Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Ορατή σύσφιγξη προσώπου με ένα booster λάμψης!

Λατρεύουμε κάθε νέα χρονιά που μπαίνει και ανυπομονούμε να ζήσουμε νέες εμπειρίες, νέες προκλήσεις! Κάθε νέα χρονιά είναι και μία επιπλέον στιγμή ωριμότητας, η οποία αντικατοπτρίζεται και στην εμφάνιση μας! Οι γυναίκες μεγαλώνοντας ομορφαίνουν ακόμη περισσότερο και γνωρίζουν όλα τα μυστικά φροντίδας! Λάμψη & Σύσφιγξη είναι τα δύο εκείνα στοιχεία που κάνουν μία γυναίκα άνω των 30 να διατηρεί τη νεότητα της! 

Σύμμαχος σε αυτό είναι τα #booster περιποίησης!

Γνώρισε ένα μοναδικό booster με πεπτίδια που επαναφέρει άμεσα το περίγραμμα του προσώπου και δημιουργεί ορατή σύσφιξη με μία κίνηση! Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, ενώ με τηνκαθημερινή χρήση οι γραμμές έκφρασης και οι ρυτίδες μειώνονται δραστικά!
Sostar Mornin’ Glow Peptide Booster

Περιέχει 3 μορφές πεπτιδίων:

♦ Το Oligopeptide – 20 το οποίο μειώνει και προλαμβάνει τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης με το να προκαλεί την αναγέννηση νέων κυττάρων. Επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας με το να ενεργοποιεί στην επιδερμίδα την σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

♦ Το Oligopeptide – 24, ένα σύμπλεγμα πεπτιδίων τα οποία προκαλούν άμεση σύσφιξη στην επιδερμίδα και ορατό lifting. Μειώνει και προλαμβάνει τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης με το να προκαλεί αναγέννηση των κυττάρων στην επιδερμίδα. Βελτιώνει τον χρωματικό τόνο, καθώς μειώνει τα σημάδια χαρίζοντας στην επιδερμίδα ομοιομορφία και λάμψη.

♦ Το Pentapeptide – 4, χάρη στο μικρό μοριακό βάρος που έχει, διεισδύει σε βαθύτερα επίπεδα της επιδερμίδας, και ενεργοποιεί την αύξηση του κολλαγόνου και του υαλουρονικού, που υπάρχουν ήδη στην επιδερμίδα μας. Δρα ενάντια στις λεπτές γραμμές και στις ρυτίδες, έχοντας ορατά αποτελέσματα.

♦ Το peptide booster περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε κολλαγόνο το οποίο ενυδατώνει την επιδερμίδα και επαναφέρει τη φυσική υγρασία και την ελαστικότητα της. Δρα ενάντια στις λεπτές ρυτίδες και βοηθάει την επιδερμίδα να φαίνεται πιο απαλή και σφριγηλή

Eίναι κατάλληλο για επιδερμίδες που εμφανίζουν χαλάρωση του περιγράμματος της επιδερμίδας και έχουν αντιρυτιδικές ανάγκες.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο όλους τους τύπους δέρματος. όπως επίσης συνδυαστικά με άλλα προϊόντα και booster.

Απαραίτητη η χρήση αντηλιακού κατά την ημέρα.

Αυτή τη χρονιά χαρίστε λάμψη και ομορφιά στον ώριμο εαυτό σας!