Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΥΓΕΙΑ

Η σωστή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής κρατά μακριά τις ουρολοιμώξεις

Το ζεστό περιβάλλον σε συνδυασμό με τις βουτιές σε πολυσύχναστες πισίνες, η πολύωρη παραμονή στην παραλία με βρεγμένο μαγιό, η αφυδάτωση, καθώς και η επαφή με την άμμο ευνοούν την ανάπτυξη και την επιβίωση των μικροβίων που μπορούν να οδηγήσουν σε ουρολοίμωξη.

Η ουρολοίμωξη είναι διαταραχή του ουροποιητικού συστήματος που μπορεί να επηρεάσει γυναίκες και άνδρες, συνήθως με τη μορφή κυστίτιδας ή προστατίτιδας. Προκαλείται από τη διείσδυση παθογόνων μικροοργανισμών στο ουροποιητικό σύστημα, οι οποίοι αποικίζουν τον κόλπο και τον βλεννογόνο της ουρήθρας, με αποτέλεσμα τη μόλυνση της ουροδόχου κύστης.

Αυτή η διατάραξη της φυσιολογικής κολπικής χλωρίδας ευνοεί την παρουσία επαναλαμβανόμενων μολύνσεων του ουροποιητικού συστήματος, με κύρια συμπτώματα:

  • τη συχνοουρία
  • το αίσθημα καύσου κατά την ούρηση
  • και το αίσθημα κατεπείγουσας και επώδυνης ανάγκης για ούρηση.

→ Σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχει παρουσία αίματος στα ούρα, πυρετός και ρίγη.

Οι γυναίκες επηρεάζονται 50 φορές περισσότερο από τους άνδρες, λόγω της ανατομίας τους.

  • 20-30% των γυναικών παρουσιάζουν ένα ή περισσότερα επεισόδια κυστίτιδας ετησίως.
  • Οι λοιμώξεις του κατώτερου ουροποιητικού συστήματος επηρεάζουν πάνω από το 60% των γυναικών κατά τη διάρκεια της ζωής τους.
  • Το βακτήριο Escherichia Coli  μαζί με την Candida Albicans ευθύνονται για πάνω από το 95% των επεισοδίων της κυστίτιδας.
  • 25% των γυναικών που παρουσιάζουν μια λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος θα φτάσουν τις τρεις τον χρόνο.
Για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των προβλημάτων του ουροποιητικού συστήματος, η φύση δίνει τη λύση με τη σειρά
NoCist, της SPECCHIASOL⇐🛒

μια ολοκληρωμένη φόρμουλα, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Περιλαμβάνει τρία διαφορετικά προϊόντα, με βάση τα εκχυλίσματα φυτών, τα οποία συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος και την προστασία του από εξωτερικούς παράγοντες.

Καθημερινή Υγιεινή
Specchiasol Nocist Intimate⇐🛒

Ενισχύει την άμυνα κατά των λοιμώξεων. Ήπιο καθαριστικό για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής που επαναφέρει την ισορροπία του φυσιολογικού κολπικού pH. Καταπολεμά τον σχηματισμό βιοφίλμ, δημιουργώντας ένα δυσμενές περιβάλλον για τα παθογόνα που εμπλέκονται στις κοινές κολπικές λοιμώξεις του βλεννογόνου της ευαίσθητης περιοχής.

Πρόληψη
Specchiasol Nocist Prevent⇐🛒

Προλαμβάνει την κυστίτιδα και αποτρέπει τις επαναλαμβανόμενες ουρολοιμώξεις με τον πιο φυσικό τρόπο.

Το μυστικό για την αποτελεσματική δράση του NoCist Prevent⇐🛒, σε σύγκριση με άλλα θεραπευτικά σχήματα, κρύβεται στην ουσία N-ακετυλοκυστεΐνη (NAC). Το NAC έχει την ιδιότητα να διασπά το βιοφίλμ προστασίας των παθογόνων οργανισμών που προσκολλώνται στα τοιχώματα της ουροδόχου κύστης, με αποτέλεσμα να την καθαρίζει εντελώς, αποτρέποντας τις επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις. Με ευεργετικό εκχύλισμα κράνμπερι, είναι ιδανικό για την πρόληψη της ουρολοίμωξης, εξασφαλίζοντας υγιές ουροποιητικό σύστημα. Η φόρμουλα διατίθεται σε μορφή κάψουλας.

Ανακούφιση
Specchiasol NoCist Intensive⇐🛒

Ανακουφίζει από τα συμπτώματα της ουρολοίμωξης μέσα σε 7 ημέρες, καταπολεμώντας την αιτία.

Η εγγυημένη δράση του οφείλεται στο μοναδικό συστατικό D-mannose, ένα φυσικό σάκχαρο που δρα ενάντια στα στελέχη του Escherichia Coli, βακτηρίου που ευθύνεται για τις ουρολοιμώξεις. To D-mannose βοηθά στην αποκόλληση και την απομάκρυνση των παθογόνων μικροοργανισμών από την ουροδόχο κύστη μέσω της διούρησης, κατευνάζοντας άμεσα το αίσθημα καύσου και διατηρώντας ανέπαφα τα βακτήρια που είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του οργανισμού. Συνδυάζοντας το αμινοξύ NAC, που διασπά το βιοφίλμ, και το εκχύλισμα κράνμπερι, που εμποδίζει την προσκόλληση των βακτηρίων, το NoCist Intensive⇐🛒προσφέρει ολοκληρωμένη και αποτελεσματική προστασία από τις υποτροπιάζουσες ουρολοιμώξεις. Η φόρμουλα διατίθεται σε μορφή σκόνης διαλυόμενη στο νερό.

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*