Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Τips για να χάσεις τα κιλά που μπορεί να πήρες τους τελευταίους μήνες!

Η φυσική δραστηριότητα τον 1,5 μήνα της απομόνωσης μας ίσως για κάποιους να μειώθηκε κατά πολύ, ενώ, αντίθετα, αυξήθηκε η όρεξη για φαγητό! Η απώλεια τυχόν κιλών που μπορεί να πήραμε είναι ένα μικρό βήμα απόφασης και εμείς είμαστε εδώ για να σε καθοδηγήσουμε με μικρά αλλά πολύ βασικά Tips καθημερινής διατροφής! 

Ξεκινάμε!

1 . Απολαύστε ένα πλούσιο πρωινό

Έτσι δεν θα πεινάσετε μέχρι το μεσημέρι. Ένα καλό πρωινό μπορεί να κάνει θαύματα για το μεταβολισμό σας!

2 . Διαιρέστε τα μεγάλα γεύματα σε μικρά

Είναι σημαντικό να τηρείτε τον διατροφικό κανόνα των πολλών και μικρών γευμάτων, έτσι καταρχήν μπορείτε να παρακολουθείτε τις θερμίδες που καταναλώνετε και επίσης βελτιώνετε το μεταβολισμό σας.

3 . Μειώνουμε το αλάτι

Η υπερβολική πρόσληψη αλατιού συνδέεται με την κατακράτηση υγρών. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να ληφθεί μόνο η απαιτούμενη ποσότητα.

4 . Προσέχουμε τις ώρες που τρώμε

Προσπαθήστε να ολοκληρώνετε τα γεύματα σας πριν από τις 7-8 μ.μ. Εάν τρώτε αρκετές ώρες πριν κοιμηθείτε το σώμα σας είναι σε θέση να αφομοιώσει καλύτερα την τροφή και αυτό είναι το κλειδί για τη διαχείριση βάρους.

5 . Ισορροπημένη διατροφή

Προσπαθήστε να ακολουθήσετε μια ισορροπημένη διατροφή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει όλα τα απαραίτητα συστατικά.

6 . Μειώστε υδατάνθρακες και ζάχαρη

Είναι σημαντικό διότι έτσι θα μειώσετε και το βάρος σας. Τα επεξεργασμένα προϊόντα όπως το λευκό ψωμί, τα ζυμαρικά, τα μπισκότα, τα ντόνατς και τα κέικ μπορεί να είναι γευστικά αλλά δεν είναι ο τρόπος που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από περιττά κιλά. Συμπεριλάβετε περισσότερα προϊόντα ολικής αλέσεως και θα δείτε τη διαφορά.

7 . Πίνετε άφθονο νερό

Μερικές φορές το σώμα σας μπερδεύει το αίσθημα της πείνας με αυτό της δίψας. Το νερό αρκετές φορές σας βοηθά να μείνετε μακριά από ένα ανθυγιεινό σνακ.

8 . Τρώτε φρούτα και λαχανικά

Συμπεριλάβετε όσα εποχιακά φρούτα και λαχανικά είναι δυνατόν. Προσπαθήστε να τρώτε τουλάχιστον 2-3 φρούτα κάθε μέρα. Τα περισσότερα από αυτά είναι εμπλουτισμένα με ίνες που προάγουν την απώλεια βάρους.

9 . Μην ξεχνάτε τους ξηρούς καρπούς

Οι ξηροί καρποί και οι σπόροι είναι ένας θησαυρός αντιοξειδωτικών, βιταμινών και μετάλλων. Αμύγδαλα, καρύδια, λιναρόσπορος καθώς και σπόροι chia είναι ιδιαίτερα ωφέλιμοι για την απώλεια βάρους.

10 . Αποφύγετε το delivery και τα έτοιμα φαγητά

Όλα αυτά τα τρόφιμα είναι κυρίως γεμάτα με λίπη που δεν κάνουν καλό στο σώμα σας.

11 . Ξεκινήστε τη μέρα σας με μέλι, λεμόνι και νερό

Αυτό το “μαγικό φίλτρο” θα σας βοηθήσει να εξαφανίσετε τις τοξίνες από το σώμα σας!

Για να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα δοκιμάστε το
Citruslean και το Citruslean Plus της Power Health ⇐ 🛒 ⇓

Για να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο την προσπάθειά σας να χάσετε τα παρανίσια κιλά δοκιμάστε το
7 DAYS Water Shape Program ⇐ 🛒⇓

το οποίο είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με βάση το επώνυμο κλινικά μελετημένο εκχύλισμα από CactiNeaTM (Clinical Study: Diuresis CactiNea™. Jan 2012). Το φραγκόσυκο, το φρούτο που ευδοκιμεί περισσότερο στη Μεσόγειο, είναι «εφοδιασμένο» με μεγάλη ποσότητα φυτικών ινών και αντιοξειδωτικών συστατικών. Η σύνθεση του 7 DAYS Water Shape Program ενισχύεται από τα συστατικά: μαγνήσιο, νιασίνη και βιταμίνη Β6, τα οποία συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. Το μαγνήσιο επίσης συμβάλλει στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών στο σώμα.

Αγαπάμε το σώμα μας, γι’ αυτό και το φροντίζουμε!

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*