Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Σακούλες και μαύροι κύκλοι; Εξαφάνισε κάθε ίχνος τους!

Η περιοχή των ματιών είναι από τις πιο ευαίσθητες του προσώπου, αλλά και αυτή που αποτυπώνει πρώτη τα σημάδια του χρόνου, της κούρασης, των συναισθημάτων μας. Οι μύες συσπώνται στην παραμικρή έκφραση, στο γέλιο, στο δάκρυ, στο συνοφρύωμα με αποτέλεσμα να κάνουν την εμφάνιση τους αρχικά οι ρυτίδες έκφρασης. Από την άλλη η κούραση, η κακή διατροφή και οι λίγες ώρες ύπνου ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες

Η περιοχή γύρω από τα Μάτια χρειάζεται ξεχωριστή και εξειδικευμένη φροντίδα!
Έχετε σακούλες & μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια;
Remescar Εye bags & dark circles ⇐🛒⇓

    Άμεση μείωση στις σακούλες & τους μαύρους κύκλους έως 75%

  • Μειώνει τις σακούλες & τους μαύρους κύκλους σε λιγότερο από 2 λεπτά
  • Άμεση σύσφιξη και αποσυμφόρηση
  • Αποτελεσματικό από την 1η εφαρμογή
  • Κλινικά αποδεδειγμένο

Οδηγίες εφαρμογής

Για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα και βλέμμα νεανικό χρησιμοποίησε το
Remescar Πρόγραμμα Επανόρθωσης  ⇐🛒⇓

Την Ημέρα:

Remescar Eye Bags & Dark Circles ⇐🛒    για άμεση μείωση στις σακούλες και τους μαύρους κύκλους με μία μόνο εφαρμογή την ημέρα.

Και τη Νύχτα:

Remescar Eye Night Repair cream ⇐ 🛒 για μείωση στις σακούλες, τους μαύρους κύκλους το πόδι της χήνας και ανόρθωση βλεφάρων σε 28 ημέρες

photo: @carlosdnobrega

Το Πρόγραμμα Επανόρθωσης της Remescar για την περιοχή των ματιών έχει διπλή δράση για ημέρα & νύχτα, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος των ματιών και αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για την ανανέωση της εμφάνισής με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Τα καινοτόμα προϊόντα  Remescar αποτελούν απαραίτητο συμπλήρωμα της καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας και έχουν σχεδιαστεί ώστε να δώσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να δείχνετε και να αισθάνεστε υπέροχα! Προσφέρουν άμεση αποκατάσταση σε σημάδια γήρανσης ή κούρασης, όπως οι ρυτίδες στο πρόσωπο, οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, η χαλάρωση των βλεφάρων, αλλά και σε ατέλειες του σώματος, όπως είναι οι ευρυαγγείες.

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα εδώ ⇐🛒 ⇓

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*