Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Αντιγηραντική αντηλιακή προστασία και ανέδειξε τη φυσική σου λάμψη!

Γνωρίζεις ότι ο Νο1 παράγοντας γήρανσης είναι η ηλιακή ακτινοβολία;

  • 80% της ορατής γήρανσης στο δέρμα μας οφείλεται στην UV ακτινοβολία
  • 23% των βλαβών από την παρατεταμένη έκθεσή μας στην «βλαβερή» ηλιακή ακτινοβολία εκδηλώνονται μέχρι την ηλικία των 18 χρόνων
  • 15 λεπτά έκθεσης στον ήλιο χωρίς αντηλιακό είναι ο απαιτούμενος χρόνος -σύμφωνα με ερευνητές- για τη σύνθεση της βιταμίνης D

Από εκεί και πέρα η έκθεση στον ήλιο χωρίς την κατάλληλη προστασία μας κάνει να είμαστε εκτεθειμένοι τόσο, που ο ήλιος από φίλος γίνεται εχθρός μας.

Η LIERAC φέρνει την 1η αντιγηραντική αντηλιακή προστασία των εργαστηρίων της που μετατρέπει τις ελεύθερες ρίζες σε ενέργεια
SUNISSIME⇐🛒

1η Δράση: Παρέχει ολοκληρωμένη προστασία από την UVA/UVB ακτινοβολία, την υπέρυθρη ακτινοβολία και το ορατό φως, προστατεύοντας έτσι την επιδερμίδα και προλαμβάνοντας τα σημάδια γήρανσης: ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητας, κηλίδες. 

2η Δράση: Τονώνει την επιδερμίδα. Η προ-ταυρίνη αιχμαλωτίζει τις ελεύθερες ρίζες και με τη δράση των UV μετατρέπεται σε ταυρίνη. Ενεργοποιεί τα κύτταρα για καλύτερη ποιότητα της επιδερμίδας.

  • Η ασπίδα του δέρματος ενισχύεται *
  • Η ανανέωση των κυττάρων διεγείρεται *
  • Η ενυδάτωση των κυττάρων ενεργοποιείται *
*Δοκιμή in vitro στο συστατικό
Ανακάλυψέ την προστασία προσώπου
Lierac Sunissime Protecteur⇐🛒

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στην Sunnissime SPF30 και Sunissime SPF50+ αλλά και στην αντηλιακή κρέμα με χρώμα BB Fluide Protecteur SPF30 και BB Fluide Protecteur SPF50+!

Η προστασία κάτω από τα μάτια μας είναι απαραίτητη!
Lierac Sunissime Soin Protecteur Yeux Global Anti-Aging SPF50+ Αντηλιακή Κρέμα Ματιών⇐🛒

Το στικ προστασίας SUNISSIME με 100% φυσικά φίλτρα στη σύνθεσή του, προσφέρει εξαιρετικά ευρέος φάσματος αντηλιακή προστασία, ενώ το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει και λειαίνει την εύθραυστη επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών.

Προστασία σώματος!
Χρυσαφένια επιδερμίδα με την καλύτερη προστασία!
SUNISSIME LAIT PROTECTEUR⇐🛒

Το αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος Sunissime προστατεύει την επιδερμίδα από το πλήρες φάσμα της ακτινοβολίας και προλαμβάνει όλα τα ορατά σημάδια της φωτογήρανσης: ρυτίδες, χαλάρωση επιδερμίδας, κηλίδες. Εμπλουτισμένο με πεπτίδιο ενεργοποίησης του μαυρίσματος, ενεργοποιεί τη σύνθεση της μελανίνης για ομοιόμορφο μαύρισμα που διαρκεί!

Προετοιμασία για τον ήλιο!
Lierac Sunissime Capsules Bronzage Κάψουλες Μαυρίσματος⇐🛒

Ήρθε η ώρα να προετοιμάσετε το δέρμα σας και να του δώσετε όλη την ενέργεια που χρειάζεται για να αποκτήσει μια ομοιόμορφη μαυρισμένη όψη για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού!
Για να το πετύχετε αυτό, εμπιστευτείτε τις κάψουλες Sunissime και το σύμπλοκο αντιοξειδωτικών και καροτενοειδών που περιέχουν.

Δεν ξεχνάμε την περιποίηση μετά τον ήλιο!
SUNISSIME LAIT REPARATEUR⇐🛒

Η σειρά για μετά τον ήλιο Sunissime, εμπνευσμένη από την κρυοθεραπεία, μειώνει αμέσως τη θερμοκρασία της επιδερμίδας και καταπραΰνει την αίσθηση της έντονης ζέστης.
Μετά την έκθεση στον ήλιο, τα προϊόντα Sunissime After Sun, επανορθώνουν την επιδερμίδα από τις βλαβερές συνέπειες της φωτογήρανσης, ενώ παρατείνουν το μαύρισμα χάρη στα ενεργά πεπτίδια που περιέχουν.
Με δροσερή υφή και ακαταμάχητο άρωμα λευκών λουλουδιών, θα γίνουν αχώριστος σύντροφός σου αυτό το καλοκαίρι!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*