Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΓΥΝΑΙΚΑ

Ευρυαγγείες, κάλυψη και θεραπεία για ένα όμορφο δέρμα!

Οι ευρυαγγείες είναι διατεταμένα αγγεία (φλέβες) του δέρματος και αποτελούν κυρίως αισθητικό πρόβλημα. Ενδέχεται όμως και να συνδέονται με μικρής βαρύτητας τοπικά συμπτώματα όπως κνησμό, αίσθημα καψίματος, αίσθημα βάρους ή και ελαφρύ πόνο, σε αυτές τις περιπτώσεις ζητάμε ιατρική συμβουλή για την καλύτερη αντιμετώπιση.

Γιατί εμφανίζονται οι ευρυαγγείες;

Η αιτιολογία εμφάνισης των ευρυαγγειών δεν είναι πάντα σαφώς καθορισμένη. Πιστεύεται πως είναι παρόμοια με των κιρσών αν και οι ορμόνες στις γυναίκες, διάφορες παθήσεις ή και φυσικά αίτια (όπως τοπικοί μικροτραυματισμοί ή χειρουργικές τομές) μπορεί να προκαλέσουν την εμφάνισή τους. Στο στάδιο όπου οι ευρυαγγείες είναι μικρές χωρίς κάποια ενόχληση ή πόνο, για το αισθητικό αποτέλεσμα αλλά και την πρόληψη εξάπλωσης τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα εξειδικευμένο προϊόν που θα παρέχει κάλυψη και προστασία!

Remescar Instant για Ευρυαγγείες ⇐ 🛒 ⇓

    Άμεση μείωση στις ευρυαγγείες έως 71%

  • Mειώνει την εμφάνιση των ευρυαγγειών μέσα σε λίγα μόνο λεπτά
  • Συμβάλλει στη θεραπεία των ευρυαγγειών μακροπρόθεσμα
  • Προσαρμόζεται στην απόχρωση του δέρματός σας
  • Άμεσα κάλυψη με ορατά αποτελέσματα
  • Αποτελεσματικό από την 1η εφαρμογή
  • Κλινικά αποδεδειγμένο

Tα μοναδικά κρυσταλλικά σωματίδια που περιέχονται στην καινοτόμο σύνθεση απορροφούν και αντανακλούν την απόχρωση του περιβάλλοντος δέρματος. Προσαρμόζονται τέλεια στην απόχρωση του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα καλύπτουν τις ατέλειες, μεταμορφώνοντας μπροστά στα μάτια σας την επιδερμίδα σας σε πιο ομοιόμορφη και λαμπερή!

Σημαντικές Ερωτήσεις

1 . Πόσες φορές την ημέρα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το προϊόν; ⇒ Δύο φορές την ημέρα, κατά προτίμηση το πρωί και το βράδυ.

2 . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η Remescar Instant για τις Ευρυαγγείες κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο; ⇒ Η ηλιακή ακτινοβολία επιδεινώνει τις υπάρχουσες ευρυαγγείες και μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργία νέων. Η Remescar Instant για τις Ευρυαγγείες προσφέρει προστασία κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά για έντονη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία (π.χ. ηλιοθεραπεία) συστήνουμε ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιείτε κάποιο επιπλέον αντηλιακό προϊόν στην πάσχουσα περιοχή.

3 . Μπορεί η Remescar Instant για τις Ευρυαγγείες να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα μέρη του σώματος; ⇒ Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν σε όλο το σώμα και το πρόσωπο, όπου υπάρχουν ευρυαγγείες, όμως θα πρέπει να λάβετε υπόψη ορισμένες προφυλάξεις που αναφέρονται στις «οδηγίες χρήσης».

4 . Μετά από πόσο χρονικό διάστημα παρατηρείται διαφορά στις ευρυαγγείες μου; ⇒ Η Remescar Instant για τις Ευρυαγγείες δρα άμεσα. Στην κυριολεξία μειώνει μπροστά στα μάτια σας τη δυσχρωμία που εμφανίζουν οι ευρυαγγείες.

5 . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η Remescar Instant για τις Ευρυαγγείες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού; ⇒ Δεν υπάρχουν αντενδείξεις για τη χρήση από εγκύους ή/και θηλάζουσες.

6 . Μπορούν να χρησιμοποιηθούν άλλα προϊόντα περιποίησης σώματος παράλληλα με τη Remescar Instant για τις Ευρυαγγείες; ⇒ Ναι, αλλά σας συνιστούμε να περιμένετε τουλάχιστον 30 λεπτά μετά την εφαρμογή κάποιας ενυδατικής κρέμας προτού εφαρμόσετε στην ίδια περιοχή τη Remescar Instant για τις Ευρυαγγείες, καθώς διαφορετικά η ενυδατική μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητα της.

7 . Θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το προϊόν σε όλη την επιφάνεια του ποδιού; ⇒ Όχι, το προϊόν πρέπει να εφαρμόζεται μόνο στα σημεία με ευπάθεια στις ευρυαγγείες.

8 . Μπορεί να καλυφθεί η Remescar Instant για τις Ευρυαγγείες με όλους τους τύπους make up ποδιών; ⇒ Σας συνιστούμε να μην κάνετε υπερβολική χρήση make up ποδιών πάνω από τη Remescar Instant για ευρυαγγείες, επειδή μπορεί να επηρεάσει την αποτελεσματικότητά της. Στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε make up ποδιών, εφαρμόστε το πάντα μετά τη Remescar Instant για τις Ευρυαγγείες και αφήνοντας ένα μικρό χρονικό διάστημα μεταξύ των δύο εφαρμογών.

9. Από ποια ηλικία μπορεί να χρησιμοποιηθεί η Remescar Instant για τις Ευρυαγγείες; ⇒ Η Remescar Instant για τις Ευρυαγγείες δε συνιστάται για χρήση στα παιδιά.

Μην αφήνετε τις ευρυαγγείες να κρύβουν την ομορφιά σας.
Ανανεώστε το δέρμα σας με τη Remescar!⇐🛒⇓

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*