Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Φθινόπωρο και τα πρώτα συμπτώματα κρυολογήματος ξεκίνησαν; Δεν πτοούμαστε!

Ο Νοέμβριος έρχεται, και η καρδιά του φθινοπώρου χτυπάει πιο δυνατά για να καλωσορίσουμε με τη σειρά του το χειμώνα!

Οι αλλαγές του καιρού είναι προ των πυλών και ήδη έχουν αρχίσει να μας επηρεάζουν και να κάνουν την εμφάνιση τους τα πρώτα σημάδια του κοινού κρυολογήματος. Ο πονόλαιμος, ο βήχας, το συνάχι αποτελούν ενοχλητικά συμπτώματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα μας και αρκετές φορές μας κρατάνε πίσω από τις υποχρεώσεις μας. Δεν χρειάζεται να πτοούμαστε όμως, αντιμετωπίζοντας άμεσα τα συμπτώματα παρέχουμε στον οργανισμό μας ανακούφιση αλλά και γρήγορη ίαση!

 

Συνάχι

Το ίδιο άβολο όσο και η μπουκωμένη μύτη, δυσκολεύουν την αναπνοή και προκαλούν πονοκεφάλους. Αν το σύμπτωμα δε, συνεχίσει να επιμένει αποτελεί την αιτία φλεγμονής του ιγμορείου, τη λεγόμενη ιγμορίτιδα. Για να αντιμετωπίσουμε το συνάχι συχνά στρεφόμαστε σε αποσυμφορητικά μύτης είτε με τοπική χρήση είτε με χορήγηση από του στόματος. Υπάρχουν βέβαια και οι πιο παραδοσιακοί τρόποι ανακούφισης με εισπνοές βρασμένων βοτάνων όπως πχ. ο ευκάλυπτος και το θυμάρι.

 

Στους τρόπους που συμβάλλουν στην καθημερινή ανακούφιση και αντιμετώπιση συμπεριλαμβάνονται και οι καραμέλες όπου περιέχουν βότανα όπως οι HELENVITA Candies με γεύση Ευκάλυπτου (και Stevia) που περιέχουν Θυμάρι, Ευκάλυπτο, Εχινάκεια και Βιταμίνη C. Το θυμάρι και ο ευκάλυπτος διευκολύνουν την αναπνοή ενώ η εχινάκεια και η βιταμίνη C συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

 

Βήχας

Είτε ξηρός είτε παραγωγικός, ο βήχας είναι ένα αρκετά ενοχλητικό σύμπτωμα που αποδυναμώνει τον οργανισμό, και σε κοινούς χώρους μπορεί να μας φέρει σε δύσκολη θέση καθώς αποτελεί έναν από τους τρόπους μετάδοσης μικροβίων. Για την ανακούφιση του υπάρχουν στη διάθεση μας φαρμακευτικά αλλά και φυτικά σιρόπια τα οποία απαλύνουν και σταδιακά αντιμετωπίζουν το σύμπτωμα. Η χρήση βοτάνων σε μορφή ροφήματος όπως το φασκόμηλο, το χαμομήλι, το θυμάρι, σε συνδυασμό με μέλι καταπραΰνουν το βήχα και τονώνουν τον οργανισμό.

 

Δοκιμάστε τις HELENVITA Candies με γεύση Λεμόνι (και Stevia) όπου ανακουφίζουν το λαιμό και μαλακώνουν το βήχα. Περιέχουν μέλι, φασκόμηλο, χαμομήλι, γλυκύριζα  και βιταμίνη C.

 

Πονόλαιμος

Όλοι έχουμε βιώσει εκείνη την αίσθηση γδαρσίματος και καύσου στο λαιμό μας κάθε φορά που καταπίναμε, αλλά και τον στιγμιαίο πόνο που κάποιες φορές ακολουθούσε. Σύμπτωμα του κοινού κρυολογήματος είτε μόνο του είτε μαζί με άλλα συμπτώματα δεν παύει να προκαλεί δυσφορία στην καθημερινή μας επικοινωνία αλλά και στην κατάποση του φαγητού μας.  Για την αντιμετώπιση του ενδείκνυνται οι γαργάρες με ειδικά φαρμακευτικά διαλύματα, αλλά και με τον παραδοσιακό τρόπο του αλατόνερου.

 

Για την ανακούφιση του πονόλαιμου ιδανικές είναι οι HELENVITA Candies με γεύση Πράσινου τσαγιού (και Stevia), οι οποίες ανακουφίζουν το λαιμό και ενισχύουν το ανοσοποιητικό. Περιέχουν Πρόπολη, Μεθανόλη, Τσάι του βουνού, Εχινάκεια και βιταμίνη C.

 

Και επειδή ενέργεια και τόνωση χρειαζόμαστε κάθε ημέρα δοκιμάστε τις HELENVITA Candies με γεύση πορτοκάλι (και Stevia). Περιέχουν Τζίντζερ, Βασιλικό Πολτό, και σύμπλεγμα Βιταμινών Β και είναι η τόνωση που χρειαζόμαστε στην καθημερινότητα μας.

 

Η HELENVITA με τη σειρά Candies με Stevia έχει προνοήσει για τις μικρές μας τονωτικές δόσεις ενέργειας οι οποίες είναι απαραίτητες για τον οργανισμό, αλλά και για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος!

 

Απολαύστε λοιπόν την εναλλαγή των εποχών με HELENVITA Candies!