Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Heliodor! Η νέα αντηλιακή σειρά της Pharmasept με ένα μόνο 100% φυσικό φίλτρο, ένα δώρο από τη φύση στην επιδερμίδα!

Το 90% της γήρανσης οφείλεται στη φωτογήρανση. Η υπεριώδης ακτινοβολία (UV) που εκπέμπεται  από τον ήλιο χωρίζεται σε δύο βασικούς τύπους, την υπεριώδη ακτινοβολία UVA (ευθύνεται για τη  γήρανση) και την υπεριώδη ακτινοβολία UVB (ευθύνεται για τα εγκαύματα). Η αντηλιακή μας προστασία ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες είναι άκρως απαραίτητη τόσο στην παραλία όσο και στις βόλτες μας στην πόλη!

Η PHARMASEPT έρχεται να μας συστήσει τη ΝΕΑ Αντηλιακή προστασία της,

Heliodor με ένα μόνο 100% φυσικό φίλτρo!

Οι 2 τρόποι αντηλιακής προστασίας και οι βασικές διαφορές τους

Το οξείδιο του ψευδαργύρου (Ζinc Οxide) χρησιμοποιείται  με ασφάλεια στην αντηλιακή φροντίδα και στην περιποίηση του δέρματος εδώ και πολλά χρόνια. Το διοξείδιο του τιτανίου (Titanium Dioxide) δεν καλύπτει τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για την ολοκληρωμένη UVA προστασία. Με την χρήση ενός μόνο χημικού φίλτρου ΔΕΝ μπορεί να καλυφθεί όλο το φάσμα της UV ακτινοβολίας με αποτέλεσμα να απαιτείται συνδυασμός, το οποίο  συνεπάγεται με αύξηση του προφίλ τοξικότητας του αντηλιακού προϊόντος.

Μετά από πολύχρονες μελέτες πάνω στην αντηλιακή προστασία, η PHARMASEPT, ανέπτυξε τη νέα σειρά Ηeliodor, βασισμένη σε ένα καινοτόμο και εξειδικευμένο grade ZINC OXIDE σε non-nano μορφή, το ZANO® 20.

Η καινοτόμα σειρά αντηλιακών Heliodor είναι σχεδιασμένη για όλη την οικογένεια και προσφέρει ευρέως φάσματος προστασία (UVA,UVB,IR) με ΕΝΑ ΜΟΝΟ 100% ΦΥΣΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ!

Τα πλεονεκτήματα των αντηλιακών κρεμών της σειράς:
  • Δρουν αμέσως μετά την επάλειψη
  • Έχουν εύκολη εφαρμογή με ευχάριστες υφές
  • Προσφέρουν υψηλό δείκτη προστασίας μ´ένα μόνο φυσικό φίλτρο (spf50)
  • Είναι κατάλληλες για εγκυμονούσες / θηλάζουσες
  • Είναι ιδανικές για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες (φωτοευαίσθητο δέρμα)
  • Είναι αδιάβροχες και ανθεκτικές στην επαφή με το νερό
  • Vegan συνθέσεις, silicon free, δερματολογικά ελεγμένες.

Η σειρά περιλαμβάνει: : Βaby sun cream 50SPF, Κid sun cream 50SPF, Face & body sun cream 50SPF, Face sun cream 50SPF, Face sun cream 30SPF & After sun .

Η φύση είναι πηγή ζωής για όλους μας. Ακριβώς γι’ αυτό, η σειρά Heliodor πέραν από την αντηλιακή φροντίδα της επιδερμίδας, σέβεται το περιβάλλον και τις θάλασσές μας, καθώς διαθέτει βιοδιασπώμενη  σύνθεση και eco-packaging συσκευασίες από ζαχαροκάλαμο για μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος.

Ανακάλυψε όλα τα αντηλιακά προϊόντα Heliodor εδώ⇐🛒