Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Ιπποφαές, η πολυβιταμίνη της φύσης!

Γενικά

Το ιπποφαές προέρχεται απο την Ευρώπη και την Ασία, όπου χρησιμοποιούταν εδώ και αιώνες. Στην αρχαία Ελλάδα αποτελούσε ένα απο τα γνωστά φαρμακευτικά φυτά για τους ανθρώπους αλλά και τα ζώα, σύμφωνα με τον Διοσκουρίδη και τον Θεόφραστο. Η καλλιέργεια του ιπποφαούς έχει πλέον εξαπλωθεί στην Ευρώπη, την Ρωσία αλλά και την Αμερική.

Χρήσεις

Το ιπποφαές προσφέρει στον οργανισμό τόνωση, ευεξία και ενέργεια ενώ ταυτόχρονα έχει και αγχολυτική δράση. Είναι πολύ αποτελεσματικό στην ανάπλαση ιστών και στην αντιμετώπιση δερματικών ερεθισμών, εκζέματος, εγκαυμάτων, ακμής, ψωριάσης κ.α. Ενισχύει το ανοσοποιητικό, έχει ισχυρή αντιοξειδωτική και αντικαρκινική δράση και προστατεύει απο το οξειδωτικό στρες που προκαλεί η νικοτίνη στους καπνιστές. Παράλληλα το ιπποφαές παρέχει προστασία σε καρδιαγγειακό, αναπνευστικό, γαστρεντερικό και νευρικό σύστημα. Τέλος βοηθά στην ρύθμιση του μεταβολισμού, την αντιμετώπιση της πρόωρης γήρανσης και την αποτοξίνωση του οργανισμού.

Φυτοχημική σύνθεση

Ο καρπός του ιπποφαούς είναι πλούσιος σε βιταμίνες C, E, A, B1, B2, F, K, και P. Επίσης περιέχει όλα τα μεταλλικά μίκρο- και μάκρο-στοιχεία, καροτενοειδή, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, οργανικά οξέα, φλαβονοειδή, β-σιτοστερόλη και φυσικά αντιοξειδωτικά.

Κωνσταντίνα Γαζουλέα

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος