Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Το 2024 θα σε βρει πιο λαμπερή με την ανανεωμένη σειρά Nuxe Prodigieuse Boost!

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέες επιθυμίες και φυσικά όλα αυτά δεν θα τα αφήσουμε μόνο στα λόγια, οι πράξεις είναι που φέρνουν το αποτέλεσμα και αλλάζουν τη ζωή μας! Η αυτοπεποίθηση είναι η πρώτη που χρειάζεται να κρατήσουμε σε υψηλά επίπεδα ώστε να πετύχουμε κάθε μας στόχο, και οι αλλαγές στην εξωτερική μας εμφάνιση αρκετές φορές έρχονται να δώσουν ένα boost στην αυτοπεποίθηση! Εμείς αυτό που έχουμε κατά νου είναι να σε κατευθύνουμε για να αποκτήσεις την πιο λαμπερή σου επιδερμίδα μέχρι τώρα ώστε να μη διστάσεις ούτε στιγμή να κυνηγήσεις κάθε σου επιθυμία! 

Η επιτυχία της λάμψης σου ακούει στο όνομα NUXE και συγκεκριμένα στην ανανεωμένη σειρά Prodigieuse Boost!

Από την ηλικία των 25, η επιδερμίδα μας ξεκινάει να δείχνει τις επιπτώσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής: κούραση, στρες, ρύπανση, ακτίνες UV, κάπνισμα... Οι επιδράσεις των εξωτερικών παραγόντων, κάνουν ορατές τις λεπτές γραμμές και δίνουν στην επιδερμίδα θαμπή όψη. Για να διατηρηθεί η όψη της επιδερμίδας λαμπερή και όμορφη, ακόμα και σε ιδιαίτερα φορτωμένες περιόδους, χρειάζεσαι μία ρουτίνα ομορφιάς, εμπλουτισμένη με αποτελεσματικά, αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα φυσικής προέλευσης (Γιασεμί ή Βιταμίνη C ή εκχυλίσματα εσπεριδοειδών).

Η ανανεωμένη Nuxe Prodigieuse Boost έχει ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να ανακτήσει η επιδερμίδα τη λάμψη της!

Πάμε να γνωρίσουμε το προϊόν star της σειράς που θα λατρέψεις και εσύ! Το Glow Boosting Serum με Βιταμίνη C!

Μόλις 3 σταγόνες από αυτό το serum με βιολογική πιστοποίηση είναι αρκετές για μια άμεση ενίσχυση λάμψης της επιδερμίδας!

Είναι εμποτισμένο με ένα ελαφρύ άρωμα από 100% φυσικής προέλευσης αρωματικές νότες. Η ελαφριά, γεμάτη φρεσκάδα σύνθεσή του, απορροφάται από το δέρμα και απελευθερώνει τις δυνάμεις της σταθεροποιημένης Βιταμίνης C και του φυσικής προέλευσης Υαλουρονικού Οξέος. To δέρμα αποκτά κατευθείαν πιο λεία και φωτεινή όψη.

Το πλεονέκτημά του:  8ωρη αντιοξειδωτική αποτελεσματικότητα που μειώνει τις επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών και προστατεύει το δέρμα. Μέρα με την μέρα, δρα ενάντια στα πρώτα σημάδια γήρανσης για λαμπερό δέρμα με πυκνότητα.

Στη συνέχεια χρησιμοποιήσε την Nuxe Crème Prodigieuse Boost Multi-Correction Day Gel Cream αν επιθυμείς πιο ελαφριά υφή (ιδανική για εσένα που έχει μεικτό ή λιπαρό δέρμα)  ή την Nuxe Creme Prodigieuse Boost Multi-Correction Day Cream (ιδανική για εσένα με κανονικό προς ξηρό δέρμα)!

Η ρουτίνα αυτή ενδυναμώνει την επιδερμίδα και την προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις (αέρας, κρύο, κλπ). Οι διακριτικά αρωματισμένες υφές, ενισχυμένες με φρεσκάδα, αποτελούν πηγή απόλαυσης! Τα πρώτα σημάδια γήρανσης υποχωρούν και αποκαλύπτουν μια νεότερη και πιο λαμπερή όψη της επιδερμίδας!

Τώρα είσαι έτοιμη και λαμπερή για να κυνηγήσεις και να πετύχεις κάθε νέο σου στόχο για το 2024! Απόλαυσε τη χρονιά σου!