Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Tips αντηλιακής προστασίας

Σε μία χώρα με τόσο ευλογημένη γεωγραφική θέση όπως η Ελλάδα, ο ήλιος αποτελεί τη δύναμη της ζωντάνιας της με πολλά οφέλη σε ανθρώπους, ζώα, φυτά, ακόμη και σε μικροοργανισμούς. Πολλοί λαοί επιθυμούν να περάσουν τα καλοκαίρια τους κάτω από τον ηλιόλουστο ουρανό μας απολαμβάνοντας τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Η έλλειψη όμως του ήλιου πολλές φορές οδηγεί στην υπερβολή, κάτι που δεν αφήνει απέξω και τη δική μας ανάγκη για ήλιο ειδικά στο μεταβατικό στάδιο μετά το χειμώνα και την ιδιότροπη άνοιξη. 

Για να μπορούμε να απολαμβάνουμε με ασφάλεια μόνο τις ευεργετικές ακτίνες του φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε σωστά την αντηλιακή προστασία! 

Tip #1
Σωστή χρήση αντηλιακού

Το αντηλιακό δεν είναι για χρήση μόνο στην παραλία, μπορεί βέβαια εκεί να χρειάζεσαι ενισχυμένη προστασία, όμως το ίδιο επιβαρύνεται η επιδερμίδα μας και μέσα στην πόλη.

  • Δεν ξεχνάμε ποτέ το αντηλιακό προσώπου

Κάθε πρωί μετά την κρέμα προσώπου χρησιμοποιούμε το αντηλιακό, ειδικότερα αν η επιδερμίδα μας παρουσιάζει φωτοευαισθησία τότε επιλέγουμε μεγαλύτερο δείκτη προστασίας ακόμη και μέσα στην πόλη. Απλώνουμε καλά σε όλο το πρόσωπο ακόμη και πολύ κοντά στην περιοχή των φρυδιών και των μαλλιών.

Δοκίμασε τη σειρά FREZYDERM Sun Screen Velvet ⇐🛒

Διάφανη Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με Ματ Αποτέλεσμα, χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology η μοναδική σύνθεσή της αφήνει μια βελούδινη ματ αίσθηση στην επιδερμίδα για 6 ώρες απορροφώντας το σμήγμα και απαλύνοντας την όψη των ρυτίδων.

– Ανθεκτικότητα στο νερό
– Επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει
– Μη λιπαρή υφή

Νέα Προστασία με μοναδική αίσθηση πούδρας!
Frezyderm Sun Screen Cream to Powder Vitamin DFrezyderm Sun Screen Fluid to Powder Vitamin D⇐ 🛒

Μία αντηλιακή κρέμα προσώπου που προσφέρει τα οφέλη της βιταμίνης D στο δέρμα και επαναφέρει την ομοιόσταση της επιδερμίδας. Για πολύ υψηλή προστασία, με μία μοναδική αίσθηση πούδρας. 

Αντιμετωπίζει  και προστατεύει από:
– την χρόνια ξηρότητα του δέρματος
– την ανεπαρκή λειτουργία του επιδερμικoύ φραγμού
– την πρόωρη γήρανση

Προσφέρει:
– ενίσχυση επιδερμικού φραγμού
– ενυδάτωση
– αντιγηραντική δράση
– πολύ υψηλή ηλιοπροστασία

Tip #2
Υψηλή αντηλιακή προστασία και αντιγήρανση
Ανακάλυψε όλη τη σειρά Frezyderm Active Sun Screen 3 in 1⇐🛒

και βρες την κατάλληλη για εσένα!

Προϊόντα ηλιοπροστασίας προσώπου, σώματος και χειλιών, με χρώμα ή χωρίς, περιέχοντας μία επαναστατική φόρμουλα που συνενώνει 3 καινοτομίες σε 1, προσφέρει μία 360ο δερματική φροντίδα που περιλαμβάνει:

1) υψηλή ηλιοπροστασία

2) ενυδάτωση μακράς δράσης

3) ισχυρή δράση ενάντια στη φωτο- και χρονο- γήρανση

Χάρη στην καινοτομία Detox Plant Charcoal (ενεργός άνθρακας) έχει ειδική μαύρη χρώση που υποδεικνύει την ακριβή περιοχή εφαρμογής του αντηλιακού (χωρίς να βάφει το δέρμα), εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη επάλειψη και αποτελεσματικότερη ηλιοπροστασία ενώ παράλληλα έχει ισχυρή αποτοξινωτική δράση.

Ανακάλυψε όλα τα αντηλιακά FREZYDERM πατώντας στην εικόνα⇐🛒

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*