Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΥΓΕΙΑ

Η αντιμικροβιακή προστασία που πρέπει να εντάξεις στο ταξιδιωτικό σου φαρμακείο!

Ανήκεις και εσύ σε εκείνους που έχουν μπει πλέον στο mood για συχνές εξορμήσεις στην εξοχή, σε ηπεριωτικούς αλλά και νησιωτικούς προορισμούς, γιατί όχι και στο εξωτερικό;!

Και πολύ καλά κάνεις!

Κάνε ένα τελευταίο τσεκ για τα απαραίτητα και μέσα σε αυτά θυμήσου το ταξιδιωτικό σου φαρμακείο… παυσίπονα, ένα συμπλήρωμα διατροφής για την πέψη (για τους καλοφαγάδες που θέλουν πάντοτε να δοκιμάζουν νέες παραδοσιακές γεύσεις), τραυμαπλάστ, ιώδιο (εδικά αν έχεις παιδιά!), εξίσου σημαντική είναι και η αντιμικροβιακή προστασία μιας και μπορεί να έχουμε συνηθίσει πλέον να ζούμε μέσα στους ρυθμούς της πανδημίας όμως δεν πρέπει να παραλείπουμε τον καθαρισμό των χεριών και επιφανειών όπου και αν βρισκόμαστε. 

To Dettol είναι δίπλα σου σε κάθε στιγμή και σε κάθε περίσταση για να σε προστατεύει!

Έχε πάντοτε στην τσάντα το Αντισηπτικό Gel Dettol για τα χέρια και φυσικά τα αντιβακτηριδιακά Υγρά Μαντηλάκια Dettol που καθαρίζουν ενώ παράλληλα προλαμβάνουν την εξάπλωση των βακτηριδίων και συμβάλλουν στην υγιεινή των χεριών.

Είτε πας στο εξοχικό είτε σε ενοικιαζόμενο κατάλυμα μη ξεχάσεις να ρίξεις στη βαλίτσα σου μία πλάκα σαπουνιού Dettol Classic, Fresh ή Sensitive! 

Κάτι πολυ σημαντικό είναι ο συχνός καθαρισμός των κινητών τηλεφώνων και Tablet έπειτα απο εξωτερικη χρήση. Τα χέρια μας συγκεντρώνουν μικρόβια και ιούς που μπορεί να μεταφερθούν μέσω της χρήσης των συσκευών μας. Με τα απολυμαντικά πανάκια επιφανείων Dettol μπορείς να καθαρίζεις το πίσω μέρος των συσκευών και απαλά την οθόνη.

Πρακτικό και πολύ χρήσιμο είναι επίσης το Dettol spray για χέρια και επιφάνειες που μπορείς να το έχεις πάντοτε μαζί σου!

 

Πάρε επίσης μαζί την καλή σου διάθεση για να απολαύσεις πραγματικά τις διακοπές σου, χωρίς έννοιες και άγχος!
Έτοιμοι; Φύγαμε!