Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Ορθώστε το ανάστημά σας!

Όσο μεγαλώνουμε γίνεται όλο και πιο δύσκολο να… ορθώσουμε το ανάστημά μας. Με το πέρασμα του χρόνου οι αρθρώσεις μας μοιάζουν με πολυκαιρισμένες κλειδαριές που ξεκλειδώνουν όλο και πιο δύσκολα. Παρόλα αυτά, το ανθρώπινο σώμα πάντα επιδέχεται… επιδιορθώσεων και προσπαθεί να ανταποκρίνεται στη φροντίδα που του προσφέρουμε. Η Διεθνής Ένωση Ρευματολογίας και Αρθρίτιδας από το 1996 έχει καθιερώσει τη 12η Οκτωβρίου ως "Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αρθρίτιδας" με στόχο την πρόληψη και την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που απασχολεί καθημερινά όλο και περισσότερους ανθρώπους παγκοσμίως. Η αρθρίτιδα αποτελεί μία φυσιολογική φθορά που μπορούμε να καθυστερήσουμε και να ταλαιπωρηθούμε όσο γίνεται λιγότερο.

 

Τι είναι η αρθρίτιδα;

Η αρθρίτιδα είναι η πιο συχνή πάθηση των αρθρώσεων και χαρακτηρίζεται από την ύπαρξη φλεγμονών στις αρθρώσεις, οι οποίες εκδηλώνονται με πόνο, οίδημα, δυσκαμψία, ερυθρότητα, αύξηση του αρθρικού υγρού και περιορισμό της δυνατότητας να κινούμαστε ελεύθερα και κυρίως ανώδυνα.  Σύμφωνα με στοιχεία, σημαντικό ποσοστό των Ελλήνων επισκέπτονται το γιατρό τους παρουσιάζοντας προβλήματα στις αρθρώσεις, ενώ πάνω από 400 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα λόγω της αρθρίτιδας. Η πιο κοινή μορφή εκφυλιστικής αρθρίτιδας είναι η οστεοαρθρίτιδα η οποία πλήττει τους χόνδρους των αρθρώσεων και έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τη φθορά τους και την εναπόθεση ασβεστίου στις αρθρώσεις.

 

Ποιες είναι οι συχνότερες αιτίες εμφάνισής της:

 

Η ηλικία, η οποία όσο αυξάνεται τόσο οι αρθρώσεις φθείρονται. Η  πάθηση εμφανίζεται συνήθως μετά την ηλικία των 50, κατά κύριο λόγο στο γόνατο, στο ισχίο και στα χέρια.

 

Το φύλο, φαίνεται να παίζει ρόλο, αφού οι γυναίκες έχουνε περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν συμπτώματα αρθρίτιδας σε σχέση με τους άνδρες.

 

→Η βαριά σωματική εργασία, καθώς και τα απαιτητικά σπορ αποτελούν παράγοντες εμφάνισης της πάθησης.

 

→Η εμμηνόπαυση είναι ένας ακόμα λόγος που η αρθρίτιδα εμφανίζεται στις γυναίκες λόγω της μείωσης των επιπέδων οιστρογόνων.

 

→Η παχυσαρκία επιβαρύνει τις αρθρώσεις περισσότερο και επιδεινώνει τα συμπτώματα.

 

→Η έλλειψη άσκησης αποδυναμώνει το μυϊκό σύστημα, με συνέπεια το βάρος να στηρίζεται περισσότερο στις αρθρώσεις και να τις ταλαιπωρεί.

 

►Κάντε τις σωστές κινήσεις και χαρείτε τη ζωή!

 

♦Μπορεί να σας ακούγεται αδιανόητο, αλλά η ήπια άσκηση βοηθάει ως πρόληψη αλλά και ως αντιμετώπιση της πάθησης. Βρείτε εκείνη που σας ταιριάζει και δεν επιβαρύνει τις αρθρώσεις σας.

 

♦Ξεκινήστε περπατώντας πέντε με δέκα λεπτά την ημέρα και αυξήστε το χρόνο σταδιακά. Προχωράτε αργά μέχρι να φτάσετε στο σημείο της φυσικής δραστηριότητας που έχετε βάλει στόχο.

 

♦Όταν η πάθηση  βρίσκεται σε έξαρση σταματήστε ή μειώστε τη δραστηριότητά σας μέχρι το σημείο που εσείς αντέχετε. Όταν τα συμπτώματα περάσουν, επανέλθετε στις καλές σας συνήθειες.

 

♦Χάστε βάρος αν πρέπει ή διατηρήστε το αν βρίσκεστε στα ιδανικά για εσάς κιλά. Η απώλεια ή η διατήρηση του ιδανικού βάρους συμβάλλουν στη μείωση έντασης και συχνότητας των συμπτωμάτων.

 

♦Μην αφήνετε μέρα που έχει ήλιο χωρίς να βγαίνετε έξω για περπάτημα. Θα σας βοηθήσει να συνθέσετε την απαραίτητη για την υγεία των οστών βιταμίνη D.

 

►Με σύμμαχο τη διατροφή! 

Η ισορροπημένη διατροφή και η λήψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών μπορούν να βοηθήσουν τόσο στην πρόληψη όσο και στη διαχείριση των συμπτωμάτων, συμβάλλοντας παράλληλα στην ενίσχυση των αρθρώσεων.

 

Βιταμίνη D

Η βιταμίνη του ήλιου που δύσκολα παίρνουμε από τις τροφές, αλλά συνθέτουμε στο δέρμα μας όταν μας βλέπει ήλιος, είναι απαραίτητη για την απορρόφηση του ασβεστίου και τη δομή των οστών.

