Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΠΑΙΔΙ - ΓΟΝΕΙΣ

Θες βιταμίνη; Πες Chewy Vites! Τόνωσε τον οργανισμό του παιδιού σου και τον δικό σου με τον πιο εύκολο τρόπο!

Τώρα η λήψη των βιταμινών γίνεται με τον πιο εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο!

Οι βιταμίνες ζελεδάκια Chewy Vites έρχονται για να καλύψουν εύκολα, αποτελεσματικά και γευστικά τη λήψη όλων των απαραίτητων βιταμινών και μεταλλικών στοιχειών που χρειάζεται όλη η οικογένεια!

Βιταμίνες ζελεδάκια αρκουδάκια Chewy Vites Kids

Οι βιταμίνες αρκουδάκια ζελεδάκια Chewy Vites Kids είναι σίγουρα οι βιταμίνες που λατρεύουν τα παιδιά και εμπιστεύονται οι μαμάδες. Για τα παιδιά η πρόσληψη βιταμινών γίνεται παιχνίδι, καθώς τα ζελεδάκια είναι ιδιαίτερα μαλακά, ζουμερά και με υπέροχη γεύση, αλλά και για τους γονείς αποτελούν μία εύκολη και αποτελεσματική λύση ώστε να είναι σίγουροι ότι το παιδί τους παίρνει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία  για την καλή υγεία και τη σωστή ανάπτυξή του.

Οι αγαπημένες βιταμίνες των παιδιών σε μορφή ζελεδάκια αρκουδάκια έχουν υπέροχη γεύση χάρη στη σύνθεσή τους από φυσικό χυμό και φυσική πηκτίνη φρούτων, ενώ δεν περιέχουν ζάχαρη, συντηρητικά και τεχνητά χρώματα.

Chewy Vites Kids⇐🛒

 

 

Kυκλοφορούν σε 7 τύπους και συμπληρώνουν τη διατροφή των παιδιών με σκοπό την καλή υγεία και ανάπτυξή τους:

Πολυβιταμινούχο Plus:  μασώμενες πολυβιταμίνες σε μορφή ζελεδάκια αρκουδάκια, με υπέροχη φρουτώδη γεύση! Προσφέρουν όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και τα μέταλλα που χρειάζονται για τη σωστή ανάπτυξη του παιδικού οργανισμού. Με γεύση βατόμουρο.

Ωμέγα 3 + Πολυβιταμίνες: μασώμενα φρουτώδη ζελεδάκια αρκουδάκια, πλούσια σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και Ωμέγα 3 DHA. Η υπέροχη φρουτώδης γεύση τους καθιστά τα ζελεδάκια λαχταριστά και νόστιμα για τα μικρά παιδιά. Κατάλληλα για vegans & vegetarians! Με γεύση πορτοκάλι.

Βιταμίνη C: μασώμενα φρουτώδη ζελεδάκια αρκουδάκια που συμβάλλουν στην άμυνα του παιδικού οργανισμού ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες που τα παιδιά διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο κρυολογήματος και γρίπης. Με γεύση πορτοκάλι.

Πρόπολη + Βιταμίνη C: μασώμενα φρουτώδη ζελεδάκια αρκουδάκια που συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και προστατεύουν από τη γρίπη και το κοινό κρυολόγημα. Σε συνδυασμό με τη βιταμίνη C, βοηθούν στη θωράκιση άμυνας του παιδικού οργανισμού. Με υπέροχη γεύση φράουλα.

Σίδηρος + Πολυβιταμίνες: μασώμενα φρουτώδη ζελεδάκια αρκουδάκια πλούσια σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και σίδηρο. Η νόστιμη και αποτελεσματική λύση για την αντιστάθμιση της ανεπάρκειας σιδήρου στα παιδιά. Με γεύση βατόμουρο.

Ασβέστιο + Βιταμίνη D3: μασώμενα φρουτώδη ζελεδάκια αρκουδάκια που συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας των οστών και των δοντιών. Με γεύση φράουλα.

Προβιοτικά – Tummy Support: μασώμενα ζελεδάκια αρκουδάκια με 1 δισ. Φιλικά βακτήρια, που συμβάλλουν στην καλή υγεία του πεπτικού συστήματος. Επιπλέον, περιέχουν τη βιταμίνη Β6 που συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού, τη Β5 απαραίτητη για τη ρύθμιση του μεταβολισμού και τη Β3 που βοηθά στην καλή λειτουργία της πέψης. Με υπέροχη γεύση κόκκινων μούρων.

  • Κατάλληλα για παιδιά άνω των 3 ετών
  • Με φυσικό χυμό φρούτων
  • Με φυσική πηκτίνη φρούτων
  • Χωρίς ζάχαρη
  • Δεν περιέχουν συντηρητικά, γλουτένη, τεχνητά χρώματα
  • Κατάλληλα για χορτοφάγους

Βιταμίνες ζελεδάκια Chewy Vites, τώρα και για μεγάλους! 

 Η νέα σειρά Chewy Vites ενηλίκων καλύπτει μια μεγάλη γκάμα αναγκών του οργανισμού, με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Οι βιταμίνες Chewy Vites  σε ζελεδάκια εξασφαλίζουν την εύκολη πρόσληψη όλων των απαραίτητων βιταμινών και ιχνοστοιχείων που χρειάζεται ο οργανισμός καθημερινά.

Πέντε τύποι βιταμινών, για 5 διαφορετικές ανάγκες του ενήλικου οργανισμού, από φυσικό χυμό φρούτων, χωρίς ζάχαρη, συντηρητικά και τεχνητά χρώματα, κατάλληλες για vegans και vegetarians.

Chewy Vites Ενηλίκων🛒