Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Γνώρισε τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής NOW® Foods!

Η NOW®, o μεγαλύτερος ανεξάρτητος και οικογενειακός κατασκευαστής  φυσικών προϊόντων στο κανάλι υγιεινής διατροφής των Η.Π.Α., ήρθε και στην Ελλάδα!

Προσφέρει φυσικά προϊόντα υψηλής ποιότητας με αυστηρούς ελέγχους και καινοτόμους διεργασίες παραγωγής. 

Τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής NOW® Foods συνιστούν μία αποτελεσματική πρόταση ώστε ο οργανισμός να λαμβάνει την αναγκαία ημερήσια δόση βιταμινών, μεταλλικών ιχνοστοιχείων και απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, σε έναν αρμονικό συνδυασμό  που προάγει την καλή υγεία και τη βέλτιστη ποιότητα διαβίωσης. 

Η σειρά NOW® Sports παρέχει φυσικά, ασφαλή και αξιόπιστα συμπληρώματα διατροφής για αθλητές και αθλούμενους, τα οποία παράγονται βάσει αυστηρών προδιαγραφών και προτύπων ποιότητας. 

Πολλά από τα προϊόντα της NOW® Sports αποτελούν απλές διατροφικές φόρμουλες, οι οποίες βασίζονται στις σύγχρονες μελέτες για τη διατροφή και την υγεία με στόχο την άμεση και αποτελεσματική δράση τους.

Η NOW® έχει αποδείξει έμπρακτα τη δέσμευσή της για περιβαλλοντική υπεροχή μέσω εξαιρετικών και καινοτόμων μεθόδων βιωσιμότητας όπως:

Aνακυκλώνει πάνω από 400 τόνους υλικών, ετησίως.
Oι συσκευασίες που χρησιμοποιεί στις αποστολές της φτιάχνονται 100% από ανακυκλώσιμα υλικά, γεγονός που εξοικονομεί περί τα 12.000 δέντρα, ετησίως.
100% ανακύκλωση ηλεκτρονικού εξοπλισμού για την προστασία των πολύτιμων υπόγειων υδάτων.
Οι προσπάθειές της ως προς τη διαφύλαξη του νερού εξοικονομούν πάνω από 1.300.000 γαλόνια νερού, ετησίως.
Η χρήση λαμπτήρων χαμηλής κατανάλωσης στις εγκαταστάσεις της, εξοικονομεί πάνω από 600.000 κιλοβατώρες, ετησίως.
H εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών, επίσης, βοηθά στη μείωση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 5.609 κιλά

         (12,366 pounds), ετησίως.

Η NOW®, αποτελεί τoν μεγαλύτερο ανεξάρτητο και οικογενειακό κατασκευαστή φυσικών προϊόντων στο κανάλι υγιεινής διατροφής των Η.Π.Α., προσφέρει φυσικά προϊόντα υψηλής ποιότητας με αυστηρούς ελέγχους και καινοτόμους διεργασίες παραγωγής.

 

Ως προς την περιποίηση της επιδερμίδας.... προσφέρει μία φυσική εναλλακτική στις γνωστές σε όλους μας συμβατικές λύσεις περιποίησης!

Όταν πρόκειται, λοιπόν, για την περιποίηση του δέρματος, το φυσικό είναι σχεδόν πάντα το καλύτερο. Στην πραγματικότητα, η φύση παρέχει μια μεγάλη ποικιλία από φυτικά έλαια περιποίησης δέρματος που αφήνουν το δέρμα λείο, ελαστικό και απαλό.

Γιατί να επιλέξω Vegetable Skin Care Oils

Συμβατά με τα έλαια του δέρματος: Το δέρμα μας διατηρείται υγρό από μια ουσία που ονομάζεται σμήγμα, μια λιπαρή έκκριση από τους σμηγματογόνους αδένες που βοηθά στην προστασία του. Τα φυτικά έλαια περιποίησης δέρματος είναι στην πραγματικότητα στενά συνδεδεμένα με το σμήγμα όσον αφορά τη σύνθεσή τους, κι έτσι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά για το δέρμα.

Επιδρούν γρήγορα: Τα φυτικά έλαια περιέχουν μόνο αγνά, φυσικά και θρεπτικά συστατικά, γι’ αυτό καθίσταται πιο εύκολο για το δέρμα να τα απορροφήσει και να τα αξιοποιήσει ταχύτερα, καθώς δεν υπάρχουν συντηρητικά ή περιττά υλικά.

Είναι κατάλληλα σχεδόν για κάθε τύπο δέρματος: Τα περισσότερα καλλυντικά δηλώνουν σαφώς τον τύπο του δέρματος για το οποίο προορίζονται όπως λιπαρό, ξηρό κτλ. Ωστόσο, η πλειονότητα των φυτικών ελαίων περιποίησης δέρματος προορίζεται για κάθε τύπο δέρματος.

Προσφέρουν κάτι παραπάνω από ενυδάτωση: Τα φυτικά έλαια περιποίησης δεν ενυδατώνουν απλώς, θρέφουν και προστατεύουν το δέρμα, χαρίζοντας σφριγηλότητα και μία υγιή λάμψη, χωρίς να φράζουν τους πόρους. Τα περισσότερα από αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο πρόσωπο, το σώμα, ενώ ορισμένα προορίζονται για τα μαλλιά. 

Το πλεονέκτημα των φυσικών συστατικών δεν είναι μόνο η αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητά τους, αλλά και η μοναδική συνέργεια και αλληλεπίδρασή τους. 

Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα εδώ!