Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Σημύδα, ο σύμμαχος σου ενάντια στην κυτταρίτιδα!

Η σημύδα συνδέεται με τη φτερωτή θεότητα της σκανδιναβικής μυθολογίας Freya, θεωρούνταν ιερό δέντρο και έχαιρε ευρείας εκτίμησης μεταξύ Γερμανών και Σλάβων. Έως και σήμερα ισχύει η παράδοση που θέλει να φέρνουν μια νεαρή σημύδα στο χωριό, ως σύμβολο του ερχομού της Άνοιξης. Ίσως να να την έχεις συναντήσει κάπου και να αναρωτήθηκες για αυτό το κομψό και γεμάτο χάρη δέντρο, που φτάνει σε ύψος μέχρι τα 15 μέτρα, έχει λεπτά ντελικάτα κλαδιά και φύλλα που κινούνται εύκολα στον άνεμο, με λευκό παπυρώδη φλοιό που αποσπάται κατά πλάκες.

Ποια η χρησιμότητα και τα οφέλη της;

Ο χυμός της σημύδας ήταν γνωστό γιατρικό για τους Γερμανούς, αφού πρόσφερε τόνωση και ομορφιά στον οργανισμό και χρησιμοποιούνταν για τον πυρετό και την αντιμετώπιση προβλημάτων στο στομάχι, ενώ το αφέψημα από φύλλα σημύδας χρησιμοποιούνταν για την αντιμετώπιση δερματικών ασθενειών και πληγών. Στη Βόρεια Ευρώπη και στη Ρωσία, η σημύδα ήταν γνωστή για τη βοήθειά της στην απώλεια βάρους, καθώς πολύτιμα συστατικά όπως η βιταμίνη C ενεργοποιούν τη φυσική καύση του λίπους. Τα φλαβονοειδή που περιέχει η σημύδα, όταν λαμβάνονται εσωτερικά, επίσης αποτοξινώνουν και προστατεύουν τα κύτταρα μέσω της ενίσχυσης της μεταβολικής δραστηριότητας και μεταφοράς του πλεονάζοντος νερού από τους ιστούς. Η διουρητική αυτή δράση ήταν παραδοσιακά γνωστή ως ‘ανοιξιάτικη κούρα’.

Τόσο ο χυμός λοιπόν όσο και το λάδι της σημύδας αποτελούν ένα πολύ δυνατό σύμμαχο στον αγώνα για την αποτοξίνωση και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. 

Η WELEDA στα προϊόντα της με σημύδα περιλαμβάνει χυμούς και ελιξίρια που αναζωογονούν, καθώς και προϊόντα περιποίησης σώματος που απαλύνουν και λειαίνουν το δέρμα.

Weleda Bio Χυμός Σημύδας για Αποτοξίνωση ⇐🛒 ⇓

Η σημύδα ενισχύει τη διαδικασία ανασυγκρότησης του οργανισμού, βοηθά στην απέκκριση των τοξινών και στην καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών. Είναι ένα ιδανικό προϊόν για αποτοξίνωση ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει τα εσωτερικά αίτια που προκαλούν την κυτταρίτιδα και ενισχύει τις ενέργειες του μεταβολισμού.

♦ Συνίσταται για εαρινή και φθινοπωρινή κουρά αποτοξίνωσης και αναζωογόνησης του οργανισμού.

♦ Βοηθά στην ενίσχυση της λειτουργίας των νεφρών και της λέμφου και στην καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών.

♦ Χαρίζει ενέργεια και ευεξία και διασφαλίζει την καλή υγεία του δέρματος το οποίο δείχνει πιο καθαρό, λείο και λαμπερό.

♦ Κατάλληλο και για διαβητικούς

Weleda Λάδι Σημύδας Κατά της Κυτταρίτιδας ⇐ 🛒 ⇓

Πολύτιμο εκχύλισμα από νεαρά φύλλα σημύδας, δενδρολίβανου και ρούσκου βιολογικής καλλιέργειας που ενισχύουν το μεταβολισμό της επιδερμίδας. Αποτελεί μία απολύτως φυσική θεραπεία περιποίησης κατά της κυτταρίτιδας όπου με τακτική χρήση λειαίνει, τονώνει και συσφίγγει το δέρμα και μειώνει την επανεμφάνιση της.

🌿 22% αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος 
🌿 21% πιο λεία επιδερμίδα
🌿 Μείωση της εμφάνισης κυτταρίτιδας
🌿 Χωρίς συντηρητικά, αρωματικές ή χρωστικές ουσίες
🌿 Αποτελέσματα από τις πρώτες εφαρμογές
Weleda Peeling Σημύδας κατά της Κυτταρίτιδας ⇐ 🛒 ⇓

Ελευθερώστε 1 με 3 φορές την εβδομάδα το σώμα σας από τα νεκρά κύτταρα με το αναζωογονητικό peeling σημύδας.

Το κουρασμένο δέρμα ξυπνά με τις μοναδικές κέρινες πέρλες που κάνουν απαλό μασάζ και βοηθούν στην κυκλοφορία του αίματος υποστηρίζοντας τη φυσική αναγέννηση της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα μετά το ντους αποκτά ορατά μεταξένια και λεία αίσθηση με το αναζωογονητικό και ζωηρό άρωμα από γκρέιπφρουτ, λεμόνι και κυπαρίσσι να παραμένει στο δέρμα.

Στόχος της Weleda είναι η διατήρηση, η ενίσχυση και η επαναφορά της υγείας των ανθρώπων μέσα από τα φυσικά προϊόντα της με μία ευρεία γκάμα για όλες τις ανάγκες!

 ♦ Ανακάλυψε και εσύ τα προϊόντα Weleda πατώντας στην εικόνα ⇓

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*