Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΓΥΝΑΙΚΑ

Time To End Breast Cancer: Εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού

Κάθε 15 δευτερόλεπτα, κάπου στον κόσμο, μία γυναίκα μαθαίνει ότι έχει καρκίνο του μαστού.

Το 1992, η Evelyn H.Lauder δημιούργησε την εμβληματική ροζ κορδέλα και ξεκίνησε την καμπάνια του Καρκίνου του Μαστού των Estee Lauder Companies, με στόχο τη δημιουργία ενός κόσμου χωρίς καρκίνο του μαστού. 

Η καμπάνια έχει συγκεντρώσει περισσότερα από $79 εκατομμύρια παγκοσμίως – χρηματοδοτώντας με περισσότερα από $65 εκατομμύρια 260 ιατρικές έρευνες, μέσα από το Breast Cancer Research Foundation(BCRF). Το BCRF είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, αφοσιωμένος στην εξέλιξη της πιο υποσχόμενης έρευνας στον κόσμο για την εξάλειψη του καρκίνου του μαστού. 

Ο καρκίνος του μαστού είναι ο πιο κοινός τύπος ανάμεσα στις γυναίκες παγκοσμίως, και συνεχώς αυξάνεται, ειδικά σε αναπτυσσόμενες χώρες όπου η πλειοψηφία των περιστατικών διαγιγνώσκεται σε προχωρημένα στάδια. Σήμερα, υπάρχουν περισσότερες από 3,5 εκατομμύρια γυναίκες που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού στις ΗΠΑ.

Στην Ελλάδα ενισχύεται το ταξίδι της πρόληψης με τη συμμετοχή εταιρειών όπως η Darphin στηρίζοντας την καμπάνια της Estée Lauder.

H Estée Lauder από το 2005, έχοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού, συνεργάζεται αποκλειστικά με τον γνωστό σχεδιαστή Δούκα Χατζηδούκα για τη δημιουργία μιας statement συλλεκτικής σειράς βραχιολιών. Και φέτος η Ελένη Μενεγάκη είναι το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Pink Ribbon Bracelet. Με την ευγενική συμμετοχή της, επικοινωνεί με ιδιαίτερη ευαισθησία, την σημασία της πρόληψης, ενισχύοντας δυναμικά το μήνυμα της καμπάνιας.


Τα έσοδα από τις πωλήσεις στηρίζουν το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας! 

Η Darphin συμμετέχει σε αυτή την καμπάνια και από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 κάνει δωρεά 7€ από την τιμή του Intral Redness Relief Soothing Serum στην Ελληνική Αντικαρκινικη Εταιρεία!

Darphin Intral Redness Relief Soothing Serum
🛒Βρες το προϊόν εδώ ⇑⇓

O καταπραϋντικός ορός υψηλής δραστικότητας βοηθά στη μείωση της εμφάνισης της κοκκινίλας και ηρεμεί άμεσα το ερεθισμένο δέρμα.

Γίνε και εσύ σύμμαχος της εκστρατείας ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού! Βρες το δικό σου προϊόν και τον τρόπο που μπορείς να προσφέρεις και ενίσχυσε αυτό το ταξίδι!

#ΤIME TO END BREAST CANCER#

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*