Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα!

Καλώς όρισες Άνοιξη, Αντίο Κυτταρίτιδα!

Είναι η περίοδος που όλο και πιο έντονα οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούν να βελτιώσουν την επιδερμίδα του σώματος τους, ώστε να νιώθουν οι ίδιες ακόμη πιο όμορφες και γεμάτες αυτοπεποίθηση μέχρι τη στιγμή που θα ξεκινήσουν οι πρώτες βουτιές στην παραλία!

Η κυτταρίτιδα είναι ένα φαινόμενο που δεν αφήνει ανεπηρέαστη σχεδόν καμία γυναίκα κυρίως άνω των 25 ετών. Αποτελεί μια αλλοίωση του ιστού της επιδερμίδας που εκδηλώνεται με οζίδια λίπους, δέρμα με όψη φλοιού πορτοκαλιού και κατακράτηση υγρών. Μια πλήρης ρουτίνα εντατικής περιποίησης είναι ζωτικής σημασίας για την αποτελεσματική καταπολέμηση αυτής.

Τα προϊόντα Somatoline Cosmetic έρχονται να δώσουν τη λύση ειδικά στο θέμα της κυτταρίτιδας και όχι μόνο, αλλά και στο κομμάτι του τοπικού αδυνατίσματος. Ας μιλήσουμε όμως σήμερα για το κεφάλαιο Κυτταρίτιδα.

Το Somatoline Cosmetic βασίζεται σε ενδελεχή και αυστηρή διαδικασία ανάπτυξης, έπειτα από χρόνια επιστημονικής έρευνας που πραγματοποιείται από ομάδα ειδικών για τη δημιουργία καλλυντικών συνθέσεων.

Όλα τα προϊόντα Somatoline Cosmetic βασίζονται σε κλινικές μετρήσεις με όργανα στη τελική σύνθεσή τους και πραγματοποιούνται υπό δερματολογικό έλεγχο σε ανεξάρτητα ινστιτούτα. Οι κλινικές μετρήσεις είναι πάντα in vivo, σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας, και χωρίς πειράματα σε ζώα.

Γνώρισε τα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας!
Somatoline Cosmetic Anti-Cellulite Κρέμα Κατά της Κυτταρίτιδας⇐🛒

με θερμική δράση είναι μια αγωγή ειδικά σχεδιασμένη για την καταπολέμηση όλων των σημαδιών της κυτταρίτιδας.

Η θερμική σύνθεση της κρέμας, που αφήνει μία ευχάριστη αίσθηση ζέστης στην επιδερμίδα, είναι εμπλουτισμένη με ειδικά δραστικά συστατικά, όπως 5% καφεΐνη, εκχύλισμα τζίντζερ και εσκίνη που επανενεργοποιούν τη μικροκυκλοφορία και δρουν δραστικά κατά της κυτταρίτιδας. Απορροφάται εύκολα.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ: Επιδερμίδα που εμφανίζει κυτταρίτιδα στην περιοχή των ποδιών, μηρών και γλουτών, δέρμα με όψη φλοιού πορτοκαλιού ή με κατακράτηση υγρών. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και για τους πιο ευαίσθητους.

ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Μετά από 15 ημέρες αγωγής:

  • Μειώνει την εμφάνιση των οζιδίων της κυτταρίτιδας κατά 21% (μέση τιμή, αξιολόγηση της βελτίωσης της όψης της κυτταρίτιδας)
  • Λειαίνει την επιδερμίδα κατά 23% (μέση τιμή, αξιολόγηση της βελτίωσης της όψης της επιδερμίδας). Τα αποτελέσματα μπορεί να διπλασιαστούν μετά από 4 εβδομάδες εντατικής αγωγής.
Somatoline Cosmetic Anti-Cellulite Gel Cryoactif, Gel Κρυοτονικής Δράσης Κατά της Κυτταρίτιδας⇐🛒

με κρυτονική δράση είναι μια αγωγή ειδικά σχεδιασμένη για την καταπολέμηση όλων των σημαδιών της κυτταρίτιδας.

Η κρυοτονική σύνθεση του τζελ, που αφήνει μία ευχάριστη αίσθηση δροσιάς στην επιδερμίδα, είναι εμπλουτισμένη με ειδικά δραστικά συστατικά όπως 5% καφεΐνη, το εκχύλισμα από maca και Physalis angulata που επανενεργοποιούν τη μικροκυκλοφορία και δρουν δραστικά κατά της κυτταρίτιδας. Απορροφάται εύκολα.

ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Μετά από 15 ημέρες αγωγής:

  • Μειώνει την εμφάνιση των οζιδίων της κυτταρίτιδας (μέση τιμή, αξιολόγηση της βελτίωσης της όψης της κυτταρίτιδας)
  • Λειαίνει την επιδερμίδα κατά 45% (μέση τιμή, αξιολόγηση της βελτίωσης της όψης της επιδερμίδας). Τα αποτελέσματα μπορεί να διπλασιαστούν μετά από 4 εβδομάδες εντατικής αγωγής.
Somatoline Cosmetic Μάσκα Σώματος με Άργιλο Κατά της κυτταρίτιδας⇐🛒

Είναι η ιδανική συμπληρωματική αγωγή καθώς σχηματίζει ένα φιλμ στην επιδερμίδα προετοιμάζοντάς την για τη διείσδυση των ενεργών συστατικών. Η νέα καινοτόμος υφή COOL-EFFECT συνδυάζει την ευχάριστη αίσθηση δροσιάς που χαρίζει μια μάσκα με την αποτελεσματικότητα του αργίλου: είναι εύκολη στην εφαρμογή, είναι σταθερή, δεν απαιτεί επικάλυψη με διαφανή μεμβράνη και ο χρόνος παραμονής είναι μόνο 20 λεπτά.

Περιέχει μαύρο άργιλο, εσκίνη, εκχύλισμα πικραλίδας και άλλα ειδικά δραστικά καλλυντικά συστατικά που αποσυμφορούν από τα περιττά υγρά, ενεργοποιούν τη μικροκυκλοφορία, λειαίνουν και χαρίζουν ομοιομορφία στην επιδερμίδα.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ:  Επιδερμίδα που εμφανίζει κυτταρίτιδα στην περιοχή των ποδιών, μηρών και γλουτών, δέρμα με όψη φλοιού πορτοκαλιού ή με κατακράτηση υγρών. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και για τους πιο ευαίσθητους.

Aνακάλυψε όλα τα προϊόντα Somatoline Cosmetic

Γιατί το Somatoline Cosmetic λειτουργεί;

Οι αγωγές του είναι αποτελεσματικές διότι:

  • Οι συνθέσεις δρουν με συγκεκριμένο και στοχευμένο τρόπο σε διαφορετικές ανάγκες.
  • Όλες οι συνθέσεις περιλαμβάνουν ένα σύνολο από ενεργά συστατικά (Phyto-complex) με υψηλή συγκέντρωση που δρουν από κοινού στις κύριες μεταβολικές οδούς του λιπώδους ιστού, για να ενισχύσουν το αποτελέσμα.
  • Η δράση τους ενισχύεται χάρη στην ενεργοποίηση της υποδόριας μικροκυκλοφορίας, η οποία γίνεται απτή μέσω της ‘κρύο-θερμικής’ δράσης.

Στοχευμένες δράσεις για κάθε ανάγκη:

Τα προϊόντα αδυνατίσματος Somatoline Cosmetic είναι αποτέλεσμα από ένα σύνολο ενεργών καλλυντικών συστατικών (Phyto-complex) που δρουν ταυτόχρονα με διάφορους τρόπους για να εξασφαλίσουν τη μέγιστη αδυνατιστική αποτελεσματικότητα. Συγκεκριμένα:

  • Καθυστερούν τη λιπογένεση.
  • Ενεργοποιούν τη λιπόλυση.
  • Ενεργοποιούν την καύση λίπους.
  • Ευνοούν την παραγωγή ενέργειας.
  • Αναστέλλουν την διαδικασία της διαφοροποίησης των λιποκυττάρων για να αποτρέψουν την επέκταση του λιπώδους ιστού.

Ένας απτός μηχανισμός δράσης:

Χάρη στο ειδικό σύμπλεγμα από ενεργά συστατικά με κρύο-θερμική δράση, τα προϊόντα Somatoline Cosmetic ενεργοποιούν την αγγειοκινητική γυμναστική μόλις εφαρμοστούν με τα αποτελέσματα να είναι ορατά στο δέρμα. Η «κρυο-θερμική» δράση:

  • Ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία του δέρματος και ευνοεί την εξάλειψη των περιττών υγρών.
  • Συμβάλλει στην αύξηση της δεκτικότητας του δέρματος με την διείσδυση των ενεργών καλλυντικών συστατικών.
  • Ενεργοποιεί τους κυτταρικούς μεταβολισμούς, υπεύθυνους για τον σχηματισμό των αποθεμάτων λίπους.