Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Με τη δύναμη της πανθενόλης...!

Μιλώντας για την πανθενόλη αναφερόμαστε στην αλκοολική μορφή του παντοθενικού οξέος ή αλλιώς της βιταμίνης Β5. Η πανθενόλη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συστατικά σε προϊόντα περιποίησης δέρματος και μαλλιών. Αξίζει να σημειωθεί πως η πανθενόλη δρα ευεργετικά αφού παρέχει ενυδάτωση, ανάπλαση και καταπραΰνει την επιδερμίδα από ερεθισμούς.

Οι δράσεις της πανθενόλης:

Ενυδάτωση - Αντιγήρανση: Ως ενεργό συστατικό σε προϊόντα, η πανθενόλη προσφέρει πλούσια ενυδάτωση εξασφαλίζοντας την απαραίτητη υγρασία που χρειάζεται η επιδερμίδα και το τριχωτό της κεφαλής δίνοντας ταυτόχρονα μία αίσθηση αναζωογόνησης. Επιπρόσθετα η πανθενόλη έχει καταπληκτική αντιγηραντική δράση αφού προάγει την ανάπλαση των κυττάρων. Το σημαντικό είναι πως η πανθενόλη είναι εξαιρετικά διεισδυτική και απορροφήσιμη.

Περιποίηση μαλλιών: Η πανθενόλη αλληλεπιδρά θετικά με την κερατίνη (πρωτεΐνη η οποία αποτελεί το κύριο συστατικό της τρίχας και η έλλειψή της την επηρεάζει αρνητικά) χαρίζοντας στα μαλλιά υγεία, ζωντάνια, ελαστικότητα, λάμψη και απαλότητα. Επίσης, ως συστατικό σε προϊόντα styling η πανθενόλη δυναμώνει την τρίχα κάνοντάς την πιο ανθεκτική στις απαιτήσεις της καθημερινότητας (π.χ χτένισμα, ίσιωμα σε υψηλή θερμοκρασία).

Καταπραϋντική δράση: Ο συνδυασμός ενυδάτωσης, υγρασίας και μεγάλης απορροφησιμότητας, καθιστά την πανθενόλη πρώτη επιλογή σε περίπτωση έντονης ξηρότητας, εκζέματος, εγκαύματος και οποιουδήποτε άλλου ερεθισμού της επιδερμίδας.

Μακιγιάζ: Στη σύγχρονη κοσμετολογία, η πανθενόλη χρησιμοποιείται ως βσικό συστατικό σε προϊόντα περιποίησης των βλεφάρων (π.χ μάσκαρα) χαρίζοντας ενυδάτωση και όγκο. Επίσης περιέχεται σε προϊόντα κάλυψης ατελειών της επιδερμίδας (π.χ concealer) και καθαρισμού (ντεμακιγιάζ).

Δικαίως λοιπόν η πανθενόλη αποτελεί βασικό συστατικό σε προϊόντα καθημερινής περιποίησης δέρματος και μαλλιών. Δοκιμάστε την και απολαύστε τα οφέλη της!

Κωνσταντίνα Γαζουλέα

Διαιτολογος - Διατροφολόγος