 

Βιταμίνη C:

Αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό το οποίο συμβάλλει  στο σχηματισμό του κολλαγόνου και των πρωτεογλυκανών οι οποίες αποτελούν συστατικά του χόνδρου και λειτουργούν βοηθητικά στις αρθρώσεις και θα τη βρείτε στα εσπεριδοειδή, στις φράουλες, στις πιπεριές, στα ακτινίδια, στο πεπόνι, στα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, στα κουνουπίδια, και στον ανανά. Ο σχηματισμός κολλαγόνου είναι απαραίτητος γιατί αποτελεί την πρωτεΐνη του συνδετικού ιστού και των αρθρώσεων και συμβάλλει στη συντήρησή τους και στην ευλυγισία τους.

 

Κουρκουμάς

Το χρυσάφι της γης, όπως αποκαλείται, στον οποίο αποδίδονται όλο και περισσότερες ευεργετικές για την υγεία μας ιδιότητες. Έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση χάρη στην κουρκουμίνη που περιέχει η οποία φαίνεται να συμβάλλει στον έλεγχο της φλεγμονής και να ανακουφίζει από τους πόνους της οστεοαρθρίτιδας.

 

Μποσβέλια

Ίσως να μη γνωρίζετε ότι η ρητίνη που βγάζει το φυτό Μποσβέλια (Boswellia) είναι το ινδικό λιβάνι που κάνει… θαύματα. Η μποσβέλια είναι γνωστή για τις θεραπευτικές της ιδιότητες που αφορούν τη θεραπεία φλεγμονών, αλλά και τη δυνατότητά της να συμβάλλει στην επούλωση πληγών. Χάρη στην αντιφλεγμονώδη δράση της δείχνει να βοηθάει στην καθυστέρηση της φθοράς στους χόνδρους. Μάλιστα, η μποσβέλια έχει αποδειχθεί πως λειτουργεί ως φυσικό παυσίπονο μειώνοντας  σημαντικά το αίσθημα  του πόνου ακόμη και κατά 10 μονάδες στην κλίμακα WOMAC για την οστεοαρθρίτιδα.

 

Ω3 λιπαρά

Και τι δεν κάνουν τα Ω3 λιπαρά! Ένα από τα πολλά, λοιπόν, είναι ναι μειώνουν τη φλεγμονή και τους πόνους. Εντοπίζονται σε τροφές όπως ο λιναρόσπορος, ο σολομός, το σκουμπρί, η σαρδέλα και άλλα λιπαρά ψάρια, τα καρύδια κ.ά.

 

Θειϊκή γλουκοζαμίνη και  Θειϊκή χονδροϊτίνη αποτελούν συστατικά του χόνδρου που μπορείτε να λάβετε από συμπληρώματα διατροφής που εστιάζουν στην καλή λειτουργία και την προστασία των αρθρώσεων.

Το MSM αποτελεί φυσική πηγή οργανικού θείου και βοηθάει χάρη στις αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητές του στην εξουδετέρωση ελεύθερων ριζών. Όταν συνδυάζεται με θειική γλουκοζαμίνη, θειική χονδροϊτίνη και κολλαγόνο βοηθάει ώστε να επιτευχθεί μεγαλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών συμβάλοντας στην ελαστικότητα του χόνδρου.

 

Συμπληρώστε την προσπάθειά σας  να έχετε υγιείς και δυνατές αρθρώσεις με συμπληρώματα διατροφής που σας προσφέρουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την ενίσχυση και καλή λειτουργία των αρθρώσεων.

Μην αφήνετε τις ξαφνικές ενοχλήσεις να σας γονατίσουν.

 

►Arthrosis FAST.

 Το Arthrosis FAST αποτελεί μία πλούσια σύνθεση με συνεργιστική δράση. Εκτός από θειϊκή γλυκοζαμίνη, θειϊκή χονδροϊτίνη, κολλαγόνο, MSM και κουρκουμά περιέχει θρεπτικά συστατικά, όπως  οι βιταμίνες Β6 & C και τα ιχνοστοιχεία μαγγάνιο, σελήνιο και χαλκό. Περιέχει το τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Boswellia Casperome®, το οποίο σε συνδυασμό με τον κουρκουμά επιτυγχάνουν 30 φορές πιο γρήγορη και μεγαλύτερη απορρόφηση. Επίσης, περιέχει το τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Bioperine®, (μαύρο πιπέρι) που ενισχύει την αντιφλεγμονώδη  δράση του κουρκουμά. Το Arthrosis FAST αποτελεί μία ολιστική σύνθεση και συμβάλλει στην προστασία, κινητικότητα και αναδόμηση των αρθρώσεων και σας ανακουφίζει από τα ξαφνικά απρόοπτα.

 

Η ζωή θέλει κίνηση για να τη χαρείς, αλλά και να ανταπεξέλθεις στις καθημερινές υποχρεώσεις!  Συχνά, όμως  οι πόνοι στις αρθρώσεις μάς καθηλώνουν.  To  Arthrosis Fast της σειράς Platinum Range από την Power Health είναι η ιδανική λύση για την πρόληψη και την αντιμετώπισή τους! Αποτελεί ένα συμπλήρωμα υψηλής διατροφικής αξίας που περιέχει ένα ευρύ φάσμα φυσικών συστατικών όπως γλυκοζαμίνη, χονδροϊτίνη, MSM, κουρκουμά,  μαγγάνιο κολλαγόνο, βιταμίνη C και χαλκό. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός που συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό τού κολλαγόνου,  στην εξασφάλιση της υγείας και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, των χόνδρων και του συνδετικού ιστού.

Η καθημερινή λήψη του λειτουργεί  ως "αγωγή", προσφέροντας όλα τα οφέλη των θρεπτικών συστατική που περιέχει!