Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Aδυνάτισμα τώρα; Γνώρισε τα 4 καλύτερα φυτικά χάπια αδυνατίσματος!

Λίγοι μόνο μήνες έμειναν για να καλωσορίσεις το καλοκαίρι, την εποχή που σίγουρα έχεις συνδυάσει με τις παραλίες, τα μπάνια και την ξεγνοιασιά. Και κάπου εδώ συνειδητοποιείς ότι οι μικρές ατασθαλίες του χειμώνα άφησαν τα σημαδάκια τους σε κοιλίτσα, γλουτούς και όχι μόνο.

Βέβαια δεν πρέπει να σε απασχολεί μόνο το κομμάτι της εξωτερικής εμφάνισης, καθώς χάνοντας βάρος προστατεύεις τον οργανισμό σου όχι μόνο από την παχυσαρκία αλλά και από πληθώρα ασθενειών.

Σκέφτεσαι λοιπόν να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς φυτικά χάπια αδυνατίσματος αλλά δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις; Εδώ σου έχουμε τη λύση για ένα αποτελεσματικό αδυνάτισμα με τα 4 καλύτερα φυτικά χάπια αδυνατίσματος.

  1. Δεν επιβαρύνουν την υγεία.
  2. Δεν περιέχουν τεχνητά ή άλλα χημικά συστατικά. Αντίθετα, τα φυτικά χάπια αδυνατίσματος περιέχουν συστατικά φυσικής προέλευσης χαρίζοντας έτσι φυσική οσμή και γεύση.
  3. Τα φυτικά χάπια αδυνατίσματος περιέχουν συνδυασμούς φυσικών συστατικών που ενισχύουν τον μεταβολισμό, αυξάνουν την καύση λίπους και μειώνουν την επιθυμία για γλυκές αμαρτίες και όχι μόνο.
  4. Έχουν μεγαλύτερη απορροφησιμότητα καθώς το σώμα αναγνωρίζει τη φυσική προέλευση των συστατικών που περιέχονται στα φυτικά χάπια αδυνατίσματος.
  5. Δεν υπάρχει ο κίνδυνος παρενεργειών, αρκεί η λήψη τους να γίνεται με βάση την ημερήσια συνιστώμενη δοσολογία.
  6. Υπάρχει πληθώρα από φυτικά χάπια αδυνατίσματος που περιέχουν θρεπτικά συστατικά τα οποία δρουν συνεργικά. Ως εκ τούτου η αποτελεσματικότητά τους μεγιστοποιείται.
  • Εσύ γνωρίζεις ποια είναι τα 4 καλύτερα φυτικά χάπια αδυνατίσματος;
  1. Solgar Lipotropic Factors:

Χολίνη: Δρα επικουρικά με τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β και παίζει σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό των λιπών και της χοληστερόλης. Ταυτόχρονα προάγει την υγεία του ήπατος.

Ινοσιτόλη: Πρόκειται για ένα συστατικό των κυτταρικών μεμβρανών το οποίο συνεργάζεται άμεσα με τη χολίνη. Ενισχύει τον μεταβολισμό των λιπών, προάγει την καλή λειτουργία του ήπατος και ταυτόχρονα τονώνει το νευρομυϊκό σύστημα.

L-μεθειονίνη: Πρόκειται για ένα απαραίτητο αμινοξύ το οποίο έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, προάγει τη σύνθεση της χολίνης, έχει λιποτροπική δράση και ενισχύει την υγεία του ήπατος.

      2. Omega Pharma XLS-Medical:

Litramine: Πρόκειται για μία φυσική ουσία που προέρχεται από τα φύλλα της φραγκοσυκιάς ή της ακακίας και δρα λιποφιλικά. Συγκεκριμένα, δεσμεύει το προσλαμβανόμενο διατροφικό λίπος και ως εκ τούτου μειώνεται και το σύνολο των προσλαμβανόμενων θερμίδων.

Λιποδιαλυτές βιταμίνες A, D, Ε: Συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού και ταυτόχρονα ενισχύουν τον μεταβολισμό προκειμένου να μετατρέπεται πιο γρήγορα η τροφή σε ενέργεια.

      3. Forte Pharma Liporedux 56:

Sinetrol: Πρόκειται για ένα φυσικό συστατικό με ενισχυμένη δράση που προέρχεται από τον συνδυασμό διαφόρων εσπεριδοειδών (χυμό, κουκούτσια, φλούδες), το οποίο στοχεύει στη μείωση του σωματικού βάρους, ενώ ταυτόχρονα διασπά το ήδη υπάρχον λίπος.

Ψευδάργυρος: Αυξάνει τον μεταβολισμό των λιπών, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και συνάμα προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία.

Χρώμιο: Είναι ένα ιχνοστοιχείο το οποίο συμμετέχει στον μεταβολισμό των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών και των λιπών, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα σταθερά. Επίσης, με την πρόσληψή του μειώνεται η επιθυμία για γλυκά και ως εκ τούτου επιτυγχάνεται καλύτερος έλεγχος του σωματικού βάρους.

      4. Power Health Citruslim:

Sinetrol

Χολίνη

Ψευδάργυρος

Χρώμιο

Βιταμίνη Β6: Συμμετέχει στον μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών (υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λίπη) και στην παραγωγή ενέργειας. Επίσης τονώνει το νευρομυϊκό σύστημα και τη λειτουργία του εγκεφάλου.

Μήπως ήρθε η ώρα να γνωρίσεις και να εμπιστευτείς τα φυτικά χάπια αδυνατίσματος;

Κωνσταντίνα Γαζουλέα

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος