Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Μειώστε φυσικά τη χοληστερίνη σας με Cholesterol Biotix

Γράφει η: Ιωάννα Αντωνιάδου, Βιολόγος BSc MSc

 

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερος κόσμος διαπιστώνει ότι έχει αυξημένη χοληστερίνη. Για τη μείωση της, απαιτείται η μείωση της κατανάλωσης κορεσμένων λιπαρών και γενικότερα η υιοθέτηση μιας ισορροπημένης διατροφής.

 

Παράλληλα με τη διατροφή, σημαντική υποστήριξη μπορεί να προσφέρει ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής που θα περιέχει τα παρακάτω συστατικά:   

 

Φυτικές στερόλες

Οι φυτικές στερόλες είναι φυτικά συστατικά που υπάρχουν σε διάφορες διατροφικές πηγές, όπως στα λαχανικά, τα φρούτα, τα όσπρια και τους ξηρούς καρπούς. ‘Όταν λαμβάνονται μαζί με την τροφή, λόγω της παρόμοιας δομής τους με τη χοληστερίνη, μειώνουν την απορρόφησή της στο έντερο κι έτσι μειώνουν τα επίπεδά της στο αίμα. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι η καθημερινή πρόσληψη τουλάχιστον 0,8g (800mg) φυτικών στερολών μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στη μείωση της χοληστερίνης.

 

Εκχύλισμα Red Yeast Rice

Το εκχύλισμα , γνωστό και ως κόκκινο ρύζι, περιέχει μονακολίνη K η οποία συμβάλλει στη μείωση της χοληστερίνης με διαφορετικό τρόπο από τις φυτικές στερόλες. Πιο συγκεκριμένα, η μονακολίνη K βοηθά στη ρύθμιση των ποσοτήτων της χοληστερίνης που παράγει ο ίδιος οργανισμός (αναστέλλοντας τη δράση του ενζύμου HMG-CoA αναγωγάση που ελέγχει την παραγωγή της χοληστερίνης στο συκώτι). Για το λόγο αυτό, το εκχύλισμα μπορεί να βοηθήσει ακόμη και τα άτομα που έχουν αυξημένη χοληστερίνη παρόλο που ακολουθούν μια ισορροπημένη διατροφή.

 

Προβιοτικά

Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι ορισμένα γαλακτικά βακτήρια μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων χοληστερίνης. Τα προβιοτικά L.rhamnosus και L.bulgaricus έχουν δείξει μέχρι στιγμής τα πιο ελπιδοφόρα αποτελέσματα.

 

Η πρότασή μας: Το Cholesterol Biotix της Quest είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής που συνδυάζει τις φυτικές στερόλες με το εκχύλισμα red yeast rice και τα προβιοτικά και μπορεί να προσφέρει μια σημαντική υποστήριξη σε όλους όσους προσπαθούν να μειώσουν τη χοληστερίνη τους.