Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Αθλείσαι; Μάθε τώρα πώς να ενισχύσεις τον οργανισμό σου πριν και κατά τη διάρκεια της προπόνησης καθώς και πώς να πετύχεις την καλύτερη αποκατάσταση!

Αν αθλείσαι, τότε σίγουρα γνωρίζεις ότι για να αυξήσεις την απόδοσή σου και να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα πρέπει να ακολουθήσεις κάποια βήματα τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Εξίσου σημαντική είναι όμως και η αποκατάσταση του οργανισμού σου!

Είτε λοιπόν προπονείσαι για λόγους υγείας είτε θες να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου θα πρέπει αρχικά να στοχεύσεις στη σωστή προετοιμασία του οργανισμού σου πριν την έναρξη κάθε προπόνησης.

Συγκεκριμένα:

► Τροφή=Ενέργεια: Προτού ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι θα πρέπει να έχεις καταναλώσει ένα θρεπτικό γεύμα που θα σε εφοδιάσει με την απαραίτητη ενέργεια. Καλό θα ήταν λοιπόν περίπου 1 ώρα πριν, να γευτείς ένα γεύμα που θα συνδυάζει υδατάνθρακες και πρωτεΐνες τα οποία θα σε γεμίσουν με ενέργεια και θα σου χαρίσουν αντοχή.

Στο νερό λέμε ΝΑΙ! Ποτέ μην ξεκινήσεις τη γυμναστική σου χωρίς να έχεις φροντίσει για την ενυδάτωσή σου. Γιατί; Πολύ απλά, για να μπορεί ο οργανισμός σου (μυϊκό σύστημα, όργανα) να «αντέξει» και να αποδώσει! Εννοείται πως οι ανάγκες είναι εξατομικευμένες, ωστόσο περίπου 2-3 ποτήρια νερό πριν την άσκηση είναι ιδανικά.

  • Συμπληρώματα διατροφής; Yes! Εάν γυμνάζεσαι συστηματικά είναι πιθανό να έχεις ενημερωθεί σχετικά με τα συμπληρώματα διατροφής που ενισχύουν τον οργανισμό σου παρέχοντας ενέργεια και όχι μόνο. Πόσο μάλλον όταν τα συμπληρώματα έχουν ως κύρια συστατικά αμινοξέα τα οποία συμβάλλουν στη διατήρηση και αύξηση της μυϊκής σου μάζας. Παράλληλα αυξάνουν και την αντοχή σου. Ειδικότερα το Sustenium Plus από τη Menarini αποτελεί το αγαπημένο συμπλήρωμα τόσο των αθλητών όσο και των ανθρώπων που η καθημερινότητά τους χαρακτηρίζεται από έντονο ρυθμό. Πιο αναλυτικά, το Sustenium Plus περιέχει:
  1. Κρεατίνη: Αυξάνει την ικανότητα ανταπόκρισης σε ασκήσεις υψηλής έντασης και ταυτόχρονα προλαμβάνει μυϊκούς τραυματισμούς και αναδομεί τους ιστούς.
  2. L-αργινίνη: Πρόκειται για ένα εξίσου σημαντικό αμινοξύ το οποίο ενισχύει την απελευθέρωση αυξητικής ορμόνης, επιδρά θετικά στο αγγειακό σύστημα, αυξάνει τη δύναμη και βελτιώνει την αντοχή. Ταυτόχρονα, η L-αργινίνη συμβάλλει και στην μυϊκή αποκατάσταση.
  3. Βήτα-αλανίνη: Βελτιώνει την απόδοσή σου σε ασκήσεις υψηλής έντασης.
  4. Μέταλλα – Ιχνοστοιχεία: Απαραίτητα για την τόνωση και του ανοσοποιητικού σου συστήματος!

Το Sustenium Plus της Menarini:

• Αυξάνει την απόδοσή σου σε ασκήσεις με πολλαπλές επαναλήψεις μικρής διάρκειας και μεγάλης έντασης.

• Μειώνει το αίσθημα της κόπωσης.

• Αυξάνει την παραγωγή ενέργειας.

• Αποκαθιστά και αναδομεί το μυϊκό σου σύστημα.

Προθέρμανση; Απαραίτητη: Όσο και αν γυμνάζεσαι, η προθέρμανση με διατάσεις είναι απαραίτητη. Έτσι προετοιμάζεις τον οργανισμό σου και δη το μυοσκελετικό σου σύστημα ώστε να μειώσεις τον κίνδυνο τραυματισμών. Ταυτόχρονα, η προθέρμανση αυξάνει την αντοχή σου και κατ’ επέκταση την απόδοσή σου σε κάθε άσκηση.

► Τι πρέπει να κάνεις κατά τη διάρκεια της προπόνησης;

Αυτό που πρέπει να έχεις υπόψη σου κατά τη διάρκεια της προπόνησης είναι η συνεχής αναπλήρωση ηλεκτρολυτών. Γιατί; Μα φυσικά για να αποτρέψεις το ενδεχόμενο αφυδάτωσης!

Γνωρίζεις ότι η αφυδάτωση επηρεάζει αρνητικά την καρδιαγγειακή σου λειτουργία; Επίσης, επηρεάζεται η θερμοκρασία του σώματός σου ενώ ταυτόχρονα μειώνει τη σωματική απόδοση και την αντοχή σου!

Τη λύση σου δίνει το Sustenium Energy Sport από τη Menarini. Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο περιέχει τους απαραίτητους ηλεκτρολύτες και ταυτόχρονα σου παρέχει βασικά αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και ολιγοσακχαρίτες. Το Sustenium Energy Sport είναι το κατάλληλο προϊόν για την ενυδάτωσή σου καθώς και την μυϊκή σου αποκατάσταση τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη δραστηριότητά σου.

Ποιος δε θέλει την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση μετά τη λήξη της προπόνησης; Τι πρέπει να κάνεις; Πολύ απλά να καταναλώσεις ένα γεύμα που θα συνδυάζει πρωτεΐνες (κυρίως ψάρι, κοτόπουλο) και υδατάνθρακες (π.χ ζυμαρικά, πατάτες). Τι θα πετύχεις; Την αποκατάσταση του μυϊκού σου συστήματος και την αναπλήρωση «χαμένου» γλυκογόνου (αποθήκη ενέργειας). Όμως απαραίτητη είναι και η λήψη μαγνησίου το οποίο προλαμβάνει μυϊκές συσπάσεις (κράμπες) και ταχυκαρδίες. Εκτός αυτών η έλλειψη μαγνησίου σχετίζεται με τη μειωμένη σωματική απόδοση και αντοχή. Εξίσου σημαντική για τη σωστή αποκατάστασή σου είναι και η λήψη καλίου! Γνωρίζεις ότι η έλλειψη καλίου οδηγεί σε μυϊκή αδυναμία; Επιπλέον σχετίζεται με την εκδήλωση υπέρτασης, οστεοπόρωσης και άλλων παθολογικών καταστάσεων. Τι καλύτερο λοιπόν από το Sustenium Μαγνήσιο & Κάλιο από Menarini; Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα που επιτυγχάνει την αποκατάσταση των ηλεκτρολυτών και ταυτόχρονα προάγει την καλή λειτουργία του μυϊκού σου συστήματος. Τέλος, συμβάλλει στην αύξηση της τόνωσης και της ενέργειας του οργανισμού σου!

Γίνεται αντιληπτό λοιπόν πως η σωστή προπόνηση απαιτεί την τήρηση συγκεκριμένων βημάτων που θα σε προφυλάξουν από μυϊκούς τραυματισμούς και όχι μόνο, ενώ ταυτόχρονα θα αυξήσουν την αθλητική απόδοση και τη δύναμή σου!

Θες να είσαι πρώτος; Συνδύασε τη σωστή προπόνηση, την ισορροπημένη διατροφή και τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής με στόχο την ενίσχυση της απόδοσής σου!

Κωνσταντίνα Γαζουλέα

Διαιτολόγος - Διατροφολόγο.



ΛΗΞΗ ΚΛΗΡΩΣΗΣ SUSTENIUM! 

Συγχαρητήρια! Οι 3 τυχεροί της κλήρωσης SUSTENIUM είναι:

- Evi Tserpe
- Katerina Mavrodimou
- Λυσίμαχος Κωνσταντινίδης

Κερδίζουν τα 3 προϊόντα: SUSTENIUM PLUS + SUSTENIUM ENERGY SPORT + SUSTENIUM ΜΑΓΝΗΣΙΟ & ΚΑΛΙΟ

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή! 

*Παρακαλούνται οι νικητές να επικοινωνήσουν μαζί μας για να κανονίσουμε την αποστολή των δώρων τους.