Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΥΓΕΙΑ

Χαμογέλα με αυτοπεποίθηση! Σύμμαχος σου το Plac Away!

Η υγεία καθρεπτίζεται σε κάθε χαμόγελο και το PLAC AWAY  φροντίζει για καθαρά χαμόγελα, εύκολα, πάντα και παντού, με προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας , από την προστασία έως την συμπληρωματική θεραπεία καθώς και την αντιμετώπιση της κακοσμίας .

♦ Το PLAC AWAY FRESH BREATH  με την διπλή δράση κατά της κακοσμίας χάρη σε 1+4 δραστικά συστατικά, εξασφαλίζει το αποτέλεσμα από την πρώτη εφαρμογή και διαρκεί για πάνω από 8 ώρες.

  • Η εξειδικευμένη σύσταση του με γαλακτικό ψευδάργυρο 0.15 % επιτυγχάνει την εξουδετέρωση των θειούχων πτητικών ενώσεων.
  • Επιπρόσθετα ο συνδυασμός διγλουκονικής χλωρεξιδίνης 0.06% και χλωριούχου κετυλπυριδινιού 0.05% μειώνει τα αναερόβια βακτήρια της στοματικής κοιλότητας.
  • Το φθοριούχο νάτριο, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και Perilla που περιέχει, συμβάλουν στην προστασία έναντι της τερηδόνας , στην ενίσχυση της δομής των δοντιών προσφέροντας επίσης αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές  ιδιότητες.

Για να εξασφαλίσουμε το μέγιστο αποτέλεσμα στην διατήρηση της στοματικής υγιεινής κρίνεται απαραίτητος ο συστηματικός μεσοδόντιος καθαρισμός .

♦ Το PLAC AWAY δίνει τη λύση προσφέροντας μια ΝΕΑ καινοτόμα και ολοκληρωμένη σειρά μεσοδόντιας φροντίδας με 6 βουρτσάκια και 2 οδοντικά νήματα με λαβή.

  • Τα μεσοδόντια βουρτσάκια διαθέτουν άκρο με εξαιρετικά μαλακές ίνες που περιέχουν την ουσία γυαλί φωσφορικού αργύρου η οποία βοηθά στην πρόληψη ανάπτυξης βακτηρίων στο βουρτσάκι.
  • Τα οδοντικά νήματα με λαβή, με νήμα SUPERTUFFLOSS® που  είναι σχεδιασμένο ώστε να μην χαλαρώνει, ξεφτίζει ή  σπάει. Κυκλοφορούν με μονό νήμα eco flosser και διπλό νήμα eco twin line με λευκαντική δράση χάρη στην επικάλυψη πυριτίου.

Τα στοματικά διαλύματα PLAC AWAY THERA PLUS 0.12% και 0,20% ,τα διαλύματα καθημερινής υγιεινής και πρόληψης PLAC AWAY DAILY MILD & STRONG καθώς επίσης και το PLAC AWAY FRESH BREATH  κατά της κακοσμίας ,αποτελούνται από 99%, 98% και 97% αντίστοιχα, φυσικά συστατικά δεν περιέχουν ζάχαρη, οινόπνευμα και είναι καταλληλά και συμβατά με ομοιοπαθητική.

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*