Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Ραγάδες, μπορούμε να τις προλάβουμε και να τις αντιμετωπίσουμε με SOMATOLINE COSMETIC!

Οι ραγάδες συνήθως κάνουν την πρώτη εμφάνιση τους στην εφηβεία… ψήλωσες απότομα; έχεις διακυμάνσεις στο βάρος;… αυτές είναι οι βασικές αιτίες δημιουργίας τους σε αυτή την ηλικία. Μετέπειτα ένας άλλος λόγος είναι η εγκυμοσύνη.

Οι ραγάδες είναι πιθανόν να παρουσιάστηκαν στο δέρμα αρχικά με κόκκινο χρώμα που σταδιακά γίνεται λευκό. Πρόκειται για ουλές που δημιουργούνται σαν αποτέλεσμα της απότομης τάσης (του τραβήγματος) που ξεπερνά αυτό που μπορεί να αντέξει το χόριο, εκεί όπου βρίσκονται οι ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Όταν οι ραγάδες είναι νέες έχουν ένα χρώμα κόκκινο – μωβ (ερυθροϊώδες), ενώ στη συνέχεια όσο παλιώνουν γίνονται λευκές. Μπορεί να είναι απλές, μικρές, λεπτές γραμμές ή μπορεί να είναι φαρδιές, ατροφικές, με χαλαρό δέρμα από κάτω.

Περιοχές όπου συχνά αναπτύσσονται είναι μηροί, γλουτοί, το έσω μέρος των χεριών, ενώ κατά το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης εμφανίζονται στην κοιλιά και στο στήθος, όπου το δέρμα είναι πιο λεπτό.

Οι ραγάδες δεν είναι μόνο «προνόμιο» των γυναικών, αλλά και των αντρών στην εφηβεία ή στην διάρκεια έντονης, μέσω γυμναστικής, ανάπτυξης του μυϊκού συστήματος. Η κληρονομικότητα παίζει καθοριστικό ρόλο στην εμφάνισή τους.

Ακριβώς επειδή επηρεάζουν σημαντικά τόσο την εξωτερική εμφάνιση μας όσο και την ψυχολογία μας η πρόληψη αλλά και η αντιμετώπιση σε ήδη υπάρχουσες θα μας δώσει τη λύση!

Για πρόληψη γνώρισε την κρέμα Somatoline Cosmetic Πρόληψης Ραγάδων

Αγωγή με 85% συστατικά φυσικής προέλευσης, ειδικά σχεδιασμένη για να προλαμβάνει την εμφάνιση ραγάδων, που προκαλούνται από την εφηβεία, τις αλλαγές βάρους και την εγκυμοσύνη. Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε, έλαιο Jojoba, εκχύλισμα Sophora Japonica και εκχύλισμα Σπιρουλίνας τα οποία:

• έχουν αντιοξειδωτική δράση και προστατεύουν την ελαστίνη και το δερματικό ιστό
• έχουν δράση επανόρθωσης, που διεγείρει τη διαδικασία σύνθεσης των ινών ελαστίνης
• βελτιώνουν την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος
• θρέφουν την επιδερμίδα
→Η απαλή κρεμώδης υφή αφήνει την επιδερμίδα βελούδινη και ενυδατωμένη.
→Ιδανικό και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Εφαρμόστε καθημερινά για τουλάχιστον 8 εβδομάδες απευθείας στις προς αγωγή περιοχές. Κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Κατά την περίοδο του θηλασμού, αποφύγετε την περιοχή της θηλής και εφαρμόστε μετά το θηλασμό.

Για εσένα που θέλεις να εστιάσεις στην αντιμετώπιση τους το Somatoline Cosmetic Serum Αντιμετώπισης Ραγάδων είναι το ιδανικό!

Μία εντατική αγωγή με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, ειδικά σχεδιασμένη για να μειώνει ορατά τις νέες ραγάδες, ακόμη και τις πιο εμφανείς, που προκαλούνται από την εφηβεία, τις αλλαγές βάρους και την εγκυμοσύνη. Η συμπυκνωμένη σύνθεσή της με Centella Asiatica, αβοκάντο, αμυγδαλέλαιο και εκχύλισμα Astragalus έχει:

• εντατική δράση αναδόμησης και επανόρθωσης χάρη στην ενεργοποίηση της σύνθεσης των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης
• δράση επανόρθωσης, που διεγείρει τη διαδικασία σύνθεσης των ινών ελαστίνης για τη μείωση των νέων ραγάδων, ακόμη και των πιο εμφανών,
• δράση τόνωσης που επαναφέρει τη σφριγηλότητα στο δέρμα.
→ Η υφή gel απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας την επιδερμίδα ελαστική και βελούδινη.
→ Ιδανικό και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Εφαρμόστε καθημερινά για τουλάχιστον 8 εβδομάδες απευθείας στις προς αγωγή περιοχές χρησιμοποιώντας το απλικατέρ ακριβείας. Κάντε απαλό μασάζ σε όλη την περιοχή που υπάρχουν εμφανείς ραγάδες μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Κατά την περίοδο του θηλασμού, αποφύγετε την περιοχή της θηλής και εφαρμόστε μετά το θηλασμό.