Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Ξηρό και ευαίσθητο δέρμα; Μάθε τα μυστικά της σωστής ενυδάτωσης!

Πίσω από μία λαμπερή επιδερμίδα κρύβεται πάντα η σωστή περιποίηση και ενυδάτωση, και πίσω βέβαια από τη σωστή ενυδάτωση κρύβονται πολλοί μύθοι αλλά και αλήθειες!

Μύθος ή αλήθεια; Ας δούμε λοιπόν μερικές φράσεις που ακούμε καθημερινά σχετικά με την περιποίηση της επιδερμίδας, και ας μάθουμε τι ισχύει και τι όχι!

 
► Η διατροφή μου αλλά και η ποσότητα νερού που καταναλώνω αφήνουν τα σημάδια τους στο δέρμα μου.

Αλήθεια! Οι διατροφικές μας συνήθειες αποτελούν τον καθρέφτη της εξωτερικής μας εμφάνισης. Οι τροφές πλούσιες σε Ωμέγα 3 λιπαρά, βιταμίνη Α, βιταμίνη C και λουτεΐνη, αλλά και η επαρκής ποσότητα πρόσληψης νερού καθημερινά, αποτελούν σημαντικό παράγοντα για ένα λαμπερό και ενυδατωμένο δέρμα. Μη ξεχνάμε λοιπόν πως η ενυδάτωση και η σωστή υγεία ενός δέρματος ξεκινάει πρώτα από μέσα!

 
►Το δέρμα μου είναι αρκετά ανθεκτικό, οπότε δεν πρόκειται να εκδηλώσει ποτέ ξηρότητα.

Μύθος! Η ανάγκη του δέρματος μας για σωστή θρέψη αλλά και για την απαραίτητη υγρασία ώστε να διατηρήσει την ελαστικότητα του και τη λάμψη του είναι καθημερινή. Όσο ανθεκτικό και λαμπερό να δείχνει ένα δέρμα, για την ώρα, χωρίς περιποίηση, σωστό καθαρισμό αλλά και ενυδάτωση, σε βάθος χρόνου θα χάσει τη νεανικότητα και τη λάμψη του. Το δέρμα μας λειτουργεί όπως και τα φυτά, χρειάζεται συνεχή φροντίδα. Φανταστείτε το πότισμα προς ένα φυτό να γίνεται εάν και όποτε εμείς το θυμηθούμε… το αποτέλεσμα θα είναι κάποια στιγμή να το βρούμε ξεραμένο. Έτσι ακριβώς είναι και το δέρμα μας, χωρίς καθημερινή σωστή φροντίδα οδεύει προς την ξηροδερμία, τη δημιουργία λεπτών γραμμών και ρυτίδων αλλά και τη θαμπή όψη. Προσέχουμε λοιπόν για να έχουμε!

 
►Το δέρμα μου είναι αρκετά ευαίσθητο και αποφεύγω να το βαραίνω με προϊόντα.

Μύθος! Ένα ευαίσθητο δέρμα χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα για να μπορέσει να επανορθωθεί. Χαρακτηριστικά του ευαίσθητου δέρματος είναι οι κοκκινίλες, η αίσθηση τραβήγματος αλλά και κνησμού,  τα οποία χωρίς καθόλου περιποίηση ή χωρίς τα σωστά προϊόντα δεν θα εξομαλυνθούν αλλά θα επιδεινωθούν. Τα εξειδικευμένα λοιπόν προϊόντα αποκλειστικά για ευαίσθητα δέρματα είναι απαραίτητα στην καθημερινή σας ρουτίνα.

 
►Το Υαλουρονικό οξύ είναι το κλειδί της ενυδάτωσης.

Αλήθεια! Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί ένα βασικό συστατικό που περιέχουν οι κρέμες νέας γενιάς και το οποίο έχει τις εξής δυνατότητες: 

♦Δεσμεύει την υγρασία.

♦Βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου.

♦Τονώνει, αναπλάθει και προστατεύει το δέρμα χαρίζοντας του υγεία και φωτεινότητα.

 

►Η κρέμα μου χρειάζεται να περιέχει Ceramides για καλύτερη ενυδάτωση.

Αλήθεια! Τα ceramides είναι λιπίδια (έλαια) που υπάρχουν εκ φύσεως στο δέρμα και είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του επιδερμιδικού φραγμού και τη συγκράτηση της υγρασίας. Χωρίς τα ceramides, το δέρμα γίνεται ξηρό, εύθραυστο παρουσιάζοντας κνησμό ή ερεθισμούς. Η ηλικία, οι περιβαλλοντικοί παράγοντες και ορισμένες δερματικές διαταραχές ενδέχεται να επιφέρουν μείωση των ceramides. Ολοένα και περισσότερες μελέτες υποδεικνύουν ότι πολλές δερματολογικές παθήσεις, συμπεριλαμβανομένης της ψωρίασης, της ατοπικής δερματίτιδας, της κοινής ακμής, αλλά ακόμη και του γηρασμένου ξηρού δέρματος, συνδέονται με την απώλεια συγκεκριμένων ceramides ή με την μεταβολή της αναλογίας τους.

 

 

Η CeraVe έρχεται να προσφέρει ομορφιά και ενυδάτωση για τα ξηρά και ευαίσθητα δέρματα!

Έχοντας αναπτυχθεί σε συνεργασία με δερματολόγους, η CeraVe moisturizing Cream ενυδατώνει σε βάθος και ταυτόχρονα συμβάλλει στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού. Αυτή η πλούσια, μη λιπαρή κρέμα, εμπλουτισμένη με 3 απαραίτητα ceramides και υαλουρονικό οξύ, προσφέρει ενυδάτωση όλη την ημέρα, από την πρώτη κιόλας χρήση. Χωρίς άρωμα, υποαλλεργικό προϊόν, μη φαγεσωρογόνο.

Είναι κατάλληλη για την ενυδάτωση προσώπου και σώματος, για ευαίσθητα, ξηρά έως πολύ ξηρά δέρματα!

 

Η CeraVe προσφέρει λύσεις για την αντιμετώπιση διαφόρων δερματικών προβλημάτων, από την ξηρότητα μέχρι το έκζεμα και την ακμή. Σε κλινική μελέτη διάρκειας 12 εβδομάδων, η χρήση δύο φορές ημερησίως των Hydrating Cleanser και Moisturizing Cream και αγωγής κατά της κοινής ακμής είχε ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της ανοχής.

 

Επιλέξτε ανάμεσα σε προϊόντα καθαρισμού, κρέμες, λοσιόν και ενυδατικές προσώπου για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα! 

 

Aποτελεί  #1 πρόταση ενυδάτωσης των δερματολόγων στην Αμερική!

 

Από την επιστημονική ομάδα



*** Μεγάλη Κλήρωση CeraVe ***
⇒ 30 τυχεροί θα κερδίσουν από μία  CeraVe Moisturizing Cream 50ml
 
Πατήστε στο link ⇒  http://bit.ly/2PQXJGi    και λάβετε μέρος  στην κλήρωση!
Καλή επιτυχία!!!