Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Παγκόσμια τάση: K- Beauty (Korean Beauty)! Γνώρισε τα DrJart+ αλλά και το γιατί να τα εντάξεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου!

Τα κορεάτικα προϊόντα ομορφιάς στοχεύουν περισσότερο στην προστασία και ενδυνάμωση του επιδερμικού φραγμού και του μικροβιώματος της επιδερμίδας για να αντιμετωπίσουν τις ρυτίδες.

Όταν το μικροβίωμα είναι ισορροπημένο, προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις του περιβάλλοντος και ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας. Ακόμα, μπορεί να συμβάλει στην ενδυνάμωση της λειτουργίας του προστατευτικού φραγμού. Αντίθετα, ο διαταραγμένος φραγμός μπορεί να κάνει το πρόσωπο  να δείχνει θαμπό, ξηρό, ερεθισμένο και με περισσότερες ρυτίδες.

Με αυτό το τρόπο η επιδερμίδα γίνεται αλαβάστρινη και δεν χρειάζεται η χρήση έντονου μακιγιάζ για να δείξει όμορφη και υγιής!

Ακριβώς αυτή είναι η φιλοσοφία της κορεάτικης ομορφιάς και πάνω σε αυτήν δημιουργήθηκε η Dr. Jart+!

H Dr.Jart+προσφέρει καινοτομία υψηλής απόδοσης στην περιποίηση της επιδερμίδας από την Κορέα με μια παιχνιδιάρικη, καλλιτεχνική πινελιά.

Αυτή η μοναδική συνέργεια  Επιδερμίδας, επιστήμης και τέχνης εμπνέει το νόημα πίσω από το όνομά της : Dr.Jart+“ Doctor Joins Art” – “Ο Γιατρός συμμετέχει στη Τέχνη.”

Η Dr.Jart+ ιδρύθηκε το 2005 από τον αρχιτέκτονα Leeo (Chin Wook) Lee και ήταν πάντα μια απροσδόκητη μάρκα περιποίησης. Και ο Leeo είναι ένας απροσδόκητος ιδρυτής.​

Ενώ εργαζόταν ως αρχιτέκτονας στη Σεούλ, ο Leeo ανακάλυψε ένα βάλσαμο για τις ατέλειες που χρησιμοποιούνταν κατά τη διάρκεια επαγγελματικών θεραπειών προσώπου. Το blemish balm ήταν μια θεραπεία κηλίδων, η οποία είχε επίσης τα οπτικά οφέλη του μακιγιάζ. Ενώ το βάλσαμο ήταν διαθέσιμο μόνο σε κλινικές, ο Leeo εμπνεύστηκε από το πώς αυτό το υβριδικό προϊόν θα μπορούσε να απλοποιήσει τις ρουτίνες ομορφιάς. Άφησε την καριέρα του στην αρχιτεκτονική για να κυνηγήσει την ιδέα του, δουλεύοντας με τα εργαστήρια μέχρι να επαναπροσδιορίσει το blemish balm σε μια Dr.Jart+ BB Cream που έφερε την περιποίηση της επιδερμίδας και το μακιγιάζ μαζί σε ένα απλό βήμα για να μπορούν οι καταναλωτές να το χρησιμοποιούν στο σπίτι.​

​Το όνειρο του Leeo για το Dr.Jart+ ήταν πολύ μεγαλύτερο. Ο Leeo οραματίστηκε την Dr.Jart+ ως μια μάρκα δερμοκαλλυντικών που θα εμπλουτίζει τη ζωή και θα προσφέρει στους καταναλωτές τις τελευταίες τεχνολογίες και τα πιο προηγμένα συστατικά, ενώ παράλληλα θα μοιράζεται ένα θετικό πνεύμα που θα κάνει την περιποίηση της επιδερμίδας υπέροχη και φιλόξενη για όλους.​

Η Dr.Jart+ ηγήθηκε της επανάστασης της μάσκας στις Ηνωμένες Πολιτείες και ήταν η πρώτη μάρκα που εισήγαγε την κρέμα BB στην αμερικανική αγορά.

Πάμε να γνωρίσουμε το προϊόν star! ​Dr.Jart Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment!

Μια κρέμα που μετατρέπει το χρώμα της από πράσινο έως μπεζ εμπλουτισμένη με Centella Asiatica που εξουδετερώνει άμεσα την ερυθρότητα και εξομαλύνει τον τόνο της επιδερμίδας για υγιή, φυσική όψη!

Αυτή η πρωτοποριακή κρέμα προσαρμόζεται στο χρώμα του δέρματος για να εξουδετερώσει άμεσα την ερυθρότητα και να προσφέρει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα. Καλύπτει τις ατέλειες και μειώνει την όψη της ερυθρότητας και του ερεθισμού, αναζωογονώντας την όψη της επιδερμίδας με ένα ζωντανό, φυσικό τελείωμα. Σύνθεση με Νιασιναμίδη και σύμπλοκο Tiger Grass (γνωστό και ως Centella Asiatica). Δερματολογικά ελεγμένο.
Μετά από μία χρήση:*
+ Το 89% δήλωσε ότι αισθάνεται την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη
+ 88% δήλωσε ότι η εμφάνιση ερυθρότητας μειώθηκε
+ 83% δήλωσε ότι οι κηλίδες ή οι δυσχρωμίες καλύπτονται
+ Το 85% δήλωσε ότι η επιδερμίδα έχει μια ζωντανή, υγιή λάμψη
+ 85% δήλωσε ότι ο τόνος του δέρματος φαίνεται ομοιόμορφος

*Δοκιμές καταναλωτή σε 109 γυναίκες αμέσως μετά τη χρήση του προϊόντος μία φορά.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Η DrJart+ ,λοιπόν, μία μάρκα που δίνει Plus + ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ​ plus + στο ότι είναι ΠΡΟΣΙΤΗ​ Plus + στο ότι είναι μία ΜΑΡΚΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ , έτσι αγαπήθηκε από την Gen Z και τους νεότερους Millennials σε όλο τον κόσμο!

Πάμε να γνωρίσουμε μερικά ακόμη HERO προϊόντα που θα λατρέψεις και εσύ!

Ξυπνάς το πρωί και η επιδερμίδα σου δείχνει κουρασμένη;
Μη στεναχωριέσαι! Η Dr Jart+ έχει τη λύση -> Cicapair Tiger Grass Sleepair Intensive Mask

Εφάρμοσέ τη σε όλο το πρόσωπο πριν πέσεις για ύπνο και το πρωί  η επιδερμίδα σου θα χαμογελά!
Καταπράυνση, Ενυδάτωση, Απαλότητα, Απαράμιλλη Λάμψη και βελούδινη υφή!

Εσύ ακόμη βασανίζεσαι με τις ατέλειες στην επιδερμίδα σου?

3 λόγοι για τους οποίους θα λατρέψεις το Pore Remedy PHA Serum:

♦ Μειώνει την όψη των μαύρων στιγμάτων
♦ Ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων
♦ Λειαίνει την υφή της επιδερμίδας

Απέκτησε λοιπόν, αψεγάδιαστη επιδερμίδα λεία, χωρίς πόρους, χωρίς σημάδια, με απαλή υφή με το μαγικό Pore Remedy PHA Exfoliating Serum!
Αρκούν 2 αντλίες την ημέρα και σε λίγες ημέρες θα απολαμβάνεις την επιδερμίδα των ονείρων σου!
Με PHA για απολέπιση και λείανση της υφής
Με Πανθενόλη για ενυδάτωση
Με έλαιο σπόρων Macademia για ρύθμιση της λιπαρότητας

 

Ανακίνησε καλά. Ξεκίνησε με καθαρό, στεγνό δέρμα. Μπορείς να έχεις καθαρίσει το πρόσωπο σου με το Dr.Jart+ Pore·remedy™ Renewing Foam Cleanser. Έπειτα άπλωσε 2-3 αντλίες στα χέρια και εφάρμοσε στο δέρμα μέχρι να απορροφηθεί. Χρησιμοποίησε κάθε πρωί και βράδυ. Συνέχισε με την ενυδατική κρέμα και το αντηλιακό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αισθάνεσαι στρεσαρισμένη?

Το γνωρίζεις πως αυτό αντανακλάται και στην επιδερμίδα σου?
Πάρε μια βαθιά ανάσα και δώσε λίγο χρόνο σε εσένα και στη φροντίδα σου με την Cryo Rubber Mask with Soothing Alantoin και η στρεσαρισμένη επιδερμίδα σου θα ανακουφιστεί άμεσα. Κοκκινιλές & ερεθισμοί θα εξαφανιστούν στο λεπτό!

Ανακάλυψε τα προϊόντα DrJart+  εδώ και περιμένουμε τα σχόλια σου στα social μας! Σίγουρα θα τα λατρέψεις!

​​​