Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Γιατί το Moya Matcha Tea δεν είναι ένα συνηθισμένο τσάι;

Το τελευταίο διάστημα ήρθε στο φως μία νέα υπερτροφή η οποία ακούει στο όνομα Moya Matcha. Πρόκειται για ένα είδος πράσινου τσαγιού που καλλιεργείται στο Uji του Κυότο (Ιαπωνία).

  • Τι είναι όμως το Matcha Tea;

Πρόκειται για ένα τσάι σε μορφή πούδρας (σκόνης) που παράγεται από τα φύλλα του πράσινου τσαγιού. Αξίζει να σημειωθεί πως τα εν λόγω φύλλα σκεπάζονται από μπαμπού προκειμένου να προστατεύονται από την ηλιακή ακτινοβολία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον σχηματισμό διαφόρων αμινοξέων και την αύξηση της περιεκτικότητάς τους σε χλωροφύλλη.

  • Ποιες είναι οι ιδιότητες του Matcha Tea;
  1. Είναι ισχυρή πηγή αντιοξειδωτικών τα οποία δρουν έναντι των ελευθέρων ριζών, έχουν αντικαρκινική δράση και ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Το Moya Matcha Tea είναι πλούσιο σε κατεχίνες και μάλιστα περιέχει ένα συγκεκριμένο παράγωγο το EGCG που είναι 100 φορές πιο ισχυρό από τη βιταμίνη C.
  2. Το Moya Matcha σε φέρνει σε μία κατάσταση γνωστή ως Zenergy. Συγκεκριμένα περιέχει το αμινοξύ L-θειανίνη το οποίο χαρίζει μία ενέργεια ηρεμίας και χαλάρωσης, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη διέγερση της συναισθηματικής σταθερότητας.
  3. Η πλούσια περιεκτικότητά του σε χλωροφύλλη οδηγεί σε ισχυρή αποτοξίνωση.
  4. Ενισχύει τον μεταβολισμό καθώς συμβάλλει στην αύξηση της θερμογένεσης του οργανισμού. Ως εκ τούτου το Matcha Tea είναι χρήσιμο και στην απώλεια βάρους.
  5. Ενισχύει τη μνήμη και τη συγκέντρωση.
  6. Συμβάλλει στη μείωση των επιπέδων της «κακής» χοληστερόλης (LDL) και της αρτηριακής πίεσης.
  7. Προλαμβάνει την τερηδόνα καθώς εξαλείφει τα βακτήρια που ευθύνονται τόσο για την πλάκα όσο και για την κακοσμία του στόματος. Ταυτόχρονα ενισχύει το οδοντικό σμάλτο.
  • Ποια είναι τα είδη του Moya Matcha Tea;
  1. Moya Matcha Tea Premium: Πρόκειται για τσάι που παράγεται από τα πιο γλυκά – τρυφερά φύλλα (τα καλύτερα της συγκομιδής). Έχει πλούσια γλυκιά γεύση και κρεμώδη υφή. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι το ζωντανό πράσινο χρώμα του νεφρίτη. Είθισται το Moya Matcha Premium να καταναλώνεται μεμονωμένα ενώ ενδείκνυται για την παρασκευή Koicha (εσπρέσσο matcha με λίγο νερό). Αξίζει να σημειωθεί πως η παραγωγή του είναι περιορισμένη σε ετήσια βάση.
  2. Moya Matcha Tradiotional: Πρόκειται για ένα τσάι που προέρχεται από την 1η και 2η συγκομιδή των φύλλων. Έχει έντονο πράσινο χρώμα και η γεύση του είναι γλυκόπικρη, ενώ η υφή του παραμένει κρεμώδης. Το εν λόγω τσάι καταναλώνεται είτε μόνο του είτε χρησιμοποιείται ως βασικό συστατικό για την παρασκευή latte, smothies και λεμονάδων.
  3. Moya Matcha Daily: Το εν λόγω βιολογικό τσάι προέρχεται από την 2η και 3η συγκομιδή φύλλων του πράσινου τσαγιού και ως εκ τούτου η γεύση του είναι πιο έντονη και πιο πικρή. Αν είσαι tea-lover τότε σίγουρα θα το λατρέψεις. Ενδείκνυται για την παρασκευή παγωτών, γλυκών και smoothies.

Το Moya Matcha Tea είναι ένα τσάι υψηλής βιολογικής αξίας και η ποιότητά του είναι αυτό που το χαρακτηρίζει! Πραγματικά αξίζει να το δοκιμάσεις!

Καλή σας απόλαυση!

Κωνσταντίνα Γαζουλέα

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος