Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Χάσε τα κιλά του Πάσχα και ετοιμάσου να υποδεχτείς το καλοκαίρι!

Μπορεί κατά τη διάρκεια του Πάσχα να καταναλώσαμε λίγο μεγαλύτερες ποσότητες φαγητού από το κανονικό, όμως τώρα ήρθε η ώρα να μπούμε σε ένα πρόγραμμα δίαιτας για να επαναφέρουμε το σώμα μας στα σωστά κιλά.

Προγραμματίζουμε σωστά τα γεύματα μας

Τα μικρά και συχνά γεύματα είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου. Η ίδια ποσότητα ενέργειας εάν καταναλωθεί υπό διαφορετικές συνθήκες δημιουργεί διαφορετικά μεταβολικά αποτελέσματα επηρεάζοντας ανάλογα το σωματικό βάρος.

Μια ποσότητα θερμίδων εάν καταναλωθεί σε ένα μόνο γεύμα μπορεί να έχει αρνητική επίπτωση στο σωματικό βάρος. Ενώ εάν μοιραστεί σε περισσότερα γεύματα, μπορεί να έχει θετική μεταβολική επίπτωση. Πολλές μελέτες έδειξαν ότι το μειωμένο βάρος σχετίζεται σημαντικά με τη συχνότητα των γευμάτων.

Τα άτομα, δηλαδή, που καταναλώνουν μικρά και συχνά γεύματα τείνουν να έχουν σταθερά χαμηλό βάρος σε σχέση με τα άτομα που δεν καταναλώνουν συχνά γεύματα κατά την διάρκεια της ημέρας.

Δεν τρώμε βαριά το βράδυ

Σύμφωνα με έρευνες, όσοι καταναλώνουν «βαριά» βραδινά γεύματα τείνουν να χάνουν λιγότερο βάρος από εκείνους που προτιμούν να απολαμβάνουν ένα πλούσιο μεσημεριανό. Το σώμα αφομοιώνει τα τρόφιμα με διαφορετικούς τρόπους σε διαφορετικούς χρόνους.

Καταναλώνουμε φρούτα και λαχανικά

Αντί για επεξεργασμένους υδατάνθρακες προτίμησε φρούτα και λαχανικά. Θα γεμίσεις με θρεπτικές ουσίες και φυτικές ίνες, που θα σε κάνουν να αισθανθείς πλήρης.

Γυμναζόμαστε με βάρη

Οι ασκήσεις με βάρη είναι κατάλληλες να ενδυναμώσεις τους μυς σου και να χάσεις θερμίδες. Σύμφωνα με έρευνες, η άσκηση με βάρη αυξάνει τις θερμίδες που καίγονται σε κατάσταση ηρεμίας μέχρι και 39 ώρες μετά την προπόνησή σας. Επιπλέον, όσο περισσότερη μυϊκή μάζα έχει το σώμα σας, τόσο περισσότερες θερμίδες καίτε τη μέρα.

Τέλος, επιλέγουμε το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής για καύση λίπους.
Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα για τον έλεγχο του σωματικού σου βάρος από την POWER HEALTH εδώ⇐🛒

Ένα νεανικό, σφριγηλό σώμα θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και διάθεση να χαρείς τον καλό καιρό!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*