους στρεσόγονους παράγοντες. Για παράδειγμα, τα μάτια μας ανοιγοκλείνουν περίπου 10,000 φορές τη μέρα. Επίσης, τείνουμε να ακουμπάμε και να τρίβουμε τα μάτια και τα βλέφαρά μας πολλές φορές μέσα στη μέρα. Φυσικά, το μακιγιάζ και ειδικά αν δεν αφαιρεθεί σωστά, μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη ευαισθησία.

Πως μπορούμε να προστατεύσουμε και να ενδυναμώσουμε τις ευαίσθητες περιοχες;

Η περιοχή των ματιών, λόγω της απουσίας υδρολιπιδικού φιλμ χρειάζεται κατάλληλη ενυδάτωση για την ενδυνάμωση του δερματικού φραγμού. Για αυτήν την περιοχή η αντηλιακή προστασία είναι ζωτικής σημασίας, ιδιαίτερα λόγω της απουσίας ελαστίνης και κολλαγόνου. Συνίσταται η χρήση καλών γυαλιών ηλίου! Τέλος, μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά δεν πρέπει να αγγίζουμε τις περιοχές αυτές: όσο περισσότερο αγγίζουμε τα μάτια μας, τόσο περισσότερο βλάπτουμε το δέρμα μας και είναι πιο πιθανό να προκαλέσουμε κάποιον ερεθισμό.

Πως να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ χωρίς να ερεθίσουμε το δέρμα;

Είναι σημαντικό να έχουμε το σωστό προϊόν, διότι κάποιες πολύ λιπαρές συνθέσεις, ερεθίζουν τα βλέφαρα ή προκαλούν πρήξιμο. Έτσι λοιπόν, πιο λιπαρά συστατικά απαιτούνται για την αφαίρεση του μακιγιάζ, ειδικά της αδιάβροχης μάσκαρας και του eyeliner, από αυτήν την περιοχή συγκριτικά με το υπόλοιπο πρόσωπο. Για καλύτερα αποτελέσματα: εμποτίστε καλά ένα βαμβακερό δισκίο, εφαρμόστε το προϊόν στην περιοχή που θέλετε, αφήστε το περίπου 20 δευτερόλεπτα ώστε να παγιδεύσει χρωστικές ουσίες και ρύπους και μετά ξεβγάλτε χωρίς να τρίψετε.