Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΠΑΙΔΙ - ΓΟΝΕΙΣ

Ο κόσμος του μωρού σου είσαι εσύ, ήρθε η ώρα για φροντίδα και χαδάκια!

Το μπάνιο και η φροντίδα του δέρματος είναι σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας των μωρών μας!

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να αισθάνεστε μια ανησυχία την πρώτη φορά που θα κάνετε μπάνιο το μωρό σας, κάθε επόμενη όμως μπορεί να γίνει ένα σύνδεσμος αγάπης! Αυτό το τόσο μικρό και εύθραυστο πλασματάκι, μας χρειάζεται και η επαφή του μωρού με το νερό είναι από τις σημαντικές καθημερινές μας στιγμές. Μη ξεχνάτε ότι το μωρό σας κολυμπούσε τόσους μήνες στο αμνιακό υγρό!

Η ώρα του μπάνιου λοιπόν θα το χαλαρώσει και θα το ηρεμήσει! Συμβάλει τόσο στη σωματική υγιεινή όσο και στην ψυχολογική τόνωση του. Σχεδόν όλα τα μωρά αγαπούν και απολαμβάνουν την επαφή τους με το νερό. Η δική σας παρουσία μπορεί να το μετατρέψει σε διασκέδαση και να το αντιμετωπίσει σαν ώρα για παιχνίδι. Επίσης, όλες οι ώρες είναι κατάλληλες για να κάνετε μπάνιο στο μικρό σας, ιδανικότερη όμως είναι λίγο πριν το βάλετε για ύπνο και αυτό γιατί θα κοιμηθεί πιο ήσυχα.

Διαλέξτε μία μπανιέρα που σας εξυπηρετεί. Πάρτε κοντά σας ό,τι χρειάζεστε… σαπούνι, σαμπουάν, μια μικρή πετσέτα, μπουρνούζι με κουκούλα και θερμόμετρο νερού.Το νερό στην μπανιέρα ελέγχεται με την άκρη του αγκώνα μας (περίπου 37οC) και η θερμοκρασία δωματίου στο μπάνιο να είναι κατάλληλη ανάλογα με την εποχή. Μην αφήνετε ανοιχτές πόρτες και παράθυρα ώστε να μη δημιουργούνται ρεύματα αέρα. Η θερμοκρασία χώρου δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 25οC.

Μετά το μπανάκι έρχεται φυσικά η ενυδάτωση και μέσα στην ημέρα η αλλαγή της πάνας χρειάζεται τη δική της απαλότητα!

  Την πιο αξιόπιστη και ασφαλή επιλογή για το μπάνιο, την αλλαγή πάνας, την ενυδάτωση και περιποίηση του δέρματος του μωρού, αποτελούν προϊόντα αποκλειστικά σχεδιασμένα με βάση αυτές τις ανάγκες, καθώς η φροντίδα της εξαιρετικά ευαίσθητης επιδερμίδας του, αποτελεί προτεραιότητα μας!

Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις την ολοκληρωμένη Βρεφική σειρά περιποίησης
Pharmalead Baby ⇐🛒

με πλούσια σύνθεση και Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα η PharmaLead, προστατεύει το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού και καταπραΰνει κάθε μορφής ερεθισμό.

Η σειρά κατέκτησε την 1η θέση στα Best in Pharmacy Awards 2020 με το Silver Award ως Category winner.

Περιλαμβάνει:

το Baby shampoo + bath⇐🛒 με Πρωτεΐνες Γάλακτος και Εκχύλισμα Φασκόμηλου & Χαμομηλιού. Απαλό σαμπουάν και αφρόλουτρο 2 σε 1 για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες, μαλακτικά συστατικά και φυτικά εκχυλίσματα που σέβονται το φυσικό pH του μωρού.

Το Baby Milk⇐🛒 με Πρωτεΐνες Γάλακτος, Εκχύλισμα Φασκόμηλου, Βισαβολόλη, Έλαιο και Εκχύλισμα Χαμομηλιού. Ελαφριάς υφής γαλάκτωμα με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες, κατάλληλο για την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού για χρήση σε πρόσωπο και σώμα, ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Και τέλος τη Nappy Cream⇐🛒 με Πρωτεΐνες Γάλακτος, Εκχύλισμα Φασκόμηλου, Πανθενόλη και Αλλαντοΐνη. Απαλή αδιάβροχη κρέμα, κατάλληλη για κάθε αλλαγή πάνας του μωρού. Έχει ενισχυμένη σύνθεση με απαλό, διακριτικό άρωμα που προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς και συγκάματα δημιουργώντας ένα αδιάβροχο φιλμ.

Δερματολογικά και Κλινικά ελεγμένα σύμφωνα με Πανεπιστημιακή μελέτη Δερματολογικής Κλινικής, χωρίς SLS & SLES, χωρίς parabens, σαπούνι, αλκάλια, αλλεργιογόνα και χρωστικές. Με φιλικό PH και απαλό άρωμα!

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*