Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Μάσκα και μακιγιάζ, φυσικά και μπορείς με 3 βασικά tips!

Ο νέος τρόπος ζωής, η καθημερινότητα μας με τη χρήση μάσκας είναι πλέον δεδομένος. Οι ανάγκες όλων έχουν προσαρμοστεί πάνω σε αυτό…έτσι και το γυναικείο μακιγιάζ δεν είναι απαγορευτικό, απλά αλλάζουν τα σημεία έκφρασης που θα δώσεις βάση αλλά και η ποιότητα των προϊόντων ώστε να υπάρχει διάρκεια!

Η τηλε-εργασία έχει αλλάξει αρκετά τα πράγματα, υπάρχουν όμως και οι δουλειές που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, έτσι οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία δε χρειάζεται να αλλάξουν την καθημερινή τους ρουτίνα μακιγιάζ, αλλά να γίνουν ακόμη πιο πρακτικές στη χρήση του!

Η μάσκα καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του προσώπου, είτε είσαι αναγκασμένη να τη φοράς καθ’ όλη τη διάρκεια της δουλειάς σου, είτε απλά στις μετακινήσεις από και προς αυτήν, δώσε βάση σε 3 σημεία μακιγιάζ!

1. Βάση- 𝓜𝓪𝓴𝓮 𝓾𝓹!

Το Make up έχει πολλές ιδιότητες, να ενυδατώνει, να καλύπτει, να κρατά μακριά ρύπους, το κλειδί όμως είναι να μην φράζει τους πόρους επιτρέποντας στην επιδερμίδα να αναπνέει. Εκτός από το καλό foundation υπάρχουν και κάποια μαγικά τρικ για ανάλαφρη βάση με διάρκεια! Ένα άψογο δηλαδή Nude αποτέλεσμα!

  • Χρησιμοποίησε ένα setting spray πριν απλώσεις τη βάση σου, σε καθαρή επιδερμίδα αλλά και μόλις ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου!Τ Δοκίμασε το 24h Ενυδατικό Σπρέι Σταθεροποίησης & Προετοιμασίας Μακιγιάζ της
L’Oreal Paris Shake & Glow⇐🛒 ⇓

  • Το Primer είναι αυτό που θα δώσει διάρκεια στο foundation σου κάνοντας επίσης λεία και λαμπερή την επιδερμίδα σου! Περνάς λοιπόν αυτό το στάδιο δοκιμάζοντας σε τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα το primer της
 Galenic Teint Lumiere⇐🛒

  • Η επιλογή του foundation έχει μεγάλη σημασία! Αν η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή χρειάζεσαι ένα σμηγματορυθμιστικό foundation το οποίο θα σε προστατεύσει από το μπλοκάρισμα με σμήγμα και την υπερβολική υγρασία που δημιουργεί στους πόρους η χρήση μάσκας. Είναι σημαντικό επίσης το foundation ως προϊόν να έχει διάρκεια.

Tips

#1 – Προσοχή στην ποσότητα, καθώς δεν θα ήθελες να αφήσεις την περίσσεια του πάνω στο εσωτερικό της μάσκας.

#2 – Ψέκασε το σφουγγαράκι σου με λίγη από την τονωτική σου λοσιόν για να απλώσεις με μεγαλύτερη ευκολία το Make up χωρίς να αφήνεις κενά σημεία.

#3 – Για τους λάτρεις της πούδρας, είναι μία περίοδος που καλύτερα να την αποφύγεις καθώς η υγρασία που δημιουργεί η μάσκα σε συνδυασμό με την πούδρα προκαλούν ιδανικό περιβάλλον για να μπλοκάρουν τους πόρους σου.

Ανακάλυψε το κατάλληλο για εσένα foundation εδώ ⇐🛒

2. Η δύναμη είναι στα μάτια!

Το σημείο αυτό γίνεται ακόμη πιο δυνατό μιας και το βλέμμα, τα μάτια είναι αυτά που τραβούν πλέον την ένταση φορώντας τη μάσκα. Το μακιγιάζ σου λοιπόν εστιάζεται στο να τονίσεις αυτό το σημείο!

Μια κλασική και πάντα γοητευτική επιλογή είναι το smokey eyes ⇐ 🛒 που δίνει ένταση και δυναμισμό στο βλέμμα. Όποιο μακιγιάζ κι αν επιλέξεις, μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις λίγο concealer⇐ 🛒 για να φωτίσεις την περιοχή, αλλά και να περιποιηθείς τα φρύδια σου.

3. Χείλη – προαιρετικά αλλά εξίσου σαγηνευτικά

Είναι το σημείο που πλέον καλύπτεται, χωρίς όμως να φιμώνεται! Τα χείλη έχουν τη δική τους δύναμη, έτσι για εκείνες που αφαιρώντας τη μάσκα θέλουν να ξεπηδάνε χρώματα η επιλογή είναι μία, κραγιόν μακράς διάρκειας! Όποια Super Stay της MAYBELLINE κι αν επιλέξεις θα μας θυμηθείς!

MAYBELLINE Super Stay ⇐🛒⇓

Το μακιγιάζ κάτω από τη μάσκα δε γίνεται απαγορευτικό, γίνεται έξυπνο!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*