Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Ψηφιακή γήρανση της επιδερμίδας,πως να την προστατεύσω

Και όμως η τεχνολογία επηρεάζει άμεσα την επιδερμίδα μας. Αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας πλέον, στην ψηφιακή εποχή, οι τεχνολογικές εξελίξεις διευκολύνουν σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητά μας, αυτό που δεν γνωρίζουμε όμως είναι οι ανεπιθύμητες αλλαγές, τις οποίες προκαλεί η τεχνολογία στην επιδερμίδα μας. Τη λεγόμενη Ψηφιακή Γήρανση.

Το blue light στις ζωές μας

Το μπλε φως βρίσκεται παντού γύρω μας και είναι ακτινοβολία του φωτός υψηλής ενέργειας (HEV). Το συναντάμε καθημερινά στην ύπαιθρο, σε εσωτερικούς χώρους, στα σχολεία στις δουλειές μας, στα σπίτια μας. Το φυσικό μπλε φως προέρχεται από τον ήλιο και ευθύνεται για το μπλε χρώμα του ουρανού. Το τεχνητό μπλε φως εκπέμπεται από ηλεκτρονικές συσκευές όπως υπολογιστές, τηλεοράσεις, κινητά και λάμπες led.

Πώς επηρεάζει την επιδερμίδα μας

Η έκθεση στο μπλε φως μπορεί να οδηγήσει στο λεγόμενο digital aging(ψηφιακή γήρανση). Το μπλε φως παράγει την ίδια ποσότητα ελεύθερων ριζών οξυγόνου στο δέρμα όσο οι ακτινοβολίες UVA/UVB μαζί. Μάλιστα, διεισδύει στο δέρμα βαθύτερα από την UVA2. Είναι ένα διαφορετικό φάσμα φωτός, το οποίο σε συνδυασμό με την υπέρυθρη ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση, βλάβη του δέρματος και κουρασμένη όψη.

Προστασία του δέρματος μου

Τα τελευταία χρόνια έχει πλέον αποδειχτεί και τονιστεί η σημασία της καθημερινής χρήσης αντηλιακού.  Η προστασία όμως από το blue light προϋποθέτει πλέον κάποιο εξειδικευμένο προϊόν περιποίησης.

Η λουτεΐνη αποτελεί ένα στοχευμένο μόριο που προστατεύει από το digital aging, χάρη στην εκπληκτική του αντίσταση στο φως υψηλής ενέργειας. Συγκεκριμένα, προστατεύει την επιδερμίδα από την οξείδωση που προκαλούν το blue light και οι ελεύθερες ρίζες. Επιπλέον, η λουτεΐνη  χάρη στην εξαιρετική αντιφλεγμονώδη δράση της, εμποδίζει τη δημιουργία εγκαυμάτων λόγω της ακτινοβολίας UVB και προλαμβάνει την εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος λόγω των φλεγμονών.

H Version Detox Elixir Youth Activating Luxe Cream SPF15⇐🛒

είναι μία ισχυρή αντιρυτιδική, προστατευτική και αποτοξινωτική κρέμα ημέρας προσώπου που καταπολεμά τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του στρες στην επιδερμίδα.

Mε ισχυρό συνδυασμό 12 δραστικών συστατικών προφυλάσσει από τη φθορά του Blue light και των περιβαλλοντικών ρύπων, ενώ προλαμβάνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
• Καθυστερεί τη διαδικασία γήρανσης
• Καταπολεμά λεπτές γραμμές, ρυτίδες και φωτίζει την επιδερμίδα
• Αποκαθιστά τον τόνο και την ελαστικότητα
• Ανανεώνει το δέρμα και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα
• Καταπραΰνει άμεσα από εξωτερικούς παράγοντες
• Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
• Ενυδατώνει και βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας για πολλές ώρες

Η πολυτελής ενυδατική, αντιρυτιδική κρέμα προσώπου αποτελεί θεραπεία ενάντια στο οξειδωτικό στρες. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Τα κύρια σημάδια γήρανσης παρουσιάζουν εμφανή βελτίωση. Ταυτόχρονα η προστασία από την ακτινοβολία ελαχιστοποιεί τις μελλοντικές βλάβες, βοηθώντας να ανακτήσετε τη νεανικότητα της επιδερμίδα σας!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*