Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Χείλη για φίλημα!

Όλοι γνωρίζουμε πως η ενυδάτωση του οργανισμού μας παίζει καθοριστικό ρόλο τόσο για την υγεία μας όσο και για την εμφάνισή μας. Καθημερινά συνηθίζουμε να περιποιούμαστε το πρόσωπό μας, τα μαλλιά μας, το σώμα μας αλλά πόσοι εμάς ενδιαφερόμαστε για την ενυδάτωση των χειλιών μας; Ναι, ναι καλά ακούσατε! Τα χείλη μας αποτελούν άλλο ένα σημείο επάνω μας το οποίο απαιτεί φροντίδα όχι μόνο κατά την καλοκαιρινή περίοδο αλλά και την χειμερινή καθώς έρχεται αντιμέτωπο με τις εναλλαγές της θερμοκρασίας. Το αποτέλεσμα; Τα χείλη αφυδατώνονται, ξηραίνονται και σκάνε προκαλώντας πολλές φορές ένα αίσθημα καύσου και δυσφορίας. Παρακάτω λοιπόν θα αναφέρουμε ορισμένες συμβουλές οι οποίες θα σας προσφέρουν τρόπους περιποίησης και ενυδάτωσης των χειλιών προκειμένου να είναι πάντα υγιή και λαμπερά, έτοιμα για φίλημα!

Νερό: Το α και το ω για τη σωστή ενυδάτωση κάθε σημείου του σώματός μας είναι η πρόσληψη επαρκούς ποσότητας νερού κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι θέτουμε τη βάση προκειμένου τα χείλη μας (και όχι μόνο) να έχουν την απαιτούμενη υγρασία.

Περιποίηση προσώπου: Το πλύσιμο και ο σχολαστικός καθαρισμός του προσώπου μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ασχοληθείτε και με τον καθαρισμό των χειλιών κάνοντας απαλές κινήσεις. Χρησιμοποιείστε το προϊόν καθαρισμού για το πρόσωπό σας (π.χ τζελ, σαπούνι) και στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Απολέπιση: Η απολέπιση στα χείλη είναι εξίσου σημαντική όσο και στο υπόλοιπο σώμα. Πώς θα το κάνετε; Χρησιμοποιείστε μία οδοντόβουρτσα και με απαλές κινήσεις βουρτσίστε τα χείλη σας. Έτσι πετυχαίνετε την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και τα σκασμένα χείλη δε μοιάζουν με θαμπά αλλά αποκτούν μία υγιή όψη!

Βαζελίνη – Lip balm: Χρησιμοποιώντας είτε βαζελίνη είτε πιο εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης για τα χείλη στοχεύετε στην καλύτερη ενυδάτωση. Μάλιστα υπάρχει πληθώρα από lip balm και κρέμες για τα χείλη τα οποία διαφέρουν σε χρώμα και άρωμα ώστε η περιποίηση να γίνεται πιο απολαυστική. Βεβαίως υπάρχουν και τα διάφανα lip balm τα οποία χαρίζουν μία διακριτική λάμψη στα χείλη διατηρώντας τα συνέχεια ενυδατωμένα και υγιή.

Να θυμάστε πως κάθε σημείο του σώματός μας χρειάζεται φροντίδα προκειμένου να διατηρείται υγιές, πόσο μάλλον όταν είναι χαρακτηριστικό της εξωτερικής μας εμφάνισης!

Από συντακτική ομάδα