Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΠΑΙΔΙ - ΓΟΝΕΙΣ

Τα απαλά βήματα της βρεφικής φροντίδας για ένα χαρούμενο μωρό!

Από την πρώτη στιγμή που κράτησες το μωράκι σου αγκαλιά υποσχέθηκες να το φροντίζεις προσφέροντας του πάντα τα καλύτερα! Αυτή είναι μία υπόσχεση που φυσικά και μπορείς να κρατήσεις μιας και στο πλάι σου έχεις την φροντίδα της PHARMASEPT!

Είναι πολλές οι μαμάδες που εμπιστεύονται καθημερινά τα προϊόντα βρεφικής περιποίησης PHARMASEPT, καθώς η εμπειρία και η έρευνα χρόνων έχουν οδηγήσει στη γνώση των ιδιαίτερων αναγκών αλλά και την ευαισθησία που έχει η βρεφική επιδερμίδα δημιουργώντας προϊόντα που περιέχουν αγνές και φυσικές πρώτες ύλες και τα οποία είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση.

Κάθε νέα μαμά μαθαίνει στην πράξη τα κατάλληλα βήματα φροντίδας, ώστε να διατηρήσει υγιές και καθαρό το βρεφικό δερματάκι αλλά και το συναίσθημα του μωρού της απέναντι στην καθαριότητα να είναι μόνο η απόλαυση και όχι τα κλάματα!

Ας δούμε και μαζί τα βήματα περιποίησης!
1 . Το μπανάκι της βρεφικής επιδερμίδας, ο απαλός καθαρισμός!

Είναι από τα πιο σημαντικά σημεία, καθώς, μπορεί ένα λάθος προϊόν να ερεθίσει την επιδερμίδα του και έπειτα οτιδήποτε τοποθετηθεί να προκαλεί δυσφορία στο μωρό μας. Γι’ αυτό επιλέγουμε εξειδικευμένα και απαλά καθαριστικά αφρόλουτρα για σώμα και μαλλιά όπως το

Pharmasept Baby Care Mild Bath⇐🛒

Απαλό βρεφικό αφρόλουτρο, χωρίς αλκάλια και σαπούνι, για σώμα και μαλλιά. Κατάλληλο για τον καθημερινό απαλό καθαρισμό της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας.

Με φυτικά εκχυλίσματα, ενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνες που προσφέρουν προστατευτική δράση από ερεθισμούς και ξηρότητα, χαρίζοντας μοναδική απαλότητα και περιποίηση στην βρεφική επιδερμίδα.

  • Φυσικός καθαρισμός: Με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες και pH συμβατό με την επιδερμίδα, που σέβονται την υδρολιπιδική στοιβάδα της επιδερμίδας.
  • Ενυδατική δράση: Η Προβιταμίνη Β5 και η Βιταμίνη F – πλούσια σε Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα – προσφέρουν ενυδατική δράση και βοηθούν στην μείωση απώλειας της υγρασίας, ενώ ταυτόχρονα χαρίζουν απαλότητα στο τριχωτό της κεφαλής.
  • Ήπια καταπραϋντική & αντισηπτική δράση: Τα εκχυλίσματα Καλέντουλας, Aloe Vera & Αλλαντοΐνης, με ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητες, βοηθούν στην ανακούφιση της επιδερμίδας από τυχόν ερεθισμούς και κοκκινίλες, χαρίζοντας απαλότητα.
  • ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ

→ Μπορείς όμως να επιλέξεις και το Pharmasept Baby Care Extra Sensitive Bath🛒ένα εξαιρετικά απαλό αφρόλουτρο για σώμα και μαλλιά, ειδικά σχεδιασμένο για ευαίσθητες βρεφικές επιδερμίδες. Κατάλληλο για χρήση από την 1η μέρα. Με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες που σέβονται την υδρολιπιδικό φραγμό της επιδερμίδας του μωρού.

2. Η ενυδάτωση του βρεφικού δέρματος!

Ναι φυσικά και το βρεφικό δερματάκι χρειάζεται ενυδάτωση και θρέψη ώστε να του προσφέρουμε προστασία και από εξωτερικούς παράγοντες.

H PHARMASEPT Baby Soothing Cream⇐🛒

Με συστατικά φυσικής προέλευσης, ενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνες, κατάλληλα για την ισορροπία και ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού και απαλλαγμένη από σιλικόνες, προσφέρει την καθημερινή φυσική ενυδάτωση και θρέψη που χρειάζεται η βρεφική επιδερμίδα.

  • Οι γαλακτωματοποιητές λεκιθίνης δημιουργούν ένα φιλμ προστασίας που βοηθά στη μείωση της απώλειας υγρασίας από την επιδερμίδα έως και 22%, σε συνδυασμό με το φυσικό βούτυρο Καριτέ, τα Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα, την Προβιταμίνη Β5 και τη Βιταμίνη Ε που προσφέρουν επιπλέον ενυδατική δράση και συμβάλλουν στην ελαστικότητά της επιδερμίδας.
  • Το λάδι Καλέντουλας και ο φυσικός πολυσακχαρίτης b-Glucan, με ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητες, παρέχουν αίσθηση ανακούφισης σε πιθανούς ερεθισμούς της επιδερμίδας, χαρίζοντάς της απαλότητα.
  • Η φυσική Βιζαβολόλη με τις ήπιες αντισηπτικές ιδιότητές προσφέρει προστατευτική δράση στην βρεφική επιδερμίδα.
3. Η αλλαγή της πάνας!

Μπορεί να γίνει ένα ευχάριστο διάλειμμα για το μωρό σας και μία εύκολη διαδικασία για εσάς η οποία θα σας συνδέσει ακόμη περισσότερο συναισθηματικά!

Για τις στιγμές που δεν θέλουμε να βάλουμε το μωρό μας κάτω από το νερό αφαιρώντας την πάνα υπάρχει το

Baby Care Micellar Water⇐🛒

Με απαλή σύνθεση με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης που φροντίζουν την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού, σας “λύνει” τα χέρια, προσφέροντας απαλό καθαρισμό χωρίς ξέβγαλμα. Είναι κατάλληλο επίσης για το πρόσωπο και όλο το σώμα!

Σειρά έχει η ενυδάτωση και προστασία του σημείου με την
Baby Extra Calm Cream⇐🛒

την κρέμα εντατικής προστασίας και φυσικής αδιαβροχοποίησης για κάθε αλλαγή πάνας!

Με συστατικά προστατευτικής δράσης και απαλή σύνθεση σχεδιασμένη για την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα. Με φυτικά εκχυλίσματα που προσφέρουν αίσθηση ανακούφισης στην επιδερμίδα και οξείδιο του ψευδαργύρου που δημιουργεί ένα αδιάβροχο φιλμ προστασίας.Είναι πλήρως απαλλαγμένη από σιλικόνες, παράγωγα πετρελαίου, βαζελίνη, φαινοξυαιθανόλη.

4. Φροντίδα για καθαρά ματάκια!

Τα ματάκια μας θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και καθαριότητα από τις οφθαλμικές εκκρίσεις, έτσι τα

Pharmasept Baby Care Purified Eye Wipes⇐🛒

είναι Αποστειρωμένα μαντηλάκια για τον καθημερινό απαλό καθαρισμό της οφθαλμικής περιοχής & των βλεφάρων!

Περιποιούνται την οφθαλμική περιοχή και τις βλεφαρίδες του μωρού, απομακρύνοντας τις τσίμπλες με τον πιο ασφαλή & φυσικό τρόπο, χαρίζοντας αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας.

ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ EIΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!

  • Ήπια καταπραϋντική δράση: Με εκχύλισμα Χαμομηλιού για καταπράυνση πιθανών ερεθισμών και αίσθηση απαλότητας.
  • Ενυδατική & μαλακτική δράση: Με Γλυκερίνη για διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας στην οφθαλμική περιοχή.
  • Προσαρμοσμένο στο pH των δακρύων.
  • Δεν ξεπλένεται.
  • Με ειδική ύφανση νέας τεχνολογίας.
  • Ιδανικό για μωρά και παιδιά.
  • ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ & ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ
5. Οι στιγμές χαλάρωσης και όχι μόνο!

Όπως είδαμε πιο πάνω η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική και εδώ θα σταθούμε και πάλι με μία επιπλέον χαλαρωτική νότα, καθώς ένα εξειδικευμένο απαλό λαδάκι θα ενυδατώσει και θα προσφέρει χαλάρωση στο μωρό μας!

Το Pharmasept Baby Care Baby Natural Oil⇐🛒

είναι ένα βρεφικό λαδάκι με 100% φυσικά έλαια και βιταμίνες για το σώμα και το πρόσωπο του μωρού. Εμπλουτισμένο με Βιταμίνες Α,C & E και ενυδατικά συστατικά που χαρίζουν απαλότητα και θρέφουν τη βρεφική επιδερμίδα.

Ιδανικό για χρήση από την 1η μέρα σε όλο το πρόσωπο και το σώμα του μωρού, αλλά και για την περιποίηση της νινίδας. Δεν περιέχει παραφινέλαιο.

  • Ενυδατική δράση: Το Καρδαμέλαιο και το λάδι Σόγιας, σε συνδυασμό με τα πολύτιμα Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα, παρέχουν ενυδατική δράση στην επιδερμίδα και βοηθούν στη μείωση απώλειας της υγρασίας και στην ενδυνάμωση του επιδερμικού φραγμού. Παράλληλα, οι Βιταμίνες A,C & E συμβάλλουν στη θρέψη και την απαλότητα της βρεφικής επιδερμίδας.
  • Ήπια καταπραϋντική δράση: Το λάδι Καλέντουλας, η φυσική Βιζαβολόλη και το Χαμομηλέλαιο παρέχουν ήπια καταπραϋντική δράση σε πιθανούς ερεθισμούς, προστατεύοντας την επιδερμίδα από εξωτερικούς παράγοντες.
  • Free of : Mineral Oil, Colorants
  • ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

SOS Tip: Ο συνδυασμός του βρεφικού λαδιού Natural Oil και της κρέμας Extra Calm Cream, δρουν ευεργετικά στο μωρό, καταπολεμώντας τριβή και υγρασία και προλαμβάνοντας έτσι το σύγκαμα που συνδέεται με τη χρήση πάνας.

Είναι επίσης κατάλληλο για χρήση και από τη μητέρα!

Ακόμη και αν έγινες για πρώτη φορά μανούλα η ανακάλυψη ενός νέου κόσμου, του βρεφικού, θα είναι μαγική και γεμάτη συναισθήματα τόσο για εσένα όσο και για το μωρό σου!
Η φροντίδα που θα του χαρίσεις έχοντας στο πλάι σου την εμπειρία και τις γνώσεις της PHARMASEPT είναι τόσο απαλή όσο και η αγκαλιά σου!
Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα βρεφικής φροντίδας PHARMASEPT  εδώ⇐🛒

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*