Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΥΓΕΙΑ

Πρόπολη & Mέλι Μανούκα : Ιδανική συνέργεια για ολοκληρωμένη προστασία

Η Πρόπολη, γνωστή ως το «πανίσχυρο» αντιβιοτικό της φύσης, σε συνδυασμό με το Μέλι Μανούκα, το «Χρυσό Μέλι», δημιουργούν την ιδανική συνεργασία για την ολοκληρωμένη προστασία του οργανισμού!

Αναλυτικότερα η Πρόπολη παράγεται από τις μέλισσες και χρησιμοποιείται για να στεγανοποιήσουν και να απολυμάνουν το εσωτερικό της κυψέλης, καλύπτουν εσωτερικά τα τοιχώματά της, εμποδίζοντας την εξάπλωση των βακτηρίων και μυκήτων στην αποικία τους. Η πρόπολη είναι ένας πραγματικός θησαυρός που χρησιμοποιείται για προληπτικούς και θεραπευτικούς σκοπούς, είτε ως αυτούσιο σκεύασμα, είτε ως συστατικό άλλων σκευασμάτων. Είναι πλούσια σε φλαβονοειδή και έχει ισχυρή αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα καταπολεμώντας παράλληλα και τις λοιμώξεις.

Αντίστοιχα το Μέλι Μανούκα δεν είναι ένα συνηθισμένο μέλι. Είναι μια υπέρ-τροφή, καθώς διαθέτει έναν σημαντικό παράγοντα που το καθιστά πραγματικά μοναδικό και πολύτιμο. Την ισχυρή και επιστημονικά αποδεδειγμένη αντιβιοτική δύναμη, ικανή να νικήσει πολλές παθολογίες, που ούτε τα χημικά αντιβιοτικά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν. Προέρχεται από τη Νέα Ζηλανδία και συγκεκριμένα μόνο από το θάμνο Μανούκα, γνωστός και με τη λατινική ονομασία Leptospermum Scoparium. Θεωρείται ως η παραδοσιακή θεραπεία για ασθένειες του χειμώνα όπως κρυολόγημα, πονόλαιμος, φαρυγγίτιδα αλλά και την υγεία του πεπτικού συστήματος λόγω της ισχυρής αντιβακτηριδιακής και αντιμικροβιακής δράσης που προσφέρει.

Το Pharmalead Propolis Plus Immune Protect διαθέσιμο σε softgels⇐ 🛒

αλλά και σε αναβράζοντα δισκία⇐🛒

περιέχει Πρόπολη & Μέλι Μανούκα που το καθιστά ιδανικό για την προστασία του οργανισμού από το κοινό κρυολόγημα & την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του.

Ταυτόχρονα περιέχει Εχινάκεια, Βιταμίνη C, Βιταμίνη D3 και Ψευδάργυρο που ενισχύει ακόμη περισσότερο την αποτελεσματικότητά του και βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού μας.

Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα Pharmalead εδώ⇐🛒

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*