Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΥΓΕΙΑ

Power Health: 35 χρόνια καινοτομίας με σύμμαχο τη φύση!

Τα 35 χρόνια μίας λαμπρής πορείας γιόρτασε η Power Health στην επετειακή της ημερίδα, αφιερωμένη τόσο στην αναδρομή της εταιρείας όσο και στην επιστημονική παρουσίαση του καινοτόμου φυσικού προϊόντος για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος και της γρίπης, του Oliviotic! 

Η Power Health αποτελεί μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση από το 1984 που κατάφερε να κάνει το όραμα της πραγματικότητα, παρέχοντας εναλλακτικές λύσεις στον τομέα της υγείας με τα προϊόντα της, για έναν καλύτερο, φυσικό, τρόπο ζωής. Διατηρώντας υψηλά όλα αυτά τα χρόνια τις αξίες της, με προτεραιότητα στον άνθρωπο και πελάτη, με σεβασμό στο περιβάλλον και με τη φιλοσοφία ότι “η φύση αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο”, εξελίσσει συνεχώς την ποιότητα και την γκάμα των προϊόντων της, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Η Λιλή Περγαντά, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος κατάφερε να συνδυάσει την πίστη της στο φαρμακείο της φύσης και την αγάπη της για τη χημεία, κάνοντας το όνειρο της, για επιστροφή στη φύση με μία ποιότητα ζωής που έχουμε αρχίσει να χάνουμε, πραγματικότητα!

Το παρόν στην ημερίδα έδωσαν επιστήμονες και φαρμακοποιοί από όλη τη χώρα που διατηρούν μακροχρόνια συνεργασία με την Power Health. Η επιστημονική ανάλυση και παρουσίαση του Oliviotic έκανε γνωστές τις ιδιότητες αυτού του 100% φυσικού αντιβιοτικού, του οποίου η ισχύς στηρίζεται στο πολυφαινολικό θρεπτικό συστατικό την Ελαιοευρωπαΐνη.

Η ελαιοευρωπαΐνη βρίσκεται και στους καρπούς της ελιάς, αλλά κυρίως στα φύλλα.  Εκτός από το ότι είναι υπεύθυνη για την αντιμικροβιακή, αντιοξειδωτική, αντιική και αντιφλεγμονώδη δράση των φύλλων, είναι εκείνη που προσδίδει στο ελαιόλαδο την ελαφρώς πικρή και πικάντικη γεύση που έχει.

Η μοναδικότητα αυτού του φυσικού συμπληρώματος διατροφής έγκειται στο Olivactive® (τιτλοδοτημένο εκχύλισμα φύλλων ελιάς με περιεκτικότητα 20% σε ελαιοευρωπαΐνη), το  οποίο σε συνδυασμό με τον ψευδάργυρο και τη βιταμίνη D αποτελεί την πιο εναλλακτική πρόταση για την ενίσχυση και τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. 

Την αποτελεσματικότητα του Oliviotic απέδειξε η μελέτη που διενεργήθηκε πρόσφατα στην 1η Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική του Νοσοκομείου Σωτηρία με αποτελέσματα πραγματικά εκπληκτικά.

Power Health Oliviotic⇐🛒 ⇓

Ως αποτέλεσμα της παραπάνω δράσης το Οlivactive®, σε συνδυασμό με το πολύτιμο ιχνοστοιχείο ψευδάργυρο και τη βιταμίνη D3:

  • Ενισχύει το αμυντικό σύστημα.
  • Δρα αποτελεσματικά στο άνω αναπνευστικό.
  • Αντιμετωπίζει μικρόβια και ιούς, χωρίς παρενέργειες.
  • Είναι κατάλληλο και για παιδιά άνω των 2 ετών.
  • Το Oliviotic, αποτελεί το εναλλακτικό αντιβιοτικό για το άνω αναπνευστικό και ενδείκνυται σε περιπτώσεις: Κοινού κρυολογήματος / γρίπης Φαρυγγίτιδας Λαρυγγίτιδας Αμυγδαλίτιδας Ιγμορίτιδας Ωτίτιδας Επιχείλιου έρπη Λοιμώξεις των αυτιών και των ματιών.

Το ελληνικό, φυσικό “αντιβιοτικό” Oliviotic θα γίνει απόλυτος σύμμαχος της υγείας μας και η Power Health, πιστή στη φιλοσοφία της να δημιουργεί πρωτοποριακά προϊόντα, σας το προσφέρει πρώτη. Εμπιστευτείτε λοιπόν το Oliviotic ως τον πιο πιστό σύμμαχο του χειμώνα!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*