Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Τι πρέπει να κάνω αν πονάνε τα δάχτυλα των χεριών;

Συνήθως μιλάμε για οστεοαρθρίτιδα των άκρων χεριών.

Η οστεοαρθρίτιδα είναι μια χρόνια εξελικτική νόσος των αρθρώσεων που δεν έχει σχέση με το αλάτι που τρώμε και τα αλμυρά εδέσματα γενικά. Αλλά κυρίως δεν έχει σχέση με την σοβαρή παραμορφωτική αρθρίτιδα ή ρευματοειδή αρθρίτιδα που είναι μια σοβαρή εξελικτική νόσος και καταστρέφει όλες τις αρθρώσεις. Η πρώτη εμφανίζεται σε 800 γυναίκες στις 1000 και σε μεγάλες ηλικίες, ενώ η δεύτερη σε 5 περίπου γυναίκες στις 1000 και σε νεότερες  ηλικίες.

Σαν αρχική και άμεση λύση χρησιμοποιούμε ψυχρά επιθέματα δηλαδή κρύες κομπρέσες. Μπορεί σε ελαφρές περιπτώσεις να χρησιμοποιήσουμε και τοπικές αντιφλεγμονώδεις αλοιφές.

Όσο τα πράγματα σοβαρεύουν τότε ο γιατρός θα χορηγήσει φάρμακα από του στόματος όπως είναι τα αντιφλεγμονώδη μη στεροειδή. Αυτά σε υψηλές δόσεις πρέπει να συνδυάζονται με κάποιο προστατευτικό του στομάχου γιατί ερεθίζουν το στομάχι και το έντερο.

→ Προσοχή χρειάζεται σε άτομα που έχουν υπέρταση και μεγάλη προσοχή σε άτομα που πάσχουν από καρδιά (στηθάγχη, έμφραγμα κ.λπ.).

Σε πολύ έντονες κρίσεις πόνου στα δάχτυλα η ενδαρθρική έγχυση κορτιζόνης στην άρθρωση είναι η μόνη λύση. Μπορεί να επαναληφθεί μόνο εάν έχουν περάσει 20-25 ημέρες και για 3 φορές συνολικά. Η αλήθεια είναι ότι πονά παραπάνω από ότι πονά μια απλή ένεση.

♦ Η πρόληψη και η αντιμετώπιση των πρώτων ενοχλήσεων είναι πολύ σημαντική♦ 

Εκτός από τα φάρμακα που πρέπει να λαμβάνονται για περιορισμένο χρόνο (διαφορετικά προκαλούν επιπτώσεις στην υγεία) υπάρχουν συμπληρώματα διατροφής κατάλληλα για τις καταστάσεις αυτές. 

► Το πιο εξελιγμένο στην έρευνα και με δική του πατέντα είναι  το Syalox 300 Plus με ελβετικό υαλουρονικό οξύ υψηλής καθαρότητας, κατά πολύ μεγαλύτερης ποσότητας από ότι κυκλοφορούσε μέχρι σήμερα, και με μποσβέλλια, ένα φυτικό αλλά αποτελεσματικό αντιφλεγμονώδες και αναλγητικό χωρίς τις παρενέργειες των γνωστών αντιφλεγμονωδών φαρμάκων που γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

Το Syalox 300 Plus βοηθάει άμεσα όλες τις αρθρώσεις χωρίς καμία παρενέργεια.

Μάθε περισσότερα στο www.osteoarthritida.com