Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Γνωρίστε ένα μοναδικό προϊόν ομορφιάς...το Bio Oil!

Είναι αλήθεια πως ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι ρυθμοί του μας επηρεάζουν με ποικίλους τρόπους. Παράλληλα, διάφοροι άλλοι παράγοντες, όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση – καυσαέρια και η πολύωρη έκθεση στον ήλιο, ταλαιπωρούν την επιδερμίδα μας με αποτέλεσμα να εμφανίζονται σημάδια γήρανσης και μία επιδερμίδα ξηρή – ερεθισμένη και γεμάτη δυσχρωμίες!

Μιά μεγάλη μερίδα ανθρώπων υποφέρει από ραγάδες και σημάδια – ουλές. Όσον αφορά στις ραγάδες, υπεύθυνη είναι η μη ισορροπημένη διατροφή που έχει ως αποτέλεσμα την αυξομείωση βάρους, η μη επαρκής ενυδάτωση καθώς και αλλαγές που συμβαίνουν στην περίοδο της εφηβείας και της εγκυμοσύνης. Όσο για τις ουλές, η ακμή έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς επίσης μπορεί να είναι αποτέλεσμα κάποιας επέμβασης κ.α.

Έτσι λοιπόν, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτή η δερματική επιβάρυνση, αναπτύχθηκε το Bio Oil, το οποίο σχεδιάστηκε με βάση τις ανάγκες αντρών και γυναικών. Στόχο έχει να προλαμβάνει και να αντιμετωπίζει τα σημάδια γήρανσης, να διατηρεί υγιή και λαμπερή την επιδερμίδα μας, να την ανακουφίζει από ερεθισμούς καθώς και να μειώνει την όψη των ραγάδων και των ουλών.

Τι περιέχει το Bio Oil;

Το Bio Oil είναι ένας συνδυασμός συστατικών που ως βάση έχουν το λάδι Purcellin, το οποίο εξασφαλίζει την άμεση απορρόφησή του από την επιδερμίδα μας, δρώντας έτσι και στις βαθύτερες στιβάδες. Πιο αναλυτικά περιέχει:

  • Βιταμίνη Α (ρετινόλη): Δρα προληπτικά ενάντια στα σημάδια γήρανσης αλλά αποτελεί και το μέσο αντιμετώπισής της. Επιπρόσθετα, χάρη στην απολεπιστική δράση του απομακρύνει  τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, προσφέροντας λείανση και λάμψη.
  • Βιταμίνη Ε: Σχετίζεται άμεσα με την ομορφιά καθώς είναι γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, έχει αντιγηραντική και αντιφλεγμονώδη δράση. Έτσι, προστατεύει την επιδερμίδα μας από τις επιπτώσεις της έκθεσής μας στον ήλιο αλλά και του άγχους που μας κατακλύζει.
  • Καλέντουλα: Προλαμβάνει και αντιμετωπίζει διάφορα είδη δερματοπαθειών καταπραΰνοντας το δέρμα από ερεθισμούς (πχ. συγκάματα, κοκκινίλες, εγκαύματα, τσιμπήματα). Συνάμα, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και ελαστικότητα, καταπολεμώντας την ξηρή επιδερμίδα και τις ραγάδες.
  • Λεβάντα: Κατ’ αρχάς έχει αντιφλεγμονώδη και αντισηπτική δράση καθιστώντας την απαραίτητη, ιδιαίτερα στα άτομα που υποφέρουν από ακμή. Επιπλέον έχει αντιγηραντική δράση.
  • Δενδρολίβανο: Χάρη στα φλαβονοειδή που περιέχει, η αντιοξειδωτική του δράση είναι πολύτιμη, προσφέροντας λείανση και λάμψη στην επιδερμίδα μας.
  • Χαμομήλι: Έχει καταπραϋντική δράση και ανακουφίζει από ερεθισμούς και κοκκινίλες προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση.

Το Bio Oil είναι ένα υποαλλεργικό προϊόν, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο και στο σώμα. Συνίσταται η εφαρμογή του να γίνεται δύο φορές ημερησίως για τουλάχιστον τρεις μήνες. Όσον αφορά στην χρήση του κατά την εγκυμοσύνη, αυτή επιτρέπεται μετά το πρώτο τρίμηνο